kesinlikle. eger biri benim icin x sehirden geliyorsa uzaktan arkadasim bile olsa "iki saat yeter" deyip kafeye goturmem. bir kafeye gideceksek bile keyifli,manzarali bir yer secerim. ya da sevgilim gelecekse bin defa geldigi istanbulda kalsın istemem, sabihadan kalkan otobüslerle yan sehirlere gidelim, ona da bana da macera olsun isterim.
konu sahibi gelen adama 2 saat ayiriyor onda da adam az buldu diye trip atiyor,telefonlarini acmiyor (ki aslinda adam öyle dememis bile, konu sahibi her seyi yanlis anlamaya ve trip atmaya musait)
cok cirkin laflar .
aslinda cevap yazmayi düşünüyordum ama sirf su cirkin lafinizi gordum diye eklemek istiyorum .
evet sirf karsi taraf çabaliyor diye her gelisinde bir sonraki gelisine her gün birini acayim/boyayayim/dinleyeyim -uzun mesafede sevgiliyi beklemek benim icin keyifli hale gelsin diye bu ve benzeri bulmacalar hazirlar
Eki Görüntüle 3459004
Eki Görüntüle 3459005
her gezdiğimiz ülke dönüşünde (ki 10 oldu sayisi)
ya oranin dilinden bulmaca hazirlar, ya resimli kitap cizer, ya baska bir sey bulur
Eki Görüntüle 3459007
Eki Görüntüle 3459017
uzak mesafede de olsa yüzümü güldürmek için bana sarkilar yazar, videolar gonderir.
hepsi karsisindaki kizin emekleri bosa gitmesin diye:) yoksa sevdiğinden degil.
*bu arada konu benim ilişkim kesinlikle degil, iliski konusunda ya sevgilimi yazacagim ta eski sevgilimi, aile konusunda ailemden ornek verecegim, hayvan konusunda kedimden. yarin bir gun coluk cocuga karisinca da kendi cocugumdan ornek veririm. bundan dogal ne var ki?
herkesin ilişkisi kendine guzel. kimseyle sidik yaristirmak gibi bri derdim yok. sadece diyorum ki vermeden almak Allaha mahsustur. durduk yere kimse size yildirim askina tutulup da önünüze dunyayi sermez.
aradiginiz iliski türü karsilikli emekle ve kaliteli zaman gecirmekle olur.