• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK SEVİLMEK

Erkek delisi olsam hayatımda binlerce erkek gelip geçerdi,oysa 26 yaşımda ilk kez erkek arkadaşım oldu.Lise ve üniversitede beni beğenen kişiler oldu ama çok derskoliktim.İstedigim üniversiteyi,bölümü okudum,çift anadal yaptım bu inekligim sayesinde ama aşkı da hep erteledim.
O ne özgüven o.bir de kendimi beğenmiyorum diyorsun🙄

Unutulmayacak insan olmak istiyorum nedir ki, ilişkiler bitince herkes unutulur, hayatının merkezine beni koysun falan sebebi ne bu ilgi açlığının, siz bir psikoloğa gidin

Esco ben seni sevmiyorum ama seninle ilgili bütün detayları hatırlıyorum 😂 sen sevgiyle, sevmekle ilgili hiç bişey bilmiyorsun beybi.
Üff sen de ne tepeden bakıyorsun ne pişkinsin. Daha yeni tanışmışlar neyin fedakarlığı yapsın.ne istiyorsun? işin gücün millete caka satmak, tepeden konuşmak.dalga geçmek.bir tane samimi, empati dolu mesajın yok.

Merhaba,hayatıma sıfırdan başlamak istiyorum.27 yaşındayım,bu yaşıma kadar bazı saçmalıklar yaptım ve kendimi dipte hissediyorum.Üniversite zamanımda kendimi çirkin,değersiz hissettiğim için hep sanal ilişkiler yaşadım.Hiç görmedigim,sesini duymadığım adamlara büyük sevgiler besleyip arkalarından ağladım.Hep çok sevilen,unutulmayan bir kadın olmayı hayal ettim,ediyorum.Öyle çok sevileyim istiyorum ki.Beni alıp hayatının merkezine koysun,beni hiç unutamasın istiyorum.Bu öyle bir sevilme ihtiyacı ki.26 yaşında ilk kez sevgilim oldu,onunla C2 adlı programda tanıştık.Bazen beni sevdiğini düşünüyorum,bazense sadece cinsellik için birlikte olduğunu.Çok çok sevilmek istiyorum,öyle çok sevileyim ki görenler "Allah'ım bize de böyle sevilmeyi nasip et."desinler.Böyle sevilenler hayatınızda nasıl yenilikler yaptınız ?
Bence senin psikolojin bozulmuş. Bu bir anksiyete belirlisi. Ayrıca Müge anlı da mı izlemiyorsunuz ya

Çok sevilmek seninle alakalı bir durum değil ki karşındaki insanla alakalı. Ona uygunsan, onun isteklerine beklentilerine uygunsan çok sevilirsin zaten.

ben o bahsettiğin masal kıvamında bir sevgiyle seviliyorum kocam tarafından. Ama ondan önceki sevgilimle ilişkim bok gibiydi mesela. Ben aynı insanım bir değişiklik yapmadım. Sadece uygun insanla denk geldim 🤷🏻‍♀️

Bence senin psikolojin bozulmuş. Bu bir anksiyete belirlisi. Ayrıca Müge anlı da mı izlemiyorsunuz ya
Abartıyorsun.ne varmış? Bir kere kalabalık yerde buluşup konuşun mu nedir ne değildir anlaşılır.sank8 gecenin bir vakti garajda mi buluşacak? Herkes internetten tanışıyor.

C2 neymiş bu konuda öğrendim.
Tanışma uygulamasından biriyle öyle hayal ettiğin gibi duygusal yoğunluklu aşk yaşama ihtimalin düşüktür. Çünkü ülkemizde o programları erkeklerin ne niyetle kullandığını tahmin edebiliyorum.

Üff sen de ne tepeden bakıyorsun ne pişkinsin. Daha yeni tanışmışlar neyin fedakarlığı yapsın.ne istiyorsun? işin gücün millete caka satmak, tepeden konuşmak.dalga geçmek.bir tane samimi, empati dolu mesajın yok.
Yeni değil ya bayadır görüşüyor. Uzak mesafe olduğu için yüzyüze gelme imkanı çok yok. Ayrıca doğru, burda seven sevmeyen kim varsa devamlı konu açan birinin neyi var yok hatırlayabilir. "Sevgilim" dediğin birinde bu yetineceğin bir özellik olamaz.

Evet bebeğim muhteşem bir insanım ben. Şahaneyim. Mükemmelim. Kenarda çatlayabilirsin 🥰

Gerçek sevgi ölçütleri nelerdir peki?Daha gerçekçi bir sevgi nasıl olur?

Sevgi yol arkadaşlığıdır
Emek verilmiş ilişkidir
İki kişilik düşünmektir
Birbirine düşkünlüktür
Güvenmektir

Senin tabirinle derin izler bırakan bir kadınım, hayatıma kim girdiyse ardımdan çok ağlamıştır bunun insana hiç bir faydası yok çünkü geride kaldılar ,marifet yanımda kalabilecek kadar emek vermek. Çok duymuşumdur hiç unutmadım, senin gibisi hiç olmadı eeee bana ne faydası var ilişki yürümemiş. Çok sevmenin ve sevilmenin nasıl bir şey olduğunu evlenince anladım, evlenmekten de tırsardım dört yıla yakın birlikte yaşadık. İlişkide sevgi, şehvet, saygı, dostluk hepsi birbirine sarılmış kavramlar. Sen istiyorsun ki filmlerde ki gibi tutkulu, vazgeçilmez olsun falan öyle bir ilişki türü yok, sevgi karşılıklı emek ister, kimse seni durduk yere taparcasına sevemez. İlişkiyi kanırtırsan çeker gider... Kendini sevme, değer verme, psikoloji vs... kavramları da çok iplemiyorum, sürekli geçmişin yaralarını deşip ama psikolojimi düzeltemiyorum ondan böyle oluyor bahanesine tutunmayı seviyor insanlar. Psikoloji bilimini asla küçümsemiyorum gerektiğinde yardım almış biriyim ama bu kadar abartı, bu kadar çocukluk psikolojisinde yaşamakta zırvalamak artık. Kendi hayatının sorumluluğunu alacaksın, kendini sevmek değil kendinin farkına varacaksın, insan ilişkilerini geliştireceksin bence özü bu. Sen sevgi aramıyorsun bulsan da bu kafayla yürümez sen özgüvenini arıyorsun bence önce onu bulman lazım

Yeni değil ya bayadır görüşüyor. Uzak mesafe olduğu için yüzyüze gelme imkanı çok yok. Ayrıca doğru, burda seven sevmeyen kim varsa devamlı konu açan birinin neyi var yok hatırlayabilir. "Sevgilim" dediğin birinde bu yetineceğin bir özellik olamaz.
Ne yapılmalı? Durup dururken ne fedakarlığı yapılabiliyor ki? Bir ihtiyaç hasıl olmalı.

Ne yapılmalı? Durup dururken ne fedakarlığı yapılabiliyor ki? Bir ihtiyaç hasıl olmalı.
Bu kızın tek istediği normal seyrinde giden bir ilişki. Ç.künü düşünüp sevişmeyeceksem onca yolu neden tepeyim demeyecek düzenli gelecek, ayda bir de olur. Popo devirmek yerine yuvasını yapacak, sevdiğinin eline sıkıştıracak anahtarı. Karşıdan karşıya ben de derim seviyorum diye.

Herkes kendini sev diyor ama bunu nasıl yapacağımı söylemiyor.
Siz hep yönergelerle mi yaşarsınız? Sonsuz kaynak var. Bilgiye ulaşmak artık çok kolay. Birine iyi gelen teknik diğerine gelmez o yüzden de kendiniz araştırıp, kalbinize en hafif gelen doğrudur ilkesiyle yaşamınızı değiştireceksiniz.

Ayakların yere sağlam bassın mesela , devamlı ilgi alaka devamlı uçuş uçuş bir şey değil gerçek sevgi, yaz dizisi gibi değil. Daha günlük düşün. Şefkatlisindir, karşındakinin şahsiyetine /alanına saygılısındır, iyi günde kötü günde dostsundur sırdaşsındır, en yakın arkadaşındır, gelecek günleri onunla görmek istersin hayallerine dahil edersin , hasta olur bakarsın, uyur üstünü örtersin. Yani günlük hayatına eş/yoldaştır. Senin istediğinse seni hayatının merkezi yapan, durmadan havalara uçuracak biri. Emin ol ordan çakılırsın 😁 öyle seven biri normal olamaz ancak takıntılı olabilir sana.
Çok güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim.

Sürekli iyi tutmak değildir mesela. Olduğun gibi onun da olduğu gibi haliyle sana iyi gelen bir ilişki iyidir. Kendi alanına, sana saygısı vardır. Sen istediklerini yapabilirsin, o istediklerini yapabilir. Birbirinize saygınız vardır. Seni sürekli iyi tutmaya çalışmaz. Sana kendi halinde olduğunda iyi gelir. Sürekli ilgi göstermesine ihtiyaç duymazsın çünkü sevdiğini de sevildiğini de bilirsin. Sürekli bir ispata ihtiyaç duymazsın.
Küçükken pek sevgi görmediğim için birinin beni sevebileceğine inanmayan bir yanım var.Bunun için ispat arıyorum.Aklımda hep seven erkek şunu yapar,bunu yapmaz düşünceleri var.

Ruhunuz yine sevilir ama sizin istediğiniz gibisi sadece kitaplarda filmlerde. Gerçek hayat öyle işlemiyor. İnsan özünde bencil, elbet elle tutulur birşeyler isteyecektir, unutmayın insan en önce kendini sever. Sevmese de sever. Eskiden sizin idealinize yakın sevilirmiş ama aşkla karın doymaz lafını da Z kuşağı çıkarmadı.
Çok haklısınız,insan ne olursa yine de kendinden vazgeçmez.

Küçükken pek sevgi görmediğim için birinin beni sevebileceğine inanmayan bir yanım var.Bunun için ispat arıyorum.Aklımda hep seven erkek şunu yapar,bunu yapmaz düşünceleri var.
Düzgün bir ilişkin bile olsa sürekli sevgi ilgi beklentisi, sürekli bir sevgi ispatını beklemen en düzgün ilişkiyi bile bozar. Sürekli beni seviyor musun? Seven insan bunu yapmaz kafası darlar insanı. Yani bunu değiştirmeden asla mutlu olamazsın

Back
X