çok severek evlendim ama çok mutsuzum eşimle vakit geçirmek istemiyorum

Öncelikle merhaba, yazdıklarınızı anlattıklarınızı okurken harfi harfine kendimi okudum sanki. Siz de benim gibi hassas ve çok incesiniz. Ne yazık ki karşımıza çıkan insanlar bu anlamda yanlış insanlar. En büyük hatamız kendi düşüncelerimizi yok saymamız ve yok sayılmasına müsaade etmemiz. Bir ilişki de en önemli şey saygıydı, biz bunu unuttuk ve yok sayılmasına izin verdik. Yapabileceğimiz en iyi şey kendimize gelmemiz ve buna daha fazla izin vermememiz. Buna başladığımız da ve karşımızdaki kişi bunu anladığında hâlâ yanımızda ise ve ters tepmiyorsa bizi gerçekten seviyor anlaşmak istiyor, bir olmak istiyor demektir. Ters tepiyorsa maalesef hiç sevilmemişiz demektir. Sevginin olmadığı bir yerde kimse durmak istemez. İnsan en büyük yanlışı kendine yapıyor, yapmamalıyız..

yurtdışında yüksek lisans yapmış çok kültürlü eğitimli adamın bile kendine eş değil hizmetçi araması gerçekten çok korkunç. eğitimli, başka ülke görmüş adam bile böyleyse yazık. yani size tek soru soracağım, ileride bu adamdan bir kız çocuğunuz olsa babası eşiniz gibi mi yoksa kendi babanız gibi mi olsun istersiniz. boşanıp boşanmamaya buna göre karar verin

Bir an önce bir profesyonelden yardım almanı şiddetle tavsiye ederim.Burada söylenen şeyler ilişkinize daha da zarar verir.Sadece şunu söyleyeyim 47 yıllık hayat tecrübem ile kendi öz saygını yitirme önce sen kendine değer ver.Kocan da olsa sınır çiz ve saygısızlık yapmasına müsade etme.

Onun doğruları varsa seninde var etkiye güzel bir tepki ver bacım bundan sonra böyle diyeceksin ya senin umut ettiğin gibi kıvama gelecek ya da tartışma büyüyüp boşanmaya gidecek hadi kolay gelsin

Adama o kadar iyi demişsiniz ama ben bir iyiliğini göremedim.
İnsanların kalplerini kiran,arkadan kötü konuşan (teyzesine söylediklerine bakarsak) eşinin hayatının her anını manipüle ve kavgayla ele geçirmıs bir adam görüyorum.
Ev işine tek bir yardımı dokunmayıp sürekli seni hizmetçi gibi kullanmasina, daha yeni evlilikte beraber düzgün bir tatil yapamamaniza gelmiyorum bile
Tabiki mutsuz olursunuz

Sorunları düzeltebildiniz mi merak ettim ne durumdasınız?

Arkadaşlar konu şubat ayında açılmış eski bir konu tekrar hortlamış.
Konu sahibi de kocişine edilen laflara dayanamamış beddualar etmiş yapılan yorumlara
Sonra da hemen üyeliği iptal etmiş vınlamış.
Valla ben bu tarz konularda şaşırıyorum keşke sizi saatlerce ağlatan önden yürüyüp sizi yok sayan kocalarınıza sesinizi çıkarsanız buradaki yorumlar yerine.

Eşin iyi bir insan falan değil bok gibi bir insan.
Böyle tipleri övmek için satırlar dolusu yazmıyor musunuz ayar oluyorum. Adamlar da kendini bi halt sanıyor sonra.

Eşin iyi bir insan falan değil bok gibi bir insan.
Böyle tipleri övmek için satırlar dolusu yazmıyor musunuz ayar oluyorum. Adamlar da kendini bi halt sanıyor sonra.
Böyle kadınlar her şeyin farkında bir anlık gaflete!! Kapılıp kocasına kızıyor sonra kocam da kocam diyorlar

bacim kocanin sana bi tasma takmadigi kalmis senin hicmi dusuncen hicmi hayalin hicmi yasama sevincin yok bi omur boyu bi erkegin her dedigine evet denilirmi kendine yazik edersin ne demek bilegim gozukuyo die kavga cikarmak yanlis anlama ama kocanin zihniyeti bi kadar kotu millet disarida afedersin ciplak geziyorda kocalarinin bisey dedigi yok lutfen herseyden once kendine saygin olsun ve kendini bu denli ezdirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…