ÇOK SEVİLMEK

Haklısınız,bu açıdan düşünmemiştim.İnsan sonunda kendini seçiyor.Beni ne kadar çok severse de bu sevgi ona zarar verdiği an kendini sececek,seçmeli de.Toksik ilişki hayali kurmak istemiyorum,sadece sevildiğimi iliklerime kadar hissetmek ve sevildiğimden emin olmak istiyorum.

Bir de herkesin sevgi tanımı farklı, senin istediğin gibi sevmiyor diye sevmediği anlamına da gelmeyebilir.
Bunu bir düşün istersen, bir gün psikologum bana bunu söylemişti.
Herkesin ailesinden vs öğrendiği sevgi şekli farklı

Sevdiğim,sevildiğim ve sevildiğimi iliklerime kadar hissettiğim bir ilişki istiyorum.

Kendini sevmediğin sürece asla başka bir insani sevemezsin ve başka bir insanin seni sevdiğine inanmazsin.
Önce kendini iliklerine kadar sev ve değer ver gerisi gelir.

Mesela son 3 gündür kendine hangi güzellikleri yaptın? Anlat bakalim. Kendini nasil şımarttin?

Hep İncir Reçeli2 filmini izlemek istiyordum onu izledim,Müfettişler Müfettişi romanını bitirdim.Bugün ilk kez erken kalktım.

Sürekli neden ben bir şey hissettirmek zorundayım ki,onunda bana bir şeyler hissettirmesi gerekmez mi?

Siz de istiyorsunuz oturayim sıkıcı ve siradan olayim ama millet durduk yere beni unutamasin oyle akilda kalayim boyle akilda kalayim yani oyle bir sey mi var? Kendiniz siradan bir anıyı durup dururken akliniza getiriyor musunuz ya da geliyor mu? Gelmez. Insan yapisi boyledir cunku.

Bu kafayla anca takintili manyagin birine denk gelirsiniz o unutamaz.
Ama bu aşk degil. Her sizi kafaya takan aşik olmus olmuyor kendi takintililigiyla alakali bir durum ve duruma göre tehlikeli ve rahatsiz edici bir hal aliyor.

Kesinlikle öyle. Her insanin sevgi dili farkli. Benimki hediyeler yapmak ve sevdiğim insana bunu abartili göstermek. Eşimin sevgi dili fedakarlık.
Öyle değişik, göz dolduran hediyeler yapmaz... asla romantik değildir ama benim icin her fedakarlığı yapar ve hep ilk ve en çok bana sonra kendine diye davranır.

Ben de çok sevilmekten korkarım; yani sanırım sağlıklsız sevgi, bağımlılık tarifi yapmışsınız çünkü kastım o. Bu şekilde seven adamdan ayrılamazsınız, ayrılmayı bilen erkek de arar olduk. Sağlıksız tepkiler verir, tehdit eder, şiddet uygular ne bileyim.. bana böyle çağrıştırdı. Hayatının merkezinde kendi amaçları, hayat görüşü ve hatta kendisi olsun; böyle adam tarafından çok sevilmek isterim ben de misal. Gerçek sevgi budur bence; sana ihityacı yok, yek başına mükemmel ama seni sevdiği için istiyo travmalar çarpıştı ya da bilemicem

Ben biraz daha temaslı sevgimi belli ederim.Sarılmak,öpmek bana göre sevgi belirtisi ya da yanakları sıkmak.Dediğiniz doğru aslında.Kız kardeşim hiç sevmez sarılmayı.

Çok güzel sevsin istiyorum,kıyamasın kötü söz söylemeye.Benim iyiliğimi benden daha çok istesin.

Mantar sevmediğimi,yeşil fasulye sevdiğimi bilir.En sevdiğim dizinin Hayat Türküsü olduğunu ve uğurlu sayımın 8 olduğunu.En sevdiğim hayvanın kuzu olduğunu.
Senin duygusal zekan gerçekten lise seviyesinde ya. Bunu düzeltmeden hayatına normal bir insan girmesi imkansız.

Ben de iş arkadaşım hakkında bu söylediğine benzer şeyler biliyorum ve unutmuyorum. Sence ben iş arkadaşıma aşık mıyım? Yoksa ben lezbiyen miyim escooooo

Kendimi sevmeye nereden başlayabilirim diyorsan burada yazılmış yorumlardan birini gerçekten hayatında uygularsın. Anksiyete harici de terapi almalısın. İsteklerin, beklentilerin hiç gerçekçi değil. Yusuf gibi birinin hayatının dersi olması için yaşın fazla büyük

Son yazdığınızı anlayamadım.

Annem ve babam pek ilgili değildiler,pek sevilerek büyümedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…