2 yıllık evliyim ve defalarca dayak yedim. Severek evlendik hatta kactik ama neden boyle bir duruma geldik. Her defasında Özür diledi gönlümü aldı ve yine yaptı. Napacagim hic bilmiyorum. Ailemin yanıma da döndüm onsuzluga 10 gün dayanabildim. Ama artik gururum iyice kırıldı herkesin gözünde ne hallere düştüm ağır geliyor artık. Nolur yardım edin akıl verin.
Onsuzluğa dayanamıyorsanız,dayak yemeye alışın o halde.Ne dememizi istiyorsunuz?Sabret geçer mi?Özür dileyip tekrar tekrar yapması geçer mi sizce?Üstelik kaçarak evlenmişsiniz,size daha çok değer vermesi gerekirken yaptığına bakın.Eşine sorun bakalım;sizi dövmek için mi kaçırmış?
Siz seviyorsunuz ama o size şiddet uyguluyor, hem de defalarca. Demek ki yine yapacak ve sizden affetmenizi bekleyecek, öyle alışmış çünkü. Kendinize biraz değer verin ve bu evlilikten kurtulun. Böyle yaşamaya devam etmek istemezsiniz değil mi? Seviyorum ölüyorum lafları da fasa fiso. Seven insan sevdiğine kıyamaz.
insanlar değişmez bence hele böyle yapıda olan bi adam hiç değişmez
bi kaç ay bilemedin bi sene ağlarsın geçer gider bütün ömür boyu dayak yemekten iyidir
kendine güven yarın öbür gün çocuğun olunca bunlara şahit olsun ister misin bi düşün
ya ben bu seviyorum lafını hiç anlamam, ne sevgisi ne aşkı hep fasa fiso, adam gibi davranmıyor dövüyor, hala seviyon birde. valla ne diyim allah yardımcın olsun güzelim, allah eşinede hidayet versin. sen ailene gidince sana gel geri dön diyormu, nasıl davranıyor peki?
2 yıllık evliyim ve defalarca dayak yedim. Severek evlendik hatta kactik ama neden boyle bir duruma geldik. Her defasında Özür diledi gönlümü aldı ve yine yaptı. Napacagim hic bilmiyorum. Ailemin yanıma da döndüm onsuzluga 10 gün dayanabildim. Ama artik gururum iyice kırıldı herkesin gözünde ne hallere düştüm ağır geliyor artık. Nolur yardım edin akıl verin.
İşte bu dayak yiyip yine de seviyorum diye oturan kadınlar 2 günde 1 akşam haberlerinde gördüğümüz kocası tarafından öldürülen kadınlar.. Allah aşkına bunu mu istiyorsunuz ? Şiddete nasıl göz yumabilirsiniz, kadınlık olarak geçtim bir insan olarak buna nasıl tahammül edebiliyorsunuz ? Büyük konuşmayayım ama ileride eşim bana şiddet uygulasa soluğu direk mahkemede alırım.
Sizin yine gidip sığınabileceğiniz bir aileniz varmış, bırakın o insan müsveddesini(kadına el kaldıran-daha doğrusu bir insana el kaldıran- birisine bu laf az bile), kendinize saygınız varsa o adamdan koşarak uzaklaşmalısınız..
Bırakın allah aşkına öyle sevgi olmaz olsun. Hani ufak bir tartışma falan olsa anlarım seviyorum onsuz olamıyorum laflarını ama dayak ne demek. Çocuğunuz falan var mı bilmiyorum ama ileride böyle bir adamın çocuk yetiştirdiğini düşünün bir de... Kendinize acımıyorsanız ileride olabilecekleri düşünüp mantıklı davranın bence