Cok SEVGILI esim bana kasr dedi!

Kaşar sensin, hemde en kurtlusundan, ben nutellalı kek im deseydiniz, ilk söyleyen son söyleyenin ne diyeceğini bilmez sonuçta Kahvaltı masası gibi oldu
Ama bir erkeğin karısına bu sıfatı yakıştırması cidden çirkin.. Kaşar falan gibi laflar ne yazıkki sanal dünyanın insanlara dayattığı çirkin kelimelerden İnşallah sizden özür diler.. Bir dahada demez. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Kendi ağzından çıkan söz sizin yakın arkadaşınıza yaptığınız hareketten çok daha ağır. Ben o el hareketini eşimede yapmıştım bi zaman hiçte alınmamıştı hatta bende öle şeylere hiç alışık deil ama ayda yılda bi kere yapıncada gülmekten ölmüştü :)) ilişkinizi çözemedim gayet resmi takılıosunuz sanırım :)

O kadarini bilemicem dovmesini falan. Ama sende Sindirella olmaktan vazgec bence,ben pollana degil bi yuvanin bu kadar kolay yikilmicani evliligi bu derece yipratmaya gerek kalmadigini anlatmaya calisiyorum. Ayrica sence neden bosanmalar bu kadar artti valizobi alan baba evine. Haa sunuda soyleyeyim bende en deli dolu cagimda
evlendim olgun zannettigim esimle. Benimde
esim tv de erkege bakiyorum zannedip dolu
hakaret etti ama ben ona hep anlatmaya
calistim cok agladim ama hicbir zaman
ayrilacagim demedim. Mucadele ettim ve
sonuc ne mi Rabbime şükürler olsun beni el
üstünde tasiyan bir es yine sorunlar oluyor mu
evet ama artik gonlumuzu nasil alacagimizi
biliyoruz. Belki sende bir cahillikle yaptin onu
ama erkek iste onlarin dunyasi baska goruyor onlar daha duz bakiyor biz daha duygusal
Sen daha duzgun tatli bir dille uyarmasinin, erkek ise sana onu o sinirle anlatip bi daha yapmayacagin dusuncesinde. İnşallah anlatabilmisimdir arkadasim. Suan sadece sessiz birak emin ol ozur dileyecek

Tamam sizin hareketiniz de hoş değil ama abartmış asla o lafı hak etmiyorsunuz...
Kavga eder kızar ama bu lafı bir erkek karısına söyleyemez kendisine yediremez karısına ettiği küfür kendisine de gidiyor bunu düşünemiyor mu.
Sen de k.şarın kocasısın o zaman deyip uzun bir düre küs kalırdım ben olsaydım.
Soy adını gözünde fazla büyütmüş herhalde sadrazam torunu falan olmalı.

Ya bunlarin sulalesi boyle aman efendim biz en iyisiyizde bilmem ne gina geldi gina bunlarin kendini begenmisliklerinden

Cok ayipladim esinizi insan hanimina nasil o lafi der inanamiyorum valla ben kendim kufur etmem oyle el isaretleride yapmam ama arkadaslarimla argo meseleler konusurum her kadin gibi ve kufur eden el kol hareketi yapan arkadaslarimda var hata esinin yaninda yapanda var hic boyle diyeni gormedim yani hislanmuyosa askim oyle hareket yapma sana hic yakismiyo dese sen bidaha yapmassin zaten kadin kadina bu tarz argo sakalar gayet normal bana gore esinizi haksiz buluyorum ve pire icin yorgan yakan cins diye buna denir.

Oha yani. Bu ilişkiler nereye gidiyor böyle yaa, insanlar neden birbirlerine bu kadar saygısız ya.
Adam ergenlikten çıkamamış bence.
Belliki arkadaşınızla şakalaşıyormuşsunuz. Çok arıyor musunuz böyle adamları?

Iyide size o kelimeyi kullanana kadar,sizin yaptığınız hareketle ilgili uyarıda bulunsaydı size. Kalkıpta lafı edip sonrada ama sen bu hareketi yaptın ondan dedim demesi saçma yani.

Sakalasiyorduk tabii yani ve evet soylediginiz dogru yani beni normal sekilde uyarabilirdi. Zaten simdi ciktim evden cantami alip gidicem anneme bu aksam

Kaşar hareketleri diye bir lugat mı varmış? Soyadımı taşıyorsun, seni kendi kütüğüme kaydettim nasıl bir mantık? Nedir yani soyadıysa soyadı, herkesin var çok şükür. Al soyadını başına çal, sana soracak değilim bu yaşımda nerede ne yapacağımı de çık işin içinden diyeceğim ama gerçekte hayatlar böyle olmuyor.
2 yolun var, düşün; bu lafı kabullenip devam edecek misin? Yani sırf bu laf yüzünden boşanmayacaksan unut gitsin. Düşünmek sana zarar.
Kabul edemeyecek misin? Uzatma, ayrıl gitsin..

Sizin şaka niyetine yaptığınız el hareketine karşılık bu kelime gerçekten ağır olmuş yanlış bir tepki yine de tekrar konuşmadan bu durum çözülemez ancak konuşarak halledebilirsiniz.

Bu benim kendi dusuncem.esinin hicbir arkafasiyla asla sinirlari asmamali insan gerek.erkek yada kadin. Saygi cok onemli cunku. Ayrica kusura bakmayin ama onceside var dediginize gore sizde saygi maygi kalmamis kardes. Ikinizinde agzi bozuk cunku. Bir bayans yskismaz oyle konusmak dicrm ama adamin agzi daha bozuk valla hakkinda hayirlisi olsn.

bilemedim ya, ksr lafı ağır ebette ama, nh hareketi de bir şeyler söylenmesini hakediyor bence.
sonuçta seviye yok, tek kelimeye takılmamak gerekir.

Bunca zaman bu adam sizi pasifize etmis , bu tipler cogu zaman bir sekilde karsidakini suclu cikarirlar ve gayet rahat sekilde hayatlarina devam ederler. Anladigim kadariyla caniniza tak etme noktasina gelmis ve can havliyle de buraya yazmissiniz.1 cocugunuz var.Cok dikkatli laf etmek lazim bence.Hemen bosanma yoluna girmeyin ama gelisecek durumlara gore hareket edin.yani asama asama gitmekte fayda var.Tahmin ederim ki daha once benzer olaylarda binlerce defa kusup barismissinizdir.Kusme asamasini gectiniz artik.Annenize gitme asamasini iyi degerlendirin cunku esiniz kararliliginizdan emin oldugunda hicbir degisiklik sergilemiyorsa durum kotu.Ama siz kararli sekilde durmayip yelkenleri suya indirirseniz de, bu sancili sureci uzatmaktan baska birsey yapmis olmazsiniz.Esinizin olumlu yonde degisiklik ortaya koymasini dilerim.Ben bu konuda umutsuzum ancak yine de bosanin diyemem.Yasadiklarinizi da en iyi siz bilirsiniz karari da en iyi siz belirlersiniz.

ben kadınlara o tarz el hareketlerini yakıştıramıyorum çok basit görünüyor. eşinin kaşar demesini haklı çıkarmaz elbette ama sen de öyle birşey yapma bence bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…