ÇOK SEVİLMEK

Bir siz eksiktiniz,siz de geldiniz tam oldu.
Minyonum,yaşımdan da küçük gösteriyorum.Her türlü çıtırım
Şimdi kudurabilirsin.
Ben kudurmam bebeğim senin yaşındayken düğünümü planlıyordum.

İlk buluşmada seçtiğin elbiseden anladık ne kadar çıtır göründüğünü

Vampir kadınlar volum 2 çok yakında piyasalarda gibi bir his var içimde. Hadi hayırlısı.

Ama insan kendi hayatını referans alarak yorum yapar, ben de kendi bok gibi ilişkilerimi anlatarak yorum yaptım.
O da sağlıklı bi ilişki zaman içinde nasıl ne şekilde kurulur bunu anlatmış. Bi kişi bile "kocam beni görür görmez vuruldu, ben hayatının merkeziyim, bana tapıyor" demedi, çünkü böyle bi ilişki olsa bile sağlıklı değil.
Her neyse, bence şu an biraz tepkisel davranıyorsun, olabilir, bazı yorumları kırıcı bulabilirsin, sakin kafayla tekrar değerlendirmeni öneririm.
Son bi şey söylemek istiyorum, kimse kimseyi öyle durduk yere sevmiyor. Sevilir olmak lazım. Kendini sevdirmen lazım. Benim de 1 bucuk aylık ilişkim var. Ataklarım tutuyor bazen, sevsin istiyorum beni deli gibi. Ama niye sevsin diyorum sonra. Boşanma travması yaşayan depresif bi kadını tutup da hayatının merkezine mi koysun? Normal bi adamsa yapmaz zaten. Elbette bana ilgi duyuyor, önemsiyor ama ben de zaman zaman senin girdiğin bu kafaya girebiliyorum. Ben durayım öyle o beni çok sevsin. Yok ya? Niye ki? Ben kimim ki daha bismillah. O yüzden insan çaba göstererek kendisini sevdirir, arada bağ oluşur. Şimdi yarın yanına geliyorum dedi. Ben normalde bi kahve yapar, asar suratımı otururum. Ama çabalamam lazım, o yüzden rakı sofrası hazirlicam, süslenip püslenip neşeli olacam.

Ama sen daha anlatılmak istenileni anlamıyorsun ki? İşin kötü tarafı takıntılısın ve bana ne anlatılmak istiyor acaba diye çaba da sarf etmiyorsun. Hayatta başarılar ama bu bakış açısı ile işin çok zor.

Ay evet biri bir şey yazıyor. O gidip altına bammmbaska bir cevap veriyor. Asla anlamamış. Şu an sinirden elleri titriyordur yani eminim konuya kendisini sıfır noktasından başlatıp sonlara doğru 100üm ben 100 diye coşuyor falan. Tuhaf.

Kendimi nasıl sevecegimi bilmiyorum,insan kendini nasıl sever?
Biri beni sevsin diye saçma sapan platformlarda gezmez.Kendine yatırım yapar , imkanları dahilinde kendini mutlu eder,tatile gider,en sevdiği grubun konserine gider, kendini mutlu eden arkadaşlarla buluşur, turlara katılır,istediği bölümü seçer okur,daha iyi olmak için eğitim kurslarına katılır,sevdiği aktiviteleri yapar bazen sınırlarını zorlayan deneyimler yaşar.Sorunu varsa gider tedavi olur.Gidip sanalda görüştüğü adama beyaz atlı prens muamelesi yapıp parkta buluşup, abaza adamın nefsini yatistiran obje olmaz ...

Peki minyon olunca otomatik olarak auralı mıyım çok güzel miyim? Dur dur beni başkasının konusunda övme sonra konu sahibi yöneltilen sorulara, yorumlara mantıklı yorum yapmak yerine bize laf yetiştirir
Övcem. Hem auralısın, hem çogzelsin, hem çok komiksin. Hem de esco duymasın ama en önemlisi bu; sana tapan bir sevgilin var. Ve işin komiği bunların hiç birinin minyon olmakla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…