Ay kız ne tatlı anlatmışın öyle sen, kızların da senin gibi olsunlar, kocan kaçacak yer arar :))
Durun en önemlisini unuttum ( ne kadar olay görüyorumi, duyuyorum bu arada )
Bir yakınım diyeyim kendilerinee..
Suan ilk bebegine 6 aylık hamilee daha bir aylık hamileyken bebegin adını bile koydular. Resmen dogmamıs bebege don bictiler.
Akrabalar senin bence erkek olucak lafları yok basına tuz koymalar kız mı, erkek mi diyee daha bir ton sacma seyy!!
Neyse bunlar gitti cinsiyeti ögrenmeye kızları olucakmıs. Haberi alınca baba pek sevinmemis yani ben öyle duydum. Bi gün hep beraber oturuyoruz bir yakınından bahsetti bir kızı varmıs, ikinci cocuguna bilincli hamile kalmıs simdikisi erkek olucakmıs! Bir ay' da sadece 3 gün varmıs erkek cocugunun olması icin geriye kalan günlerin hepsin de kız oluyormus.
Birinci dogmadan, ikincisinin cinsiyetinin pesine düsmüs!
Keşke eşinize evlenmeden önce sorsaydın illaki erkek çocuk istermisin ?diye ben bu soruyu sorupta evlendim şükür cevabı hayır oldu zaten evet olsaydı nişanı bozardım artık bu devirde illaki erkek olacak diye diretmenin manası yok kadınlar her alanda,teknnloji gelişik bence önemli kriter evladın hayırlısı !
Selam arkadaşlar benim 2 tane kızım var.ikiside sezeryanlı oldu.ikinci doğumum çok zor oldu gözüm korktu.eşim tekrar çocuk istiyor ben istemiyorum.eşim oğlan çocuğumuzun olmasını çok istedi ama olmadı.benim allaha şükür 2 kızım var ALLAHIM çocuğu olmayanlara evlat hasretinle yanıp tutuşanlara versin.herkezin çocuğunu benim çocuklarımıda bana bağışlasıni..eşimin ailesi bizde oğlan doğurana kadar çocuk yaparlar dedi.şuan küçük kızım ufak olduğu için kaynanam birşey demiyor ama büyüğünce laf işittirmeye başlar.eltim 3 hafta sonra ilk çocuğunu doğurucak.oğlu olacak daha doğurmadan havalanmaya başladı doğurduktan sonra düşünemiyorum bile.oğlum olsun bahcedeki meyveleri kimseye vermiceğiz oğlum yiyecek vs.kaynanım çocuk doğurmam için sıkıştıracağını,nispet yapacağını tahmin edebiliyorum.kızlarımı çok seviyorum onların geleceğini hazırlamak istiyorum
Bir daha evlenirsem baştan söyleyeceğim. İkiz istiyorum, biri kız biri erkek olacak. yapamazsan ananın evine gidersin diye
Bir daha evlenirsem baştan söyleyeceğim. İkiz istiyorum, biri kız biri erkek olacak. yapamazsan ananın evine gidersin diye
'işin zor arkadaşım bu zihniyeti değiştirmek gerçekten zor.doğur demek ne kadar kolay geliyor kayınvalidene buna karar verecek olan eşin ve sensin.Kayınvalideni susturacakta eşin.bugün kaynanama gittim.korktuğum başıma geldi.eltimin doğumundan bahsederken konuyu kaynanam bana çevirdi. sende 2 tane daha yaparsın dedi.benim iki tane nur topu gibi kızım var.ALLAH OLMAYANLARA versin benimde evlatlarımı bana bağışlasın dedim.doğuracaksın ne demek doğurmamam dedi.bende canımı yoldamı buldum .bakamıyacağım kadar çocuğu ne yapayım dedim.eltim döndü bana başbakan en az 3 çocuk diyor dedi.kaynanamda alaylı gülerek doğuracannn dedi.benim kızımda döndü kolaysa sen doğur babanne dedi.kadına söylüyorum anlamıyor başka anlatma şekli varmı acaba nasıl anlar.
Ona bişey anlatmak zorunda değilsin canım zorla yaptırcak halleri yok değil mi?
2. kızıma hamile kalmadan önce sürekli beni toplumun içinde rencide ediyordu.tembel gelin.milletin gelini 4.doğuruyo kendi doğuramadı.ben büyük kızım kardeş istiyor diye doğurdum.oda zannediyor ki ondan korktumda doğurdum.bazen şaka yapıyorlardı çocuk doğurmayan kadının kocasını evlendirirz.şimdi saçma şakalalarını yine yapacaklar.birşey anlatmak zorunda değilim o dedi diye doğurmak zorunda da değilim.ilk kızımı doğurduktan sonra 8 sene ağzını dinledim.ikinci kızım doğurdum şimdi ömür boyunca dinleyeceğim
ya vallahi arkadaşım senin gibi insanları çok takdir ediyorum, Allah peygamber sabrı vermiş. benim kaynanam, görümcem benimle böyle konuşacaklar da ben de daha kendimi ifade etmeye çalışıcam.. tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derim
bugün kaynanama gittim.korktuğum başıma geldi.eltimin doğumundan bahsederken konuyu kaynanam bana çevirdi. sende 2 tane daha yaparsın dedi.benim iki tane nur topu gibi kızım var.ALLAH OLMAYANLARA versin benimde evlatlarımı bana bağışlasın dedim.doğuracaksın ne demek doğurmamam dedi.bende canımı yoldamı buldum .bakamıyacağım kadar çocuğu ne yapayım dedim.eltim döndü bana başbakan en az 3 çocuk diyor dedi.kaynanamda alaylı gülerek doğuracannn dedi.benim kızımda döndü kolaysa sen doğur babanne dedi.kadına söylüyorum anlamıyor başka anlatma şekli varmı acaba nasıl anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?