ama iste dedigim gibi. böyle seyler karsilikli emekle ve gecirilen kaliteli zamanla olur. sizde o yok.
en basiti kendi iliskimi düşünüyorum. sevgilimle tanistigim gün o sapikmis gibi davransam, ondan çekinsem, gergin gergin otursam ikinci gün yine bulusmazdik. ya da sadece parkta, kafede takilip hava kararinca ayrilsam turkiyede tanistigi yerel biri olurdum, diğer tatilinde kendine baska bir plan yapardi.
biz de tanistigimiz gün yol ustunde tarihi bir parka gitmistik dinlenmek icin. yorgun görünüyordu, dizime yatirip "sen bir aysin" ninnisini söylemiştim (ki artik ezberledi o söylüyor). oradan vapura binmistik, üşüdüm diye sokulmustum,kiz kulesini izlemeye gitmistik bir cesaret beni öpmüştü (ben de "aaa pis sapik, seven insan dokunmaya kıyamaz" dememistim eski konundaki gibi) karsilik vermiştim, romantik ilk öpücük olmustu. sonraki gunler icin kano gibi , mezat gibi ilginc aktiviteler bulmustum o burada misafir diye vs.
haliyle adam ulkesine geri döndüğünde, basini yastığa koydugunda beni düşündü çünkü istanbulda nese, sefkat ve cinsel cekimle dolu, ona sadece mutluluk veren gunler gecirmisti. ve haliyle yeni tatil planlarken benim yanima gelmek istedi.
ya da iki bucuk ay sonraki bulusmamiz icin ikimizin de bilmedigi bir ulke sectik, türlü türlü maceralar yasadik,problemler çözdük,uzun geceler boyu sohbet ettik, birbirimizi tanidik, ayni yatağa girdik vs vs. aramizda cok daha guclu bir bag oluştu.
bir sonraki tatilinde benle bulusmak yerine ev arkadasiyla asyanin bir ormaninda şamanlarla, medeniyetten uzak bir tatil planlamis. uzun zamandir hayalini kurdugu ve pandemi nedeniyle gidemediği bir geziydi ama orada kendisini eksik hissetmiş. uzandigi nehir kenarında bir taş bulup onu kirpa kirpa bana hediye yapmış:) son iki tatilinde yasadigi o heyecan, o hisler, o aşırı mutluluk hissi olmadigi icin gittigi tatil ona "istanbula gitsem daha iyi olurdu" hissi vermis (ki zaten ucaginin sabah 5.30dan 9a kadar istanbul aktarmasi vardi. mesajlasmadan gecen 2 hafta sonunda bunu benimle paylasinca "biz simdi neyiz ki? neden yazmadin ki? yazmadin da simdi isin dusunce mi yazdin?" diye trip atmadim (sadece takiliyorduk) hemen plan yaptim, sabahin kör saatinde havabüs'ten onu alip hızlandırılmis bir istanbul plani yaptım, kocaman sarilip zor ayrilip pasaport kontrol noktasina bıraktim).
böyle böyle böyle zamanla adamda bagimlilik yaptim:) uyusturucu batagi gibi, bir doz almayinca eksik hissettiren bir sey haline geldim, her ay - izni yoksa bir bucuk gunlugune bile gelir oldu. ki nihayetinde de buradan is buldu.
ben de hic bir gelisinde "iyi gelsin, avmde tatli yeriz" modunda olmadim, her gelisini özel kılacak etkinlikler buldum, yakin şehirlere götürdüm, icimdeki hisleri sansürsüz paylaştım, neyi seviyorsa ona kafa yordum ve masraflarina ortak oldum.
zamanla zamanla, karsilikli emek ve sevgiyle uc yilda bu hale geldik.
yoksa "ilk gün gördü, guzelligim karşısında vuruldu, 'o olmadan ben yasayamam' dedi, cok cok cok sevdi" gibi bir hikaye söz konusu olamaz

sen dini ya da kulturel sebeplerle bir adamla cinsel yakinlasmak istemiyor, beraber tatile gitmek istemiyor olabilirsin. tabii ki buna saygi duyulur. ama;
* senin icin uzaklardan gelen adama (gerçi ayni ulke icinde birkac saat benim icin uzak degil ama neyse) heyecanini gostermezsen, "gelsin tabii isi ne" modunda olursan, tüm gününü - ya da ayirabilecegin maksimum zamani ona ayirip onu degerli hissettirmek yerine eski konundaki gibi "
2-3 saat dururum,seven insan bes dakkaligina da gelir" şimarikliginda olursan,
*uc aylik konusmadan sonra seni gormek icin geldiginde iyi davranmayi geç elini tutmak istedi diye
dövmekten beter edersen
*hosuna gitmeyen bir halini görünce kendini iletisime kapatip telefonlarına cikmamayi
naz sanıp trip atip durursan
*buluşmalarda ona guvenmedigini gözüne sokup
telefon kurcalarsan
*daha aranizda bag kurulmamisken "beni seviyor musun/ yok sen sevmiyorsun" tribi atarsan
* adama sapik gibi davranirsan, belini kavrama istegine bile "demek ki sevmiyorsun, sevsen kiyamazdin" diyorsan,
*öpüşmek gibi en romantik seyi bile spontane degil
kavgayla ve pazarlikla yapiyorsan
*en ufak yakinlasma icin bile "
beni arzuluyorsa sevmiyordur, sevse dokunmaya kiyamazdi" seklinde frijit bir yaklaşimin varsa
*adama verdigin neredeyse hic bir sey yokken, seninle ilişkini zevk boyutuna tasimasi icin
5 sene de olsa 10 sene de olsa beklemesini normal karsiliyorsan,
*sacma bir insan oldugunu, istemedigin seylere seni zorladigini bile bin defa ayrilip buyuk laflar edip sonra yine onunla devam ediyorsan...
adam neyini hatirlasin ki şu ilişki sandigin seyin?
arzu kelimesinden bile nefret edip konu açmişsin, şehvet tutku istiyorsun.
istedigin seyler ve yasadigin hayat bambaska seyler.
sana en iyi tavsiyem, hep diyorum; esine dostuna yay, seni sana denk - evlenme niyeti olan birileriyle taniştırsinlar.
kendinden memnun degilsin belki ama turk erkek ailelerinin aradigi en onemli sey sende var; atanmis bir ogretmensin.
nice kaynananin hayalini süslüyorsun. Yusuf'u bile tonla red flagiyla sevdiysen evlilik niyetiyle tanistigin adami da seversin.