ÇOK SEVİLMEK

Çok geçmiş olsun,anladım ki toksik bir ilişki için dua ediyorum.Şu an peki durumunuz ne?

Teşekkür ederim,ben de sizi seviyorum
Sevgi anlayışımı düzenleyince daha doğru bir şekilde düşünüp adım atacağımı düşünüyorum.

Gercek sevgiyi yanlis yerlerde aramissin. Disari cik kurslara git ise git gel elbet seninde karsina seni sevecek biri cikar.

Başlığa bakınca,: eşim veya sevgilim bana aşırı değer veriyor,çok seviliyorum boğuluyorum, nankör müyüm acaba ?"gibi bir konu bekliyordum..C2 nedir ya..daha neler duyacağım bakalım ☺

Çok geçmiş olsun,anladım ki toksik bir ilişki için dua ediyorum.Şu an peki durumunuz ne?
Çoraplarım bile giydirilirken, bebek gibi davranılırken bu duruma düşmek hala beni çok zorluyor, unutamıyorum. Aileme akrabalarıma şahsıma yapılan anlatamayacağım kadar ağır hakaretleri, fiziksel siddeti, aile evimin iki kere basılmasını, her gün takip edilmeyi aşamıyorum, 8 ay oldu. Hakkında iddianame düzenlendi işte adli tatilin bitmesini bekliyorum. Daha sonra görüştüğüm kişiden de kazık yedim.
Yani sana diyeceğim, önce saygı dile allahtan, aşk ve sevgi ikinci planda artık benim için. Umarım gönlüne göre bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…