- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Oha yani. Bu ilişkiler nereye gidiyor böyle yaa, insanlar neden birbirlerine bu kadar saygısız ya.
Adam ergenlikten çıkamamış bence.
Belliki arkadaşınızla şakalaşıyormuşsunuz. Çok arıyor musunuz böyle adamları?
Buna katılıyorum.aranızdaki tek sorunun bu olduğunu sanmıyorum.
Merhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Yenilir yutulur bi tarafı yok zaten bu lafın!! Pess diyorum yaa insan eşine nasıl öyle bişey söyler şok oldumMerhaba...
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
İkinizde birbirinize karşı saygınızı yitirmişsiniz bu evlilik için çok riskli bir durum ikinizde özür dilemelisiniz senin o hareketi yapman eşinin sana o lafı kullanması ki insan karısına öyle birşey asla söylememeli bir daha öyle bişey yapmayacam de önce o sonra sen birbirinizden özür dileyinMerhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?