- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Anksiyete bozukluğum için terapi alıyorum.Sevildiğime inanmama,koşulsuz sevilmeyi bekleme kesinlikle var.Elimden geleni yapıp bu durumdan kurtulmaya bakacağım.Siz hangi kitapları okudunuz?Terapi alıyor muydun sen ?
Şema terapi tavsiye ediyorum. İlk üç yaş büyük ihtimalle bakım verenlerin tarafından bazı ihtiyaçların ertelenmiş / görmezden gelinmiş olabilir. Kendinle kurduğun bağ zayıf. Benim de öyle. Senelerce dış'ta aradım sevgiyi. Ve hiçbir zaman ikna olmadım sevildiğime. İlişkilerimi de sabote ettim. Sen koşulsuz sevgi arıyorsun , anneden almamız gereken sevgiyi. Ama asla bulamazsın/bulamayız. Yetişkinlikte yaşadığımız tüm ilişkiler koşula nedene bağlıdır. Zamanla, paylaşım arttıkça oluşur. Sağlıklı bağlanmak için de önce iyileşmemiz lazım. Çözüm dışarda değil, asla değil. Sana dış'tan çok çok sevilen biri olarak yazıyorum. Sevilsen de yetmeyecek, hep daha fazlasını isteyeceksin. Eski nişanlım artık ağlayarak "kendimi öldürsem inanacak mısın seni sevdiğime" demişti. Çok sabote ettim ve zaten bütün ilişkilerim sağlıksızdı, evliliğim dahil. O yüzden çözümü dışarda arama. Bolca okumalar yap, terapi al.
Aslında sen de ilerlemişsin. Kendine kattıklarını takdir et. Unutulmayan ya da iz bırakılmayan birisi olsan ne olacak? Ciddi ciddi bunu düşün. O insan yanında olmadıktan sonra ister seni unutamasın ister her gece ağlasın arkandan. O dediğin egonun okşanması duygusunu en fazla bir hafta yaşarsın sonra yine aynı. Asıl yanında olan ve seni seven birisi olması daha değerli.Eskiden kendimi beğenmediğim icin fotoğraf çekilmekten kaçınır, fotoğraf bile koymazdım WhatsApp profilime.Şimdi bunları aştım çok şükür.Eskiden benim hiç sevgilim olmaz gibi düşünürdüm,bunu da aştım.Bugün daha önce sevdiğim biriyle konuştum,unutamadığı bir kız olduğunu öğrenince sevgili olmamıştım.O kızı hala unutamamış,ben de öyle unutulmamak istiyorum.Bir erkeğin hayatında böyle derin bir iz bırakmak istiyorum.
Yanında seni seven birisinin olmasından çok akıldaki kadın olmayı mı tercih ediyorsun?Sıradan bir kadın olmak yerine,unutulmayan bir kadın olmak istiyorum.Yanındakiyle yaşlanır,aklındakiyle ölürsün sözündeki akıldaki kadın olmak istiyorum.Bunun bana faydası egomun okşanması ve unutulmamanın verdiği haz olabilir.Böyle sevilmek istiyorum.İçinde tutku,şefvet ve merhametin olduğu.
Yanımda olsun ve beni çok sevsin istiyorum.Aslında sen de ilerlemişsin. Kendine kattıklarını takdir et. Unutulmayan ya da iz bırakılmayan birisi olsan ne olacak? Ciddi ciddi bunu düşün. O insan yanında olmadıktan sonra ister seni unutamasın ister her gece ağlasın arkandan. O dediğin egonun okşanması duygusunu en fazla bir hafta yaşarsın sonra yine aynı. Asıl yanında olan ve seni seven birisi olması daha değerli.
Yanında seni seven birisinin olmasından çok akıldaki kadın olmayı mı tercih ediyorsun?
Ne işine yarayacak birinin hayatındaki ‘unutulmamış’ kız olmak? Düşünce şeklin bu olduğu sürece sağlıklı bir ilişki çekemezsin asla kendine.Eskiden kendimi beğenmediğim icin fotoğraf çekilmekten kaçınır, fotoğraf bile koymazdım WhatsApp profilime.Şimdi bunları aştım çok şükür.Eskiden benim hiç sevgilim olmaz gibi düşünürdüm,bunu da aştım.Bugün daha önce sevdiğim biriyle konuştum,unutamadığı bir kız olduğunu öğrenince sevgili olmamıştım.O kızı hala unutamamış,ben de öyle unutulmamak istiyorum.Bir erkeğin hayatında böyle derin bir iz bırakmak istiyorum.
O dediğin masallarda olur.
Bu neden biliyor musun çok açık sen kendini sevmiyorsun kendine değer vermiyorsun o yüzden karşındaki seni çok sevsin o açık kapansın istiyorsun ama sen kendini sevmeden ne kadar çok sevilsen de sana yetmeyecek mutlu olamayacaksın bunu bil.Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
İnsan kendini sevmeyi nasıl başarır ?insan önce kendini sevecek, değer verecek. kendi kıymetini bilecek. hayatına alacağı insan konusunda seçici olacak ki başkası da ona saygı duysun, sevsin.
İnsan kendini nasıl sever?Bu neden biliyor musun çok açık sen kendini sevmiyorsun kendine değer vermiyorsun o yüzden karşındaki seni çok sevsin o açık kapansın istiyorsun ama sen kendini sevmeden ne kadar çok sevilsen de sana yetmeyecek mutlu olamayacaksın bunu bil.
Çok şanslısınız,mutluluğunuz daim olsun.Yoooo, gayet sevilen kadinlar var.
Konusahibi aslinda güzel giden bir beraberliği anlatmiş. Bana istekleri absurd gelmedi.
Benim evliliğim hemen hemen öyle
Sağlıklı, huzurlu,mutlu bir birliktelik istiyorum tabikiNe işine yarayacak birinin hayatındaki ‘unutulmamış’ kız olmak? Düşünce şeklin bu olduğu sürece sağlıklı bir ilişki çekemezsin asla kendine.
Onun yerine unutmaya çalışmasına bile gerek kalmayacak kadar güçlü bir bağın olabilecek, sağlıklı huzur dolu bi ilişki istesen anlayacağım. Düşünce şeklin tamamen olumsuz enerji üzgünüm
Kendine değer vereceksin herşeyde ilk kendini düşüneceksin kendinle barışık olacaksın vs vsİnsan kendini nasıl sever?
İzin veriyor musun ki?Sürekli neden ben bir şey hissettirmek zorundayım ki,onunda bana bir şeyler hissettirmesi gerekmez mi?
Nefes alsın yeter modunda değilsen hayatındaki herifin olumlu bir özelliğini söyler misin? Benimle ilgileniyor, arıyor soruyor dışında bir şey olsun amaFazla romantik,fazla duygusal yaklaşıyor olabilirim ilişkilere.Nefes alsın yeter modunda değilim,hayatıma lisede insanlar almış olsaydım özgüven bakımından bana katkısı olurdu kesinlikle.
Umarım nasip olur, ama daha önceki mesajlarımdan birinde de dediğim gibi önce yatırımı kendinize yapmalı ve kendinizi sevmelisiniz. Aradığınız biri tarafından sevilmek değil çünkü esasında, anlarsınız kendinizi sevdiğinizde. Ki kendinizi sevdiğiniz zaman emin olun o ilişki de size gelecek, sadece ona odaklanmayı bırakın kendi hayat yolunuza bakınSağlıklı, huzurlu,mutlu bir birliktelik istiyorum tabiki
Elimden geleni yapıp çıkacağım bu durumdan.Umarım nasip olur, ama daha önceki mesajlarımdan birinde de dediğim gibi önce yatırımı kendinize yapmalı ve kendinizi sevmelisiniz. Aradığınız biri tarafından sevilmek değil çünkü esasında, anlarsınız kendinizi sevdiğinizde. Ki kendinizi sevdiğiniz zaman emin olun o ilişki de size gelecek, sadece ona odaklanmayı bırakın kendi hayat yolunuza bakın
Ne güzel ne mutlu size. Ama bunu istemiyor. Birinin hayatında sevip kavuşamadığı kadın olmak istiyor.Yoooo, gayet sevilen kadinlar var.
Konusahibi aslinda güzel giden bir beraberliği anlatmiş. Bana istekleri absurd gelmedi.
Benim evliliğim hemen hemen öyle
Ya seni unutmayan, aklında tutan kişi hasta takintili bı manyaksa? O zaman da ister mıydın birilerinin dusuncelerinde yaşamak istiyorsun ama biraz o kişinin içini bilseydin belkide bunu istemezdin.Sıradan bir kadın olmak yerine,unutulmayan bir kadın olmak istiyorum.Yanındakiyle yaşlanır,aklındakiyle ölürsün sözündeki akıldaki kadın olmak istiyorum.Bunun bana faydası egomun okşanması ve unutulmamanın verdiği haz olabilir.Böyle sevilmek istiyorum.İçinde tutku,şefvet ve merhametin olduğu.
Benimle ilgili detayları unutmuyor.Nefes alsın yeter modunda değilsen hayatındaki herifin olumlu bir özelliğini söyler misin? Benimle ilgileniyor, arıyor soruyor dışında bir şey olsun ama
Ne güzel ne mutlu size. Ama bunu istemiyor. Birinin hayatında sevip kavuşamadığı kadın olmak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?