- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Eşiniz kendine de hakaret etmiş farkında değil. Çok sığ olmuş bir anda.Ona bende aynisini soyledim zaten. Ben senin karinim namusun oluyorum nasil boyle bir laf edebiliyorsun diye..
Her zaman oyle bir insan artik bunalima soktu beni..Eşiniz kendine de hakaret etmiş farkında değil. Çok sığ olmuş bir anda.
sakın kullanma, devamında bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı s.... çünkü.
Evet iste birikmislik dememin sebebi de bu ki buraya yazdigim bir kismi... suanda bi canta hazirliyorum zatebEstrellaMorente diğer konularına da göz attım şimdi, ben sadece bu konuya göre yorum yapınca halledilecek bir mesele olarak görmüştüm ama hamilelik döneminde bile gerginmişsiniz, lohusalık da aynı.Eşine yeteri kadar şans vermişsin aslında.
Evet iste birikmislik dememin sebebi de bu ki buraya yazdigim bir kismi... suanda bi canta hazirliyorum zateb
Tabi tabi... muhakkak yazarim herkese cok tesekkur ederim.. hemde cok.Hayirlisi olsun hakkında yaz gelismeleri arada
Tabi tabi... muhakkak yazarim herkese cok tesekkur ederim.. hemde cok.
Evet o benim aklimda da var. Yarin sabah mudurumle konusup 2 gun bile olsa izin almayi dusunuyorum. Kizimida alip ufak bir tatil onunla beraberGerçekten kafanı topla git biraz dinlen hatta izin al is yerinden imkanın varsa 2 3 kafanı dagitcak tatile git. Yakın arkadasin olur vs. Bu süreçte hicbiseyi düşünme önce kendine güvenin gelsin noktani belirle. Sonra evliliğini masaya yatır etraflica düşün.
Bak arkadaşım bence hemen fevri davranmaya gerek yok. Sana şöyle soyluyeyim senin o hareketi yapman ne kadar yanlissa esininde sana öyle demesi o kadar yanlış yani durum 1-1 belki arkadasina oyle yaparken baskasi gordu esininde zoruna gitti, erkek tarafindan kaldirilabilir birsey degildir bu. Sahsen benim esim oyle yapsa afedersin ama bende demedigimi birakmazdim. Esin belli ki sanaa yakistiramamis ve cok sinirlenmis agzindan oyle cikmis. Niye onun tarafindan bakmayi denemiyorsun bencillige gerek
yok. Aksine esin seni uyardigi icin sevin.
kendi yorumuma gelince senin hareketin
bariz cocuksu ve bir hanimefendiye
yakismicak (en azindan arkadaşınla
basbasayken olur boyle sakalar ) ve boyle seylerde once kendinle yuzles. Hayirlisi olsun
Yorumun icin tesekkur ederim once ama takildigim bir nokta var? Esim beni uyardigi icin nasil sevinmeyliyim acaba hakaret yoluyla uyarisina mi sevinmeliyim. Pardon kusura bakma da kadinlik gururu denen bir sey var ayrica adam seni dovmedigime dua et bilmem ne diye pesinden de laflar siralarken sen neyde bahsettiginin farkindamisin arkadasim? Bir kendine gel once... bu kadar polyannacilik kadinligi erkegin gozunde basite indirgemenin mantigi yoktur benim gozumde..Bak arkadaşım bence hemen fevri davranmaya gerek yok. Sana şöyle soyluyeyim senin o hareketi yapman ne kadar yanlissa esininde sana öyle demesi o kadar yanlış yani durum 1-1 belki arkadasina oyle yaparken baskasi gordu esininde zoruna gitti, erkek tarafindan kaldirilabilir birsey degildir bu. Sahsen benim esim oyle yapsa afedersin ama bende demedigimi birakmazdim. Esin belli ki sanaa yakistiramamis ve cok sinirlenmis agzindan oyle cikmis. Niye onun tarafindan bakmayi denemiyorsun bencillige gerek
yok. Aksine esin seni uyardigi icin sevin.
kendi yorumuma gelince senin hareketin
bariz cocuksu ve bir hanimefendiye
yakismicak (en azindan arkadaşınla
basbasayken olur boyle sakalar ) ve boyle seylerde once kendinle yuzles. Hayirlisi olsun
Hayir evdeyim. Bir canta hazirladim. Yarin isten sonra anneme gececegim.Saygi hic kalmamis maalesef.
Su an nerdesin?
Annendemi?
Yorumun icin tesekkur ederim once ama takildigim bir nokta var? Esim beni uyardigi icin nasil sevinmeyliyim acaba hakaret yoluyla uyarisina mi sevinmeliyim. Pardon kusura bakma da kadinlik gururu denen bir sey var ayrica adam seni dovmedigime dua et bilmem ne diye pesinden de laflar siralarken sen neyde bahsettiginin farkindamisin arkadasim? Bir kendine gel once... bu kadar polyannacilik kadinligi erkegin gozunde basite indirgemenin mantigi yoktur benim gozumde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?