ÇOK SEVİLMEK

Anksiyete bozukluğum için terapi alıyorum.Sevildiğime inanmama,koşulsuz sevilmeyi bekleme kesinlikle var.Elimden geleni yapıp bu durumdan kurtulmaya bakacağım.Siz hangi kitapları okudunuz?

Aslında sen de ilerlemişsin. Kendine kattıklarını takdir et. Unutulmayan ya da iz bırakılmayan birisi olsan ne olacak? Ciddi ciddi bunu düşün. O insan yanında olmadıktan sonra ister seni unutamasın ister her gece ağlasın arkandan. O dediğin egonun okşanması duygusunu en fazla bir hafta yaşarsın sonra yine aynı. Asıl yanında olan ve seni seven birisi olması daha değerli.
Yanında seni seven birisinin olmasından çok akıldaki kadın olmayı mı tercih ediyorsun?

Yanımda olsun ve beni çok sevsin istiyorum.

insan önce kendini sevecek, değer verecek. kendi kıymetini bilecek. hayatına alacağı insan konusunda seçici olacak ki başkası da ona saygı duysun, sevsin.

Ne işine yarayacak birinin hayatındaki ‘unutulmamış’ kız olmak? Düşünce şeklin bu olduğu sürece sağlıklı bir ilişki çekemezsin asla kendine.
Onun yerine unutmaya çalışmasına bile gerek kalmayacak kadar güçlü bir bağın olabilecek, sağlıklı huzur dolu bi ilişki istesen anlayacağım. Düşünce şeklin tamamen olumsuz enerji üzgünüm

Bu neden biliyor musun çok açık sen kendini sevmiyorsun kendine değer vermiyorsun o yüzden karşındaki seni çok sevsin o açık kapansın istiyorsun ama sen kendini sevmeden ne kadar çok sevilsen de sana yetmeyecek mutlu olamayacaksın bunu bil.

İnsan kendini nasıl sever?

Sağlıklı, huzurlu,mutlu bir birliktelik istiyorum tabiki

Fazla romantik,fazla duygusal yaklaşıyor olabilirim ilişkilere.Nefes alsın yeter modunda değilim,hayatıma lisede insanlar almış olsaydım özgüven bakımından bana katkısı olurdu kesinlikle.
Nefes alsın yeter modunda değilsen hayatındaki herifin olumlu bir özelliğini söyler misin? Benimle ilgileniyor, arıyor soruyor dışında bir şey olsun ama

Sağlıklı, huzurlu,mutlu bir birliktelik istiyorum tabiki
Umarım nasip olur, ama daha önceki mesajlarımdan birinde de dediğim gibi önce yatırımı kendinize yapmalı ve kendinizi sevmelisiniz. Aradığınız biri tarafından sevilmek değil çünkü esasında, anlarsınız kendinizi sevdiğinizde. Ki kendinizi sevdiğiniz zaman emin olun o ilişki de size gelecek, sadece ona odaklanmayı bırakın kendi hayat yolunuza bakın

Elimden geleni yapıp çıkacağım bu durumdan.

Yoooo, gayet sevilen kadinlar var.
Konusahibi aslinda güzel giden bir beraberliği anlatmiş. Bana istekleri absurd gelmedi.
Benim evliliğim hemen hemen öyle
Ne güzel ne mutlu size. Ama bunu istemiyor. Birinin hayatında sevip kavuşamadığı kadın olmak istiyor.

Ya seni unutmayan, aklında tutan kişi hasta takintili bı manyaksa? O zaman da ister mıydın birilerinin dusuncelerinde yaşamak istiyorsun ama biraz o kişinin içini bilseydin belkide bunu istemezdin.
Diğer insanlar ne kadar önemli olabilir ki, bugün seni çok düşünen biri bile yarın düşüncesi değişebilir. Hayat böyle birşey, sen bile dün yaptigin bazı şeylerden zevk almıyorsun, bugün sıkılıyorsun.

Sağlıklı ilişkiler böyle birini hayatının merkezine koyarak olmuyor. Bir havuzu en az 10 tane musluk doldurmalı, aile, iş, dostluk, kendine ayırdığın zaman , ilişkilerin vs herkese göre değişir örnekler cogalirsa. Birisinin hayatında ne kadar çok musluk olursa o kişiyle olan birlikteliginde sen de o kadar mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…