Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

EstrellaMorente diğer konularına da göz attım şimdi, ben sadece bu konuya göre yorum yapınca halledilecek bir mesele olarak görmüştüm ama hamilelik döneminde bile gerginmişsiniz, lohusalık da aynı.Eşine yeteri kadar şans vermişsin aslında.

Evet iste birikmislik dememin sebebi de bu ki buraya yazdigim bir kismi... suanda bi canta hazirliyorum zateb

Tabi tabi... muhakkak yazarim herkese cok tesekkur ederim.. hemde cok.

Gerçekten kafanı topla git biraz dinlen hatta izin al is yerinden imkanın varsa 2 3 kafanı dagitcak tatile git. Yakın arkadasin olur vs. Bu süreçte hicbiseyi düşünme önce kendine güvenin gelsin noktani belirle. Sonra evliliğini masaya yatır etraflica düşün.

O zmn adam olsaydında kasarla evlenmeseydin derdimben .. gereksiz saçma çıkışları oluyor erkeklerin.. bende aile içinde buyrun arkadaslar demiştim servis yaparken sonra bi tartışmada karsıma çıkarmıştı öküz..

Evet o benim aklimda da var. Yarin sabah mudurumle konusup 2 gun bile olsa izin almayi dusunuyorum. Kizimida alip ufak bir tatil onunla beraber

Tövbe bismillah yaaa ne çirkin bir sözdür o . Ne gunlere kaldik arkdsm yaaa. Kendi namusuna cocugunun annesine kaşar diyecek kadar adamcıklarla doldu taştı dünya.

Valla konu iyice çirkinleşmiş...
Adam sana kaşar dedi diye burda sen adamın ne orsplğnu ne pzvnkliğini bıraktın
Ne farkın kaldı kocandan
İyice çirkşnleşmeyin ya millete de laf söyletme.
Yarın barışcan nikahlı kocan o senin hakkınız var birbirinizde ileri gitme bence.

Bak arkadaşım bence hemen fevri davranmaya gerek yok. Sana şöyle soyluyeyim senin o hareketi yapman ne kadar yanlissa esininde sana öyle demesi o kadar yanlış yani durum 1-1 belki arkadasina oyle yaparken baskasi gordu esininde zoruna gitti, erkek tarafindan kaldirilabilir birsey degildir bu. Sahsen benim esim oyle yapsa afedersin ama bende demedigimi birakmazdim. Esin belli ki sanaa yakistiramamis ve cok sinirlenmis agzindan oyle cikmis. Niye onun tarafindan bakmayi denemiyorsun bencillige gerek
yok. Aksine esin seni uyardigi icin sevin.
kendi yorumuma gelince senin hareketin
bariz cocuksu ve bir hanimefendiye
yakismicak (en azindan arkadaşınla
basbasayken olur boyle sakalar ) ve boyle seylerde once kendinle yuzles. Hayirlisi olsun

+1.
Bu yoruma katiliyorum cok dogru soylemis arkdasimiz. Fevri davranma.

Yorumun icin tesekkur ederim once ama takildigim bir nokta var? Esim beni uyardigi icin nasil sevinmeyliyim acaba hakaret yoluyla uyarisina mi sevinmeliyim. Pardon kusura bakma da kadinlik gururu denen bir sey var ayrica adam seni dovmedigime dua et bilmem ne diye pesinden de laflar siralarken sen neyde bahsettiginin farkindamisin arkadasim? Bir kendine gel once... bu kadar polyannacilik kadinligi erkegin gozunde basite indirgemenin mantigi yoktur benim gozumde..

Ama sana kötü bi yorum yapmadı hemen celallendinde iyice oku gayet mantıklı yazdı sinirden goremedin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…