Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

Herkeste çok arıyormusunuz böyle insanları yazmış. Konu sahibi zaten olayın farkında ve mutsuz heralda kendine hakaret edecek adamı kimse aramaz dimi???

Aynı şekilde yorumlar benim bi konumada yapıldığı için yazma gereği duydum bana saçma geldi kusura bakmayın.

Ve birde şaka anlamında nah yapmış
Komiksiniz birde evladınız var kızgınlıkla olsa e hadi der insanda !

Madem sen kaşarsan, o zaman bu durumda da o pezevenk oluyor. Peki kaşarsan eğer niye seninle evlendi. Bence ona öyle söyle terbiyesiz insan şaka olarak bile eşine böyle bişey diyemez yaa. Ayrıca o arkadaşlarıyla arasında hiç mi şakalaşmıyor.

Senin adına üzüldüm insan karısına kaşar der mi yahu. Sevgiyi bilmiyorumda saygı bitmiş.İnşallah çözüm yolu bulursunz.

Yenilir yutulur bi tarafı yok zaten bu lafın!! Pess diyorum yaa insan eşine nasıl öyle bişey söyler şok oldum

Arkadaşına yaptığın işaret saygısızca ama eşin de onu savunuyum derken seni kalbini kırabiliyor, kaşar insanın karısı için ağın bir kelime olmamış mı? Seni kaşar olarak görüyorsa, onun gözünde öyleysen, seninle neden hala evli? Soyadı senden daha mı kıymetli?
bence sizin başka bir problemleriniz daha var. Ve evlilikte saygı biterse o evlilikte biter. Saygıyı koruyun. Evcilik değil bu.

Başlığı okuyunca eşinizin kısır dediğini sandım eşiniz için empati yoksunu duygusuz yaratık diye düşündüm.içeriği okuyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı.yuh diyebildim sadece.

Bence senin esin cok baskin karakter. Ne isterse yapiyorsun gibi bi izlenim oluştu bende. Ve seni hic hatali görmedim. Sıfır hata yani ne var bunda. Kendi kim bilir ne muhabbetlere giriyordur.

Seviye yerlere kadar dusmus saygi kalmamis evliliginizde.
Soyadina yakisan uslup bu mu? Bu lafi soyledigi kadin hem cocugunun annesi hem esi yazik

İkinizde birbirinize karşı saygınızı yitirmişsiniz bu evlilik için çok riskli bir durum ikinizde özür dilemelisiniz senin o hareketi yapman eşinin sana o lafı kullanması ki insan karısına öyle birşey asla söylememeli bir daha öyle bişey yapmayacam de önce o sonra sen birbirinizden özür dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…