- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Haklısınız,bu açıdan düşünmemiştim.İnsan sonunda kendini seçiyor.Beni ne kadar çok severse de bu sevgi ona zarar verdiği an kendini sececek,seçmeli de.Toksik ilişki hayali kurmak istemiyorum,sadece sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek ve sevildiğimden emin olmak istiyorum.Ya seni unutmayan, aklında tutan kişi hasta takintili bı manyaksa? O zaman da ister mıydın birilerinin dusuncelerinde yaşamak istiyorsun ama biraz o kişinin içini bilseydin belkide bunu istemezdin.
Diğer insanlar ne kadar önemli olabilir ki, bugün seni çok düşünen biri bile yarın düşüncesi değişebilir. Hayat böyle birşey, sen bile dün yaptigin bazı şeylerden zevk almıyorsun, bugün sıkılıyorsun.
Sağlıklı ilişkiler böyle birini hayatının merkezine koyarak olmuyor. Bir havuzu en az 10 tane musluk doldurmalı, aile, iş, dostluk, kendine ayırdığın zaman , ilişkilerin vs herkese göre değişir örnekler cogalirsa. Birisinin hayatında ne kadar çok musluk olursa o kişiyle olan birlikteliginde sen de o kadar mutlu olursun
Sevdiğim,sevildiğim ve sevildiğimi iliklerime kadar hissettiğim bir ilişki istiyorum.Abooo. Ben yanlış anlamışım.
Bende sevildiği ve sevdiği poncik bir ilişki istiyor sandim.
Diğeri biraz arabesk:)
Çok şanslısınız,mutluluğunuz daim olsun.böyle bir aşk yaşamak için ne yaptınız ?
İzin veriyor musun ki?
Ohh ne güzelBirşey yapmadim. Ben eşim olmadanda çok mutluydum.
Eşim mutluluk kaynağım değil. Kendi kendime yetıyorum. Eşimde kremasi :)
Bir de herkesin sevgi tanımı farklı, senin istediğin gibi sevmiyor diye sevmediği anlamına da gelmeyebilir.Haklısınız,bu açıdan düşünmemiştim.İnsan sonunda kendini seçiyor.Beni ne kadar çok severse de bu sevgi ona zarar verdiği an kendini sececek,seçmeli de.Toksik ilişki hayali kurmak istemiyorum,sadece sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek ve sevildiğimden emin olmak istiyorum.
Sevdiğim,sevildiğim ve sevildiğimi iliklerime kadar hissettiğim bir ilişki istiyorum.
Mesela?Benimle ilgili detayları unutmuyor.
Hep İncir Reçeli2 filmini izlemek istiyordum onu izledim,Müfettişler Müfettişi romanını bitirdim.Bugün ilk kez erken kalktım.Kendini sevmediğin sürece asla başka bir insani sevemezsin ve başka bir insanin seni sevdiğine inanmazsin.
Önce kendini iliklerine kadar sev ve değer ver gerisi gelir.
Mesela son 3 gündür kendine hangi güzellikleri yaptın? Anlat bakalim. Kendini nasil şımarttin?
Sürekli neden ben bir şey hissettirmek zorundayım ki,onunda bana bir şeyler hissettirmesi gerekmez mi?
Bir de herkesin sevgi tanımı farklı, senin istediğin gibi sevmiyor diye sevmediği anlamına da gelmeyebilir.
Bunu bir düşün istersen, bir gün psikologum bana bunu söylemişti.
Herkesin ailesinden vs öğrendiği sevgi şekli farklı
Mantar sevmediğimi,yeşil fasulye sevdiğimi bilir.En sevdiğim dizinin Hayat Türküsü olduğunu ve uğurlu sayımın 8 olduğunu.En sevdiğim hayvanın kuzu olduğunu.Mesela?
Ben de çok sevilmekten korkarım; yani sanırım sağlıklsız sevgi, bağımlılık tarifi yapmışsınız çünkü kastım o. Bu şekilde seven adamdan ayrılamazsınız, ayrılmayı bilen erkek de arar olduk. Sağlıksız tepkiler verir, tehdit eder, şiddet uygular ne bileyim.. bana böyle çağrıştırdı. Hayatının merkezinde kendi amaçları, hayat görüşü ve hatta kendisi olsun; böyle adam tarafından çok sevilmek isterim ben de misal. Gerçek sevgi budur bence; sana ihityacı yok, yek başına mükemmel ama seni sevdiği için istiyoMerhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
Ben biraz daha temaslı sevgimi belli ederim.Sarılmak,öpmek bana göre sevgi belirtisi ya da yanakları sıkmak.Dediğiniz doğru aslında.Kız kardeşim hiç sevmez sarılmayı.Bir de herkesin sevgi tanımı farklı, senin istediğin gibi sevmiyor diye sevmediği anlamına da gelmeyebilir.
Bunu bir düşün istersen, bir gün psikologum bana bunu söylemişti.
Herkesin ailesinden vs öğrendiği sevgi şekli farklı
Çok güzel sevsin istiyorum,kıyamasın kötü söz söylemeye.Benim iyiliğimi benden daha çok istesin.Ben de çok sevilmekten korkarım; yani sanırım sağlıklsız sevgi, bağımlılık tarifi yapmışsınız çünkü kastım o. Bu şekilde seven adamdan ayrılamazsınız, ayrılmayı bilen erkek de arar olduk. Sağlıksız tepkiler verir, tehdit eder, şiddet uygular ne bileyim.. bana böyle çağrıştırdı. Hayatının merkezinde kendi amaçları, hayat görüşü ve hatta kendisi olsun; böyle adam tarafından çok sevilmek isterim ben de misal. Gerçek sevgi budur bence; sana ihityacı yok, yek başına mükemmel ama seni sevdiği için istiyotravmalar çarpıştı ya da bilemicem
Senin duygusal zekan gerçekten lise seviyesinde ya. Bunu düzeltmeden hayatına normal bir insan girmesi imkansız.Mantar sevmediğimi,yeşil fasulye sevdiğimi bilir.En sevdiğim dizinin Hayat Türküsü olduğunu ve uğurlu sayımın 8 olduğunu.En sevdiğim hayvanın kuzu olduğunu.
Sen öyle sevebilir misin? Ama sağlılı sevgiden söz ediyorum, çocukluk travmalarımızdan kaynaklı ihtiyaçlarımızı karşılayan hödüklere bağlanmamızı değilÇok güzel sevsin istiyorum,kıyamasın kötü söz söylemeye.Benim iyiliğimi benden daha çok istesin.
Ebeveynlerimizin bizi sevme şekli iç sesimiz olurmuş. Sana devamlı masal mı okudular, çok mu dizi izledin, Hande erçel karakteri değilsin öyle bir sevilme yok. Öyle beklentiler peşinde tırt tiplere kapılır gidersinKendimi nasıl sevecegimi bilmiyorum,insan kendini nasıl sever?
Son yazdığınızı anlayamadım.Kendimi sevmeye nereden başlayabilirim diyorsan burada yazılmış yorumlardan birini gerçekten hayatında uygularsın. Anksiyete harici de terapi almalısın. İsteklerin, beklentilerin hiç gerçekçi değil. Yusuf gibi birinin hayatının dersi olması için yaşın fazla büyük
Annem ve babam pek ilgili değildiler,pek sevilerek büyümedim.Ebeveynlerimizin bizi sevme şekli iç sesimiz olurmuş. Sana devamlı masal mı okudular, çok mu dizi izledin, Hande erçel karakteri değilsin öyle bir sevilme yok. Öyle beklentiler peşinde tırt tiplere kapılır gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?