Çok seviyorum ama kaybetmekten korkuyorum.

Tabiki yalan söylüyor. Galeriye giremiyormus, silemiyormus.akli fikri onda bir ışık görsün koşarak gider. Eskisini unutmadan yeni bir insana umut vermek çok yanlış. Konu sahibi uzaklaşın ondan üzer bu adam

Vay be. Benim aklıma öyle bir şey söylemek gelmez. Fotoğraflari silmeme sebebi Çok yaratıcı

Neden silmiyorsun diye sorduğumda ise yüzünü görmek istemediğinden dolayı galeriye girmek istemediğini ama istersen al sen sil diye cevap veriyor.
Bunca yıldır bu hayattayım böyle saçma yalan duymadım.
Konu sahibi Cihan bey hiç senin olmamış gibi ama sen bilirsin

Dün gece konuştum ve dedi ki tamam söz herseyi silicem ama şunu bil ki benim başıma gelenleri sana asla yaşatmayacağım. Bana karşı güvenmemen normal dedi. Ama sürekli bu konuyu açmak bize zarar verir dedi. Acaba iyi mi yaptım şimdi bilmiyorum. Keşke onu size anlatabilsem. Her sabah 7 de bana poğaça alıp getirip gidiyor. Öyle hassas ve duygusal ki

Konu gerçek değil.Canı sıkılmış muallime(sözde)yazmız.

O kadar duygusal ki ikinizi birden seviyo demek ki eski kız arkadaşının da resimlerini silmediğine göre

Hassas olsa poğaça almaz. Sağlığınızı da düşünür.
Ne kadar süredir berabersiniz?
Yeni bir ilişki için ben emin olmadan eski fotoğrafları silmezdim. Baktığım anlamına gelmez ama bazı şeylerin dönüşü yok diye silmezdim.

Adama biraz kendinizi zorla kabul ettirmiş gibisiniz. Neyse öyle ya da böyle korktuğunuzu hissettirseniz zaten kaybedersiniz.

Zoraki ilişkiden beklentiniz ne olabilir ki ..gerçekten sevip sevileceğiniz bir ilişki yaşayın zamanla kendinizi yıpratırsınız beklediğiniz ilgiyi göremeyince

Silme kalsın çünkü hala onu seviyor sende ayrıl

Taşıma suyla değirmen ne kadar süre dönebilir sence? Tek yorumum bu.

Allah aşkına okumuş etmiş insansınız inanmayın şu zırvalara.

Yalan konusunda kendini az geliştirmiş.
Ya arkadaşım silmemiş deseydi

Unutamamış işte kızı eli silmeye gitmiyor.
Bari dürüstçe unutamadım unuttursana dese

Kaybetmek derken hiç kazanamadığın birşeyi açık konuşacam cihan sizi sevmiyor o kızı hâlen deli gibi seviyor o kız gel dediğinde tıpış tıpış gidecektir. Sizinle sadece zaman geçiriyor gerçekle yüzleş o gitmeden sen git en azından saygın olsun

Ay ağlıyorum şuan of çok duygusal ya poğaça getiren adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…