Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

Ksr lafindan sonra kocana da nh isareti yapsaydin
Saka bir yana. Bence senin hareketinde hos degil bir bayan olarak. Ama esinin kendi namusuna ksar diyebilmesi de cok ust bir boyut. Cok kotu.

Çok ayıp ya, nah işareti yapmak nedir, ksr lık diil aksine çok erkeksi bişey ..siz kendinize yakıştırıyorsanız yapın tabi de.. Bence iki taraf da yanlışsa yapılacak bi doğru yok

:) adam uyuyor bir de... ben sinirden yiyorum kendimi ne yapayım kızlar. Ona göre bi kaç parça eşya toplayacağım kendime yarın iş çıkışı direk anneye gidicem

Göz dağı vermek değil aslında. İşin arka planında başka yaşanmışlıklarda var.. o yüzden bunaldım boğuldum. Kafa dinleyip sağlıklı bir karar vermek istiyorum

Göz dağı vermek değil aslında. İşin arka planında başka yaşanmışlıklarda var.. o yüzden bunaldım boğuldum. Kafa dinleyip sağlıklı bir karar vermek istiyorum

Kafa dinlemek için gidin öyleyse... Gerisine orada karar verirsiniz...

Siz bilirsiniz.

Nh da kşr da olmaz yani no no no

Kafa dinlemek için gidin öyleyse... Gerisine orada karar verirsiniz...

Siz bilirsiniz.
O zaman ben toparlanayım ufaktan. Yatmadan evvel bana diyor ki zaten nutellalikek hanım nedir kararınız? Dedim düşünüyorum. Öyle mi hala kendinden emin değilsin yani yapacaksın o hareketleri iyi tamam git 1 2 hafta diye söylendi

Aileler girdimi işin içine olay boyut atlıyor
Bence kesin bir karara varmadan çıkmayın evden ama bu arada da muhattap olmayın mümkün olduğunca
Birde çocuk var ortada iyi düşünüp taşının ona göre hareket edin bu tartışmayı uzatmak seviyeyi bir tık daha düşürecek belli
Şu kadarını söyletim gidip birinin karısına bacısına kaşar desen adamın kafasını koparırlar insan nasıl eşine bunu söyleyecek kadar şuursuz olabilir

Aileler orataya katılmadı ama babam bir keresinde kavgamıza şahit olup topla bavulunu hemen demişti. Bugünde zaten son kez kendisini düzeltmesi için konuşacağımı biliyordu hayırlısı olsun falan dedi hatta eşimin yanına gelmeden önce.

Kimlerle nerelerde sürtüyosun iş yerinde ne muhabbetler yapıyosun diye içindeki karanlığına senide çekecekse nie çalıştırıyo bu herif seni çalışma madem yat evde o zamanda destek olmuyo olursun koca parası yiyo olursun. Yok arkadaş yok yaranılmaz bu erkek milletine ne yapsan kabahtli olursun kaşr olursun eksik etek olursun ama o hiç şerfsz olmaz hep adamdır yere batsın bunların adamlığı

Geri dönecek misiniz gittiğinizde?
Geri dönerseniz, her gittiğinizde geri döneceğini bilir. Ve sizi sürekli kovar. Sözlü şiddetin boyutunu arttırır.

Eşim bana gerizekalı dedi diye evi terkettim ben ksr srtk dese E Tipi Kapalı cezaevine mi yatardim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…