• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok severken ayrilmak

yazyagmuru_ki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
4
0
0
Diğer
merhabalar

kadinlar kulübünü uzun zamandir takip ediyorum özelikle bir derdim var bölümünü kendim bi konu acmam derdim hep
fakat o kadar kötüyüm ki ve derdimi kimseyle paylasamiyorum.
severek ayriliyoruz biz nasil dayanacagiz bilmiyorum
onsuzlugu düsündükce nefesim kesiliyor
kalbim carpiyor
elim ayagim titriyo
bütün hayatim yok oluyo sanki
ben buna nasil dayanacagim, nasil devam edecegim
kendimi cok kötü hissediyorum ve daha fazla ne yazayim bilmiyorum da
belki bana da destek olacak birseyler yazarsin

Son düzenleme:
ayrılmanızdaki sebep neydi yani madem seviyorsunuz aranızdaki sorun ne ise bunu çözemez misiniz

merhabalar

kadinlar kulübünü uzun zamandir takip ediyorum özelikle bir derdim var bölümünü kendim bi konu acmam derdim hep
fakat o kadar kötüyüm ki ve derdimi kimseyle paylasamiyorum.
severek ayriliyoruz biz nasil dayanacagiz bilmiyorum
onsuzlugu düsündükce nefesim kesiliyor
kalbim carpiyor
elim ayagim titriyo
bütün hayatim yok oluyo sanki
ben buna nasil dayanacagim, nasil devam edecegim
kendimi cok kötü hisstmiyorum ve daha fazla ne yazayim bilmiyorum da
belki bana da destek olacak birseyler yazarsin

Bir taraf evli mi?

Aile ya da değerler çatışması mı?

Ayrılmasanız olmuyor mu?

Bunları bilseydik...
:ssz:

Ne gibi bir etkileri oldu ilişkinize? Genelde aileler istemediğinde bile gencler karşı çıkıp arkasında duruyor sevgilerinin. Ama sorun nedir ailesi neden size karşı bu sekilde tavır almış?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu derde bi care yok artik maalesef lütfen anlayisla karsilayin ailesiyle olan detaylar girmek istemedigimi
o konuda bi cözüm bulunamaz artik biliyoruz ikimiz cok büyük bi fedarkarlik yapiyoruz ikimiz perisan
ama bu sevdayla nasil basa cikilir ne yapilir nasil dayanilir
yeni bi hayata nasil baslanir

Ayrilma Sebebiniz Ailesi yuzundenmis , yanlis okumadiysam...

Canim keske sebebinide yazsaydin , Neden istemediklerini neyse.. bu okadarda önemli degil..

burda önemli olan , sevgilinin seni suan ailesine karsi kabullendirmemesj ve savasmamasi..
Belkide hayirlisi boyledir...

bu derde bi care yok artik maalesef lütfen anlayisla karsilayin ailesiyle olan detaylar girmek istemedigimi
o konuda bi cözüm bulunamaz artik biliyoruz ikimiz cok büyük bi fedarkarlik yapiyoruz ikimiz perisan
ama bu sevdayla nasil basa cikilir ne yapilir nasil dayanilir
yeni bi hayata nasil baslanir

Ben anlayışla karşılarım tabi ki bana ne sonucta :D ama birazdan burası "ee derdini anlatma konuyu anlatma biz napalim sana" yorumuyla dolmasın diye sordum.

Gercek soruna gelince, sevginizin boyutunu, iliski sürenizi bilmiyorum. Bilmediğim icin size atlatması zor kolay diyemem. Ama sunu biliyorum ki herseyi unutuyoruz. Her kotu olay bir gün unutuluyor. Ask sevgi ne yazık ki gunümüzde eskisi kadar hasta edip yataklara düşürecek sekilde yaşanmıyor.

Bir müddet kendinize zaman ayırın. Hayatınıza yeni bir sayfa acın. Yeni ortamlar yeni hobiler. Klise yeni başlangıçlara adım atın. O kişiye dair bir müddet tum cevre bağlantılarınızı, sosyal bağlantılarınızı kesin. Ve bittiğini kabullenin.

Unutmayın cidden ask acısı öldürmüyor. Unutmayın cidden hayat hep yepyeni suprizlerle devam ediyor. Hep sunu duşunun insanlar kac senelik eslerinden ayrılmak zorunda kalıp bastan başlıyor hayata. Siz onlardan daha sanslisiniz. Eminim kısa sürede unutup yeni hayatınızda sorunsuz ve sonu mutlu olan bir birlikteliğe başlaarsınız.

Ben anlayışla karşılarım tabi ki bana ne sonucta :D ama birazdan burası "ee derdini anlatma konuyu anlatma biz napalim sana" yorumuyla dolmasın diye sordum.

Gercek soruna gelince, sevginizin boyutunu, iliski sürenizi bilmiyorum. Bilmediğim icin size atlatması zor kolay diyemem. Ama sunu biliyorum ki herseyi unutuyoruz. Her kotu olay bir gün unutuluyor. Ask sevgi ne yazık ki gunümüzde eskisi kadar hasta edip yataklara düşürecek sekilde yaşanmıyor.

Bir müddet kendinize zaman ayırın. Hayatınıza yeni bir sayfa acın. Yeni ortamlar yeni hobiler. Klise yeni başlangıçlara adım atın. O kişiye dair bir müddet tum cevre bağlantılarınızı, sosyal bağlantılarınızı kesin. Ve bittiğini kabullenin.

Unutmayın cidden ask acısı öldürmüyor. Unutmayın cidden hayat hep yepyeni suprizlerle devam ediyor. Hep sunu duşunun insanlar kac senelik eslerinden ayrılmak zorunda kalıp bastan başlıyor hayata. Siz onlardan daha sanslisiniz. Eminim kısa sürede unutup yeni hayatınızda sorunsuz ve sonu mutlu olan bir birlikteliğe başlaarsınız.

evet haklisiniz artik asklar eskisi gibi degildir fakat herkesin diyecegi gibi bizim ki bambaskaydi
biz birbirimizi cocuklukdan beri seviyorduk dokuz sene sevgili kaldik ama hala yeni asiklar gibiydik
birbirimizden bikmiyorduk usanmiyorduk
ben kendimi bir tek onun yaninda kendi oldugum gibi hissediyordum
benim derdim onun ailesiyle yasadigimiz sorunlar degil onun icin bi care yok artik biliyoruz
benim derdim bu sevdayla askla basa cikabilmek
cevabiniz icin cok tesekkür ederim

Back
X