- 11 Aralık 2018
- 41.948
- 260.671
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ben kudurmam bebeğimBir siz eksiktiniz,siz de geldiniz tam oldu.
Minyonum,yaşımdan da küçük gösteriyorum.Her türlü çıtırım
Şimdi kudurabilirsin.
Çaba dediği adamın instadan falan yürümesiYahu tanışma kısmından bahsetmiyoruz romantik ilişki kısmına geçişten bahsediyoruz. Ay neyse daral geldi
Komiksin ciddenBen kudurmam bebeğimsenin yaşındayken düğünümü planlıyordum.
İlk buluşmada seçtiğin elbiseden anladık ne kadar çıtır göründüğünü
Evet eşim de öyle diyor. Çok komiksin, eğlencelisin, seninle evlendiğim için şanslı bir adamım der hepKomiksin cidden
Sizin için faydası olduysa ne mutlu.Ben başkalarının konusuna kendi iliskilerini,evliliklerini,kendi yaşamlarını övenleri doğru bulmuyorum.İnsanlar çözüm bulmak için yazıyor,birilerinin kendilerini veya hayatlarını öven mesajlarını okumak için değil.Bana oldum olası böyle insanlar itici gelir.
Ben onu başka konuda bekliyom. Esco'dan olmaz gibi.Vampir kadınlar volum 2 çok yakında piyasalarda gibi bir his var içimde. Hadi hayırlısı.
Esco açmıştı sanki ya 3-4 sene önce vampir kadınlar diye konu. Potansiyeli var bence. Şu an kıskançlık seviyesi kırmızı alarm veriyorBen onu başka konuda bekliyom. Esco'dan olmaz gibi.
Ama sen daha anlatılmak istenileni anlamıyorsun ki? İşin kötü tarafı takıntılısın ve bana ne anlatılmak istiyor acaba diye çaba da sarf etmiyorsun. Hayatta başarılar ama bu bakış açısı ile işin çok zor.Size söylediklerim neden bu kadar imkansız geliyor anlamıyorum.Dediğim şey el üstünde tutulduğum,sevildiğim,saygı gördüğüm,içinde hem masumiyetin hem tutkunun bulunduğu bir aşk.Zor zamanlarımda yanı başımda olan,en iyi arkadaşım,hem beraber dedikodu yaptığım hem beraber ağladığım,beni tüm etiketlerin dışında sadece ben olduğum için seven biri.Böyle seven erkeklerde var,böyle birinin bana nasip olması da mümkün.
Yaptığınız şeyler aşırı geldi bana,adamda bakmış karşısında fazla verici bir kadın birkaç risk alıp ülke değiştirmek ona zor gelmemiş.Bana göre bir ilişki stili değil bu.Üstelik her konuda bu ilişkinizi durduk yere yazmanızda saçma geliyor.Size çok iyi bir ilişki gibi gelebilir ama bu ilişki için çırpınan, olması için sürekli plan yapan siz olmuşsunuz.Size iyi gelmesinin nedeni de duygularınız değil, yaptıklarınız,gösterdiğiniz çaba.Karşı taraf sizin kadar çabalamadığı için ondan dinlesek bu ilişkiyi sıradan bir ilişki ve sıradan bir kadın ortaya çıkar.
Ay evet biri bir şey yazıyor. O gidip altına bammmbaska bir cevap veriyor. Asla anlamamış. Şu an sinirden elleri titriyordur yani eminimAma sen daha anlatılmak istenileni anlamıyorsun ki? İşin kötü tarafı takıntılısın ve bana ne anlatılmak istiyor acaba diye çaba da sarf etmiyorsun. Hayatta başarılar ama bu bakış açısı ile işin çok zor.
Biri beni sevsin diye saçma sapan platformlarda gezmez.Kendine yatırım yapar , imkanları dahilinde kendini mutlu eder,tatile gider,en sevdiği grubun konserine gider, kendini mutlu eden arkadaşlarla buluşur, turlara katılır,istediği bölümü seçer okur,daha iyi olmak için eğitim kurslarına katılır,sevdiği aktiviteleri yapar bazen sınırlarını zorlayan deneyimler yaşar.Sorunu varsa gider tedavi olur.Gidip sanalda görüştüğü adama beyaz atlı prens muamelesi yapıp parkta buluşup, abaza adamın nefsini yatistiran obje olmaz ...Kendimi nasıl sevecegimi bilmiyorum,insan kendini nasıl sever?
Belirli adımlar;belirli adımlar nedir mesela?
İlişkinizle hava atmayın (!) ajfjkdksşslalEvet eşim de öyle diyor. Çok komiksin, eğlencelisin, seninle evlendiğim için şanslı bir adamım der hep
Bulmuşum bi kocişkosu atarım havamı kardeşim. Bir koca görüldüğü üzere kolay bulunmuyor. Ya escobarın buldukları gibi heriflere kalsaydım allah muhafazaİlişkinizle hava atmayın (!) ajfjkdksşslal
Ben hem hava atılan ilişkilere kudurdum hem de minyon değilim diye kudurdum. Empati sıfırrrrrrrİlişkinizle hava atmayın (!) ajfjkdksşslal
Birazdan Ferhans dert dinlemeye mi geldin kendini/kocani övmeye mi geldin diye yazarEvet eşim de öyle diyor. Çok komiksin, eğlencelisin, seninle evlendiğim için şanslı bir adamım der hep
Minyonsun kız sen ona kudurmaBen hem hava atılan ilişkilere kudurdum hem de minyon değilim diye kudurdum. Empati sıfırrrrrrr
Kendimi övmeye geldim tabi kiBirazdan Ferhans dert dinlemeye mi geldin kendini/kocani övmeye mi geldin diye yazarovmeyin kardeşim, sonra fesatliktan kuduranlar oluyor.
Peki minyon olunca otomatik olarak auralı mıyım çok güzel miyim? Dur dur beni başkasının konusunda övme sonra konu sahibi yöneltilen sorulara, yorumlara mantıklı yorum yapmak yerine bize laf yetiştirirMinyonsun kız sen ona kudurma
Övcem. Hem auralısın, hem çogzelsin, hem çok komiksin. Hem de esco duymasın ama en önemlisi bu; sana tapan bir sevgilin var. Ve işin komiği bunların hiç birinin minyon olmakla ilgisi yokPeki minyon olunca otomatik olarak auralı mıyım çok güzel miyim? Dur dur beni başkasının konusunda övme sonra konu sahibi yöneltilen sorulara, yorumlara mantıklı yorum yapmak yerine bize laf yetiştirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?