- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Uzak durdukça sorunlariniz cözulmez.çözülmeyecek bir sorununuz yok eşinizle.uzak durdugunuz için mevzular uzadikca uzadı.
Anne baba evinde kalmak da gurursuzluk değildir ayrica..onlarin yanında kalarak da mesafeli davranabilirsiniz.
Bence bir an önce eşinizin yanına dönün artık.cocuk da özlemiştir babasını:) h
Boşanmanin mevzu olabileceği bir evliliginiz yok.sadece gereksiz tartışmalar içindesiniz.yanlis kişiyle tartışıyoruz:esinizle
Canım yaaa ....sana birşey söyleyeyim mi evlenmeden önce eşimin parasına ne yaptığına ben de karışmadım.Masraflarin kendi bölümünü karşılayabiliyor mu beni ilgilendiren buydu çünkü ... bak güzelim ailende anne ile baban onların diğer aile üyeleri ile ilişkisi bence seni çok etkilemiş...bir adım atarken satranç oynar gibi düşünüyorsun.."bunu yaparsam annem gibi olurum..şöyle yaparsam eşim babam gibi davranır" diye düşünme.Sen iyi niyetinle ilişkide adımlarını at karşıdan (esin veya ailesinden) gelen adımlar seni zor durumda bırakıyor,üzüyor/incitiyorsa ona göre davranirsin..o zaman da zihnin böyle dolu yorgun olmaz...kuş gibi hafif olur bu günü konuşuyor olursun.Hayat inan çok zor değil ama kendine zorlaştırıyorsun. Su an hala o yılları yaşıyor gibisin....zihninde geçmişte ki konuşmaları tekrarladigini buradan duyabiliyorum. Bence kişisel bir destek alsan faydalı olur en azindan senin için
Amaaan ne konuşuyorsun bin uçağa git....evine var valizini bile açmadan iki kap yemek yap...ara eşini akşam gelirken ekmek al deEsin seni kolundan tutup kapıya mi koyacak? Gece de sarıl eşine özlem gider ....Sonrasinda konuyu açarsa oğlan rüyasında seni sayikladi,ben de bir gece öncesi rüyamda huzursuz oldum o yüzden çıktım geldim....ama beni istemiyorsan bosayacaksan nasıl engel olabilirim ki dersin. Bence çok uzatmayacak esin ama 2 ay uzak kalmak sizi gerdi...o da kafada turetti bazı şeyleri...
Benimki 2 gün sevinir .3.,gün yine aynı olaya döneriz :).O yüzden İzmir'e gidip az da olsa kalıp donersem en azından o konuda diyecek birşey bulamaz artık .boşanmaya niyetimiz ciddi olsa acardik davayı şimdiye kadar .Sadece bu şekilde korkutmaya çalışır gibi söylemesi sinirlendirdi beni birde kendimce orta yol bulmaya çalışmama rağmen az gormesj.Ama evet ben iki ay kalınca 5 gunu az görmesi normal olabilir .aslında onun esas kızdığı şey 5 -15 gün olması değil ,sorun cikmayscaguna dair verdiği söze guvenmemem sanırım .Ahaha oğlan rüyasında baba dese taktiği kesin tutar.ki oğlum her gece der uykusunda aynı evde olmasina rağmen eşim mest olur.hele ki şehir dışında 2 ay cocugunu gormemis adam sevgi şeklinde bogulur
@Anamnez canım gerçekten öyle ,çok fazla konu için hep bir garanti düşünüyorum ya öyle olursa,ya böyle olursa diye ve birçoğu da başıma geliyor .Bunu da kardeşim " kendini doğrulayan kehanet " olarak açıklıyor .Yani sen zaten o düşünceyi öyle bir benimsiyorsun ki farkında olmadan öyle davranıyorsun ve bir yerden sonra da o olay gerçekleşiyor sonra da zaten biliyordum diyorsun .Hayır aslında içten içe o şekilde olmadı için ugrastin bilerek veya bilmeyerek . @derin sularda da katılır belki o da bu konunun uzmanı .
Mesela ben şimdi kesin birşey çıkacak düşüncesindeyim ya kardeşim diyor ki sen zaten gittiğinde o bilincalyiyla davranacaksin ve karşındaki bir yerden sonra cevap vermeye başlayacak ve o kavga çıkacak .Bu senin hislerinin kuvvetli olmasindan değil ,buna içten içe sen zemin hazırlıyosun .
Büyük bir ihtimalle de öyle .Çünkü neyi bu kadar çok olumsuz düşünsem büyük çoğunluğu dediğim gibi oldu sadece eşim ,ailesi vs değil .Her konuda .sanırım bugünü yaşamaya cakismaliyim artık kendimi de ,çevremi de bir rahat bırakmalıyim .Ben iyi niyetli olduktsn sonra benim dışında bir olay gelişirse evet vicdanım rahat olur .Diyorum ya girdiğim sinsvlardaki basarisuzligimdan bile birilerini sorumlu tutiyorum .Oğlumu ,eşimin çalışma düzeni dahil ama ben kurban rolüne giriyorum .Bu şartları bilerek evlendim ,çocuğum çok şükür oldu (beklenedigim bir şekilde oldu ama isteyerek oldu ki zor kavuştum ) buna bile şükretmek yerinde bir şikayet sebebi bulamıyorum .Yani insanlar hem çalışıp ,çocuğa bakıp,sonra ders çalışıp aranıyor .evet kendimi biraz torpulemsm gerek biliyorum ve gerekirse yardim alarak belji eşimi de ailesini savunmaya ben iyiyim gerçekten de .Mesela ailemin tavrı belki ama esime yansitmsdim neden çünkü laf edrler ve eşim tek bir laf etse bende savunmaya geçerim sanırım otomatik olarak .zaten ben bir adim atsam eşim 10 gelir benim gibi kinci drgil .