ÇOK SEVİLMEK

O günün gelmesi için benim de kendimi yenileyip kendimi geliştirmem gerekmiyor mu?

İnsan kendini nasıl sever?Herkes diyor kendini sev ama bunun nasıl yapılacağını kimse söylemiyor.
Bi destek alın o size yol gösterir. Örneğin kendini kendi hayatının merkezine koy. Yani aileden gelen bir şey sanırım. Ben zamanında psikolojik destek aldım ilaç kullandım terapi gördüm kısa bir ara yatarak tedavi bile gördüm ama benim sıkıntılarım nörolojik bunun etkisi de var.

Kendimi nasıl sevecegimi bilmiyorum,insan kendini nasıl sever?

Terapi alıyorum anksiyete için ama yüz yüze değil,online.

O uygulamada erkeklerin evlenecek kız aradağını düşündüren şey ne sana?
Sevgilinin hayatının aşkosunu mu aradığını düşünüyorsun?
Etrafında kız yok muymuş?
Bence terapiye falan git. Seninki sağlikli bir düşünce değil. Bence kimse kimseyi hayatinin o kadar merkezine koymamalı. Bu kadar büyük beklentiyle yaşarsan hic bi zaman mutlu olamazsın..
Çok sevilmek istiyorum, karşı tarafın ilgisi sürekli üzerimde olsun istiyorum.

Terapi alıyorum anksiyete için ama yüz yüze değil,online.
Bence iyi bir terapist bulun yüzyüze ilerleyin. Ayrıca biri bana dese seni seviyorum hayatımın merkezindesin istemem. Böyle bir ilişkim oldu noldu ayrıldık hayatım zindana döndü. Özel fotoğraflarımı aileme attı saçma sapan şeyler konuştu. Ortak çevrede herkes tarafından sevilen sağlıklı biriydi yani böyle bir şey çıkacağını beklemezdim. Bu da hastalık. Sağlıklı bir düşünce değil sevgi bile değil takıntı yani. Anksiyeteden daha önemli sorunlar var bahsettiniz ki terapiste anonim olarak kendinize bulduğunuz erkeklerden

Hayır bahsetmedim,erkek olduğu için çekindim

Tek taraflı değil tabiki,karşılıklı çok sevmekten bahsediyorum.

Pat diye buluşmadık,4 ay sonra parkta buluştuk.

27 yasinda parklarda bulusmayin mesela cocuk gibi. Daha özenli bir yerde yemek yiyin bari nebileyim.

Ben eşimle ilk buluşmada motosiklete atlayip kampa gitmistim. Varsa degisik olaylariniz ona göre kişisellestirilebilir bu ilk bulusma ama boyle seyleriniz yoksa klasik duzgun bir yemek bari yensin ya da bir seyler icmek.
Parkta buluşmaya cagirana ben gitmezdim mesela.
Buradan baslayabilirsiniz.

Parkta büyük aşk yaşayanlar alintilamasin simdi genelliyorum.

Kendimi nasıl sevecegimi bilmiyorum,insan kendini nasıl sever?
Severek. Elin adamlarını nasıl sevip hayatına merkez yapıyorsan kendini yapacaksın aynı şekilde. Yani onlara mesai harcayacağına kendine harcayacaksın, kendine yatırım yapacaksın maddi manevi. Spor beslenme kitap okuma bolll bol gezme gibi

kendini sevmeyi öğren önce. bunu da kendin başaramıyorsan terapiye başla sana öğretsinler. yani başkasını sevmek yerine önce sen kendini seveceksin bunda zor birşey yok ön planda her zaman sen ol. değerli gör kendini

Hayır bahsetmedim,erkek olduğu için çekindim
E daha çekindiğin insandan kendine fayda bekliyorsun. Bence bu biri benim için ölsün sevsin beni herkes bize imrensin kafası özgüvensizlikten anonim hesap açıp oradaki adamlara aşık olma daha ciddi bir sorun. Bence terapisti değiştirin. Yüzyüze görüşün gerekirse ilaç kullanın. Yani dünya güzeli değilsen karşındaki de ruh hastası değilse böyle sana ölecek bir adam bulmak zor. He gidersin özgüvensiz ezik çirkin psikolojik sorunlu bir adam bulursun bu adama her türlü manipülasyon yaparsın belki tutunur. O da baş bela olur düşün. Daha sağlıklı bir ilişki kurmaya bak. Yüzyüze gördüğün biriyle

Parkı ben istedim ya,kalabalık olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…