Çok sevgili arkamda duran eşim

Boşanmanin mevzu olabileceği bir evliliginiz yok.sadece gereksiz tartışmalar içindesiniz.yanlis kişiyle tartışıyoruz:esinizle
Ahaha oğlan rüyasında baba dese taktiği kesin tutar.ki oğlum her gece der uykusunda aynı evde olmasina rağmen eşim mest olur.hele ki şehir dışında 2 ay cocugunu gormemis adam sevgi şeklinde bogulur
Benimki 2 gün sevinir .3.,gün yine aynı olaya döneriz :).O yüzden İzmir'e gidip az da olsa kalıp donersem en azından o konuda diyecek birşey bulamaz artık .boşanmaya niyetimiz ciddi olsa acardik davayı şimdiye kadar .Sadece bu şekilde korkutmaya çalışır gibi söylemesi sinirlendirdi beni birde kendimce orta yol bulmaya çalışmama rağmen az gormesj.Ama evet ben iki ay kalınca 5 gunu az görmesi normal olabilir .aslında onun esas kızdığı şey 5 -15 gün olması değil ,sorun cikmayscaguna dair verdiği söze guvenmemem sanırım .
@Anamnez canım gerçekten öyle ,çok fazla konu için hep bir garanti düşünüyorum ya öyle olursa,ya böyle olursa diye ve birçoğu da başıma geliyor .Bunu da kardeşim " kendini doğrulayan kehanet " olarak açıklıyor .Yani sen zaten o düşünceyi öyle bir benimsiyorsun ki farkında olmadan öyle davranıyorsun ve bir yerden sonra da o olay gerçekleşiyor sonra da zaten biliyordum diyorsun .Hayır aslında içten içe o şekilde olmadı için ugrastin bilerek veya bilmeyerek . @derin sularda da katılır belki o da bu konunun uzmanı .
Mesela ben şimdi kesin birşey çıkacak düşüncesindeyim ya kardeşim diyor ki sen zaten gittiğinde o bilincalyiyla davranacaksin ve karşındaki bir yerden sonra cevap vermeye başlayacak ve o kavga çıkacak .Bu senin hislerinin kuvvetli olmasindan değil ,buna içten içe sen zemin hazırlıyosun .
Büyük bir ihtimalle de öyle .Çünkü neyi bu kadar çok olumsuz düşünsem büyük çoğunluğu dediğim gibi oldu sadece eşim ,ailesi vs değil .Her konuda .sanırım bugünü yaşamaya cakismaliyim artık kendimi de ,çevremi de bir rahat bırakmalıyim .Ben iyi niyetli olduktsn sonra benim dışında bir olay gelişirse evet vicdanım rahat olur .Diyorum ya girdiğim sinsvlardaki basarisuzligimdan bile birilerini sorumlu tutiyorum .Oğlumu ,eşimin çalışma düzeni dahil ama ben kurban rolüne giriyorum .Bu şartları bilerek evlendim ,çocuğum çok şükür oldu (beklenedigim bir şekilde oldu ama isteyerek oldu ki zor kavuştum ) buna bile şükretmek yerinde bir şikayet sebebi bulamıyorum .Yani insanlar hem çalışıp ,çocuğa bakıp,sonra ders çalışıp aranıyor .evet kendimi biraz torpulemsm gerek biliyorum ve gerekirse yardim alarak belji eşimi de ailesini savunmaya ben iyiyim gerçekten de .Mesela ailemin tavrı belki ama esime yansitmsdim neden çünkü laf edrler ve eşim tek bir laf etse bende savunmaya geçerim sanırım otomatik olarak .zaten ben bir adim atsam eşim 10 gelir benim gibi kinci drgil .

Git İzmir'e ...sen 5 günden fazla kalmam diye konuşursan baştan haksız olursun.belki korktuğun şeyler olmayacak.izmirde gez toz

Zaten izninde gideceksiniz ya iki kere masraf olmasın dedim dersin ...zırt pırt tartışma cikarmazsan da firsati olmamış olur
Onun gozune hiç gözükmez yani Bursa'ya gitmek içinde bana annen gelsin diyebilirdi öyle şeylere hiç takılmaz mesela Kars ve Bingöl olduğunu öğrenince ne yapsam dedim direk eğer istediğin srkildeyse hemen bilet alalım git şansını dene dedi ve bilet aldı .Yani benim 10 gün içinde Batman -istanbul-,kars-bingol-,Batman -,İstanbul -,bursa turum kalmak vs ile 1500 TL yıl geçti olmamasına rağmen tek bir laf duymssim .paraya takılmaz sen bana güvenmediğini gösterdin der sadece ...sanırım dediğin ve birçok yorumda dendiği gibi eşim için gideceğim oradaki ortsms göre kalma günümü bekiroerim

Gerçekten böyle dusundurdugum için üzüldüm ... Evet bir arkadaş a da yazdım benim o sinavlar için yaptığım seyshst vs 1500 lirayı geçti belki de ve kazanamadim ama tek kelime etmedi aklında kslacagina denedin en azından bı fikir edindin dedi ve o günkü tartışmada dahi lafini etmedi .farkındayım benim için yaptığı maddi manevi fedakarlıkların .Ve evet ezmek istese bir şekilde yapsbilirdi sonuçta şuan kendi paramı kazanamıyorum .Bu şekilde eziyet eden de bir sürü insan var veya eşini ailesiyle gorusturmeyen filan .Dediğiniz gibi belki de ben daha çok ezen taraf olmuşum ..
Adım attım :) görüntülü aradık az önce oğlumla konuştular biraz sonra biz biraz konuştuk ama genel şeyler çünkü işte şuan ve malum herkes duyuyor .Akşam oğlum uyuyunca konuşacağım arayıp.

Eeee çok beklemeden harekete geç o vakit....çatışmalarda cozum için adım atan olmadığı veya iletişim kurulmadiginda zaman lehe işlemez....İzmir'de bolca gez...bilemiyorum aile İzmir'in neresinde ama Karşıyaka da benim için kokoreç ye...oğlana saat kulesinde kuşlara yem attir...su yeni yapilan İzmiri boydan dolasan tramvaya bin

Git İzmir'e ...sen 5 günden fazla kalmam diye konuşursan baştan haksız olursun.belki korktuğun şeyler olmayacak.izmirde gez toz
Evet gittikten sonra bilet bakacağım o zaman önyargılı olmadığım için zaten eşim de bu tsvurda olmaz onun derdi gün sayısı değil bence ama bakalım göreceğiz belki beni özlememistir ama oglunu özlemiştir :)

Aynen Perşembe yada cuma çıkarım .yarın yağmur bekleniyor ya yolda kalmaylim :)) gezerim zaten Manisa'da da arkadaşım ,hocalarım var .Bir gün oraya giderim .O tramvay dan hiç haberim yok mutlaka gezerim :)

Aynen Perşembe yada cuma çıkarım .yarın yağmur bekleniyor ya yolda kalmaylim :)) gezerim zaten Manisa'da da arkadaşım ,hocalarım var .Bir gün oraya giderim .O tramvay dan hiç haberim yok mutlaka gezerim :)
Evet yagmurluymus....İki hat var hangisi uyuyorsa ...Halkapınar -Fahrettin Altay/Alaybey -Atasehir ben de hiç kullanmadım.Benim ve eşimin ailesi İzmirde ...iki aile arasında mekik dokuyup iki alışveriş merkezi gezip dönüyoruz ben de binemedim.Esinle gittiginde de birlikte İzmir'i gezersiniz.

Bizim de yazlık İzmir'de...İzmir candirr...hele ki Ankara'dan sonra

Merak ettim su tramvayi

Daha ne desin adam. Daha ne bekliyorsunki anlamadım. Nekadar güzel davranmış sana. Bencede çok kinci birisiniz. Eşiniz cok haklı. Sizde bu güzel laftan anmamadiniz. Adamı kiskirttiniz. Şimdide onu dedi bunu dedi. Adam anladığınız dilden konuşmuş en son. Erkekler çok sabirlilar ama bir gün o sabırda bitiyor. Beni seviyorsa katlanır demeyin. Sevsede huzur yoksa hayatında kimse kimseye katlanamaz. Azcık burnunuzu indirin. Dikine dikine gitmeyin. Hatir için çiğ tavuk yenilir derler. Çocuğunun babasının hicmi hatrı yok. Böyle giderse tek kaybeden sen olacaksın. Aileleri araya katmadan devam edin. 2 yıl önce yaşanmış esinde tavrını koymuş sana sahip çıkmış bu benim eşim ailem demiş. Adam daha napsin çok insan var ailesini tutan. Çok şanslısın. Ee ailede özür dilemiş. Pişman olmuş. Sizde çok fenasiniz. Gorumcenizin özrünü bile dememisiniz eşinize yumusamasin kin tutsun diye. Çok dik baslisiniz. Bilmiyorum ama böyle kimse çekmez sizi.

Aa ve İzmir'de misin ,?

O özür de esimin parmağı olduğunu düşünmüştüm açıkçası en başta .Çünkü o özürle birlikte esimde aşırı bir alttan alma,aşırı bir iyilik hali başladı .O söylesin diye bekledim .
Bir kaç gün önce anladım bilmediğini .Onda da zaten tartışıyoduk.Yuz tane soru soracak o ne dedi sen ne dedin vs vs .
Ben ablasına içimdeki herşeyi döktüm .Ama hakaret vs ile değil. kafama taktigim ,kirildugim vs ne varsa .O da yazdı birşeyler .Bunların içinde eşimin bilmesini istemediğim,onun haberi olmayan ve olursa onlarla tekrar kavga etmesini sağlayacak şeylerde var .
Ve gerçekten yalnız gitmek istemedim .Aslında halen çok çok istemiyorum .Ama gurur ,inat vs den çok tavırlarına guvenmedigim içindi .Çünkü nisanliykrn ,evliyken İstanbul'dan o tarafa şık gitme durumlar im olmuştu uyruyirdum haliyle .Ve gerçekten bambaşka bir muhabbet ederken. Eşim bir bakıyorum tavırlı ne oldu ?ee sen böyle demişsin. Ama tek kelime etmedim dediği şekilde .çok yaşadım bu durumları .Ve bende maalesef sınırlı bir insanım ,iftira ve yalan kadar da sinir olduğum başka birşey yok ..
En son o dediğim kavga da eşyalarımızı topladı eşim gidiyoruz diye ondan sonra annesi yalan söylüyor biz öyle şeyler denedik dedi .Yani eşimin yanında başlayan ,orada biten ,herkesin içinde söylediği lafları inkar etti .Ve diyorum ya ilk kez tek kelime etmedim .Neyse o zaman eşim farkettu yillarca bu kızın demedigi şeyleri dedi gibi gösterip aramızı bozmaya calistin dimi diye? O zaman evet bosanin diye yaptım şimdi de Bursa'ya gideceğim bu iş bitecek ailesine konuscam bosandircam yok kapalı kız alcam,kendi memeleketimden alcam diye delirdi.
İşte bu bile isteye ,planlı yapılan durumu atamıyorum içimden sanırım derdim bu .a en büyük suç eşimin .
Ama evet gideceğim ve tek bir kelime muhabbet etmeyeceğim Eften puften şeylere de evet,hayır bu kadar .
Çünkü dediğim gibi Güvenmiyorum maalesef o zihniyet 5 sene de değişmemiş son iki sene de değişir gibi gelmiyor .Görümce gerçekten pişman olabilir çünkü o kavga anına kadar gerçekten o ailede dertkestigim ,bana abla gibi bir insandı o yüzden çok şaşırdım o laflsrindan ama kv nin sadece oğlunu kaybedeceğini anladığı için yaptığını düşünüyorum .Bir çok insan kızacak ama ...
Neyse sonuç olarak gideceğim . umarım ben ysnilirim boşa kuruntu yapmış olurum :)

E Eslinameslina bu arada kinciligim konusundaki eleştiriyi kabul ediyorum maalesef öyleyim :) biraz da fazla gereğinden fazla tenkinliyum sanırım kafamda bin tane senaryo ,ya şöyle olursa,ya böyle olursa

Merhabalar ,bugün oğlumun dr işi vardı .Ne yapalım Batman'da mi yaparız diye mesaj attım .Onunla ilgili konuştuk biraz .Sonra yazmış ki " ee ne yapmaya karar verdiniz kaç gün kalmayı bahşettiniz hanım efendi " bunun üstüne ne yazılır peki ne cevap vereyim ??

Yavrum neden çocuğun doktor olayını mesajla konuşuyorsunuz ? Niye aramiyorsun?

Ben bilmem beyim bilir yazın peşinede uygun gördüğünüz bir emoji yapıştın gitsin.Bakalım ne diyecek.

Anamnez canım aradım meşgule aldı gündüz çalışıyor bu hafta yogunmus biraz malum secim yakın siyasi olaylar ,eylemler filan çoğalmış .
Sonra konuştuk .Dedim ki tamam uzattım ,ama dediğim gibi çok uzun süre kalmak istemiyorum ilk etapta ,o yüzden sende beni zorlama ortak bir yol bulalim vs dedim sonra da ama illa bosanalim diyorsan bilemem dedim gülerek konuşuyorduk dedi ki : saçmalama onu kızgınlıkla söyledim .Orda da ben hataliyim .Bende çok kal derdinde değilim o yüzden 5-6 gün kalsan sevinirim dedi anlaştık bu şekilde .

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum .Allah gönlünüze göre versin

C capricorn87 gelişme olmasına sevindim. Yalnız senden ricam İzmir de herşeye alınganlık yapma....herseye ters konuşma ...eskileri kesinlikle sen acma....sani rahatsiz edecek birseyi onlar soylerse sakin ve saygılı bir dille cevabını verirsin. Eşinin izin alamadığını bu yüzden Bursa'dan Batman'a geçmeden önce onlara uğramak istediğini soylersin.Dedigim gibi gezme fırsatlarını da kaçırma

"Kurtarılabilir evlilikler itinayla kurtarılır.En büyük kk"Bundan sonrada hep huzurlu,mutlu olmanızı dilerim.Huzurunuzu satın aldınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…