- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Yok yahu estagfurullah celallenmekten ziyade tabii herkesi dusuncesi kendisine. Senin dedigin dogru ama hem sinir stres hem uzuntu bir arada olunca ayar bozuk oluyor isteAma sana kötü bi yorum yapmadı hemen celallendinde iyice oku gayet mantıklı yazdı sinirden goremedin ama
Merhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Ya bunlarin sulalesi boyle aman efendim biz en iyisiyizde bilmem ne gina geldi gina bunlarin kendini begenmisliklerindenTamam sizin hareketiniz de hoş değil ama abartmış asla o lafı hak etmiyorsunuz...
Kavga eder kızar ama bu lafı bir erkek karısına söyleyemez kendisine yediremez karısına ettiği küfür kendisine de gidiyor bunu düşünemiyor mu.
Sen de k.şarın kocasısın o zaman deyip uzun bir düre küs kalırdım ben olsaydım.
Soy adını gözünde fazla büyütmüş herhalde sadrazam torunu falan olmalı.
Söyledim zaten madem böyle benimle ne diye evlisin o zaman dedim. Bir kere de sen mesaide değilsin kimle sürtüyorsun diye kıyameti kopartmıştı
Kokulari sonradan cikiyor ..
Nerden buluyorsunuz böyle adamları da koca yapıyorsunuz başınıza, evlenmeyin bunlarla da soyları tükensin...
Cok ayipladim esinizi insan hanimina nasil o lafi der inanamiyorum valla ben kendim kufur etmem oyle el isaretleride yapmam ama arkadaslarimla argo meseleler konusurum her kadin gibi ve kufur eden el kol hareketi yapan arkadaslarimda var hata esinin yaninda yapanda var hic boyle diyeni gormedim yani hislanmuyosa askim oyle hareket yapma sana hic yakismiyo dese sen bidaha yapmassin zaten kadin kadina bu tarz argo sakalar gayet normal bana gore esinizi haksiz buluyorum ve pire icin yorgan yakan cins diye buna denir.Merhaba...
Bunların olduğuna hala inanamıyorum lütfen bir fikir verin..
1 yaşında bir kızım var, eşimle çok süper diyemeyeceğim bir evlilik. Bugün canıma tak etti. Abiminde öyle dan diye olmaz önce al karşına konuş demesiyle bizimkine konuşmamız gerek diye mesaj attım. Aradı bir anda tartışmaya başladık. Bir dünya şey. En kötüsü kalkıp bana kşr diye kelime kullanması oldu.
Buluştuk sonunda konuştuk ama bir çözüme varamadık...
Demesinin sebebide yakın bir arkadaşıma espri olsun diye nh işareti yapmammış o hareketi kşrlar yaparmış yine yapsan yine derim diyor. Sen yapamazsın benim soyadımı taşıyorsun diyor. Ben ne yapıcam kızlar yiyip yutamıyorum bu lafı...
Iyide size o kelimeyi kullanana kadar,sizin yaptığınız hareketle ilgili uyarıda bulunsaydı size. Kalkıpta lafı edip sonrada ama sen bu hareketi yaptın ondan dedim demesi saçma yani.Dedim ki anneme gideyim sende bende düşünelim biraz. Yine suçlu oldum bu seferde diyor ki bana demekki sen hareketlerini tekrar etmeye devam edeceksin. Benim yanımda böyleysen iş yerinde arkadaşlarınla nasıldır bilmem ne saydırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?