- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Allah akıl fikir versin. Eltinizde az değilmiş. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin diye dua edilir.
Bir tv filmi vardı adam karısına erkek doğurtana kadar zulmediyordu. En sonunda oğlu olmuştu oğlumm diye dünyaları veriyordu sizin eltinin böbürlenerek bahçedeki tüm meyvaları sadece oğluna vermesi gibi. Ama oğul büyüyünce hayırsız çıktı, dayak attı, evden kovdu tıpış tıpış beğenmediği kızına sığındı. Böyle gerçekler çok...
ben erkek evlat istemiyorum sevmiyorum kız gibisi yok diyip çık işin içinden, kızın iyi cevap vermiş bırak onunla muhatap olsun babaannesi.
çocuk gibi davranıp inat ediyorsa çocuklarla muhattap olur.
konuyu açmasına fırsat verme açsa bile hiçbirşey söyleme kaale alma, kadın kaale alındıkça üzerine daha da çok gelir.
ilk mesajını okudum aralara bakmadım bile benim arkadaşımın eşinin ailesi de arkadaşım hamilyeken erkek olsa diye tutturmuşlardı neymiş diğer iki torunları kızmış bu erkek olsunmuş oldu siparişle ya neyse Allah'ın sopası yok kız oldu bebişi bir memnuniyetsizlik sorma gitsin bu arada kayınpeder de kayınvalide de doktor ben de arkadaşıma sordum yau bunlar ağa mı bey mi taht mı bırakacaklarmış diye
sonra bu arkadşaımın kuzeninin eşi hamile kaldı ay kesin erkek hissediyorum falan bir havalar sorma arkadaşım birgün dönmüş demiş ki merak etme x ciğim senin oğlun da olsa bizim ona bıkrakacak tahtımız yok zaten (bu arada o kızın da kızı oldu)
bence sen erkek diyene bir sor bakalım kraliyet ailesi milermiş hanedan mı son bulur ülke mi batarmış oğlun olmazsa eltine de aynı lafı edebilirsin bence
uyuz oluyorum ya şu oğlan sevdasına Allah hayırlı sağlıklı evlat versin başlarım cisiyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?