peki sence şuan beni affetmemesinin sebebi bumu yoksa başka bişeymi var ? Sonuçta sana tekrardan mesaj atıyorum ama affetmiyosun kafam çok karılık inan midem ağrılı kaç gündür bilmiyorum artık ..tatlım adamla en az 3 4 ay çıkarsın sürekli zaman geçirirsin adam sana alışır bağalanır o zaman dersin bensiz duramıyor musun falan denir tatlı şekilde söylenir yani o bile söylenmez de farzedelim söyledin . Biri sana sürekli öyle dese sinir olmaz mısın . Şahsen biri sürekli bana öyle dese s.tr be sen kimsin ki derim çocuk az bile tepki vermiş .
Evet kesinlikle bundan sonra yapacağım tek şey sessizlik olacak , canım çok yanıyor ama daha elimden bişey gelmiyor artık cahillik mi tripmi ne diye adlandırılırsaDogru olmayan biseyi neden bukadar uzatiyorsunuz, bensiz yapamazsin diye inada bindirmissiniz ama siz onsuz yapamiyorsunuz.... Uzun ve oturmus iliskilerde butür tripler yapilir ama belliki siz daha cok yenisiniz, inada bindirmenizin sebebide sözde kendinizi gösterectiniz ama o size göstermis... Sözünüzün arkasindada durmamissiniz siz onu arayip soruyorsunuz yani simdi o (hakli olarak) havalarda, bari simdiden sonra dediginizim arkasinda durun, sizde aramayin sormayin, blöf yapiyorsa etekleri tutusur, yapmiyorsada sizden sogumustur zaten bi faydasi olmaz daha size...
Ş
peki sence şuan beni affetmemesinin sebebi bumu yoksa başka bişeymi var ? Sonuçta sana tekrardan mesaj atıyorum ama affetmiyosun kafam çok karılık inan midem ağrılı kaç gündür bilmiyorum artık ..
Teşekkür ederim dediğini yapıcam şuan bana küçücük bile umut vererek içimi nasıl rahatlattığını bilemezsin çok teşekkür ederim iyiki varsın ..çocuğu baştan korkutmuşsun ayrıca baymışsın sürekli sürekli aynı şeyi tekrar edip bir süre kafasını dinlesin yazma bakalım belki geri dönüş yapar bir ihtimal. sende aklını başına al kuzum.
Dogru olmayan biseyi neden bukadar uzatiyorsunuz, bensiz yapamazsin diye inada bindirmissiniz ama siz onsuz yapamiyorsunuz.... Uzun ve oturmus iliskilerde butür tripler yapilir ama belliki siz daha cok yenisiniz, inada bindirmenizin sebebide sözde kendinizi gösterectiniz ama o size göstermis... Sözünüzün arkasindada durmamissiniz siz onu arayip soruyorsunuz yani simdi o (hakli olarak) havalarda, bari simdiden sonra dediginizim arkasinda durun, sizde aramayin sormayin, blöf yapiyorsa etekleri tutusur, yapmiyorsada sizden sogumustur zaten bi faydasi olmaz daha size...
beni boyle sev'den cok etkilenmissin anlasilan, basliga bakinca..Merhaba kızlar şuan buraya içimi döküp rahatlamak istiyorum .. Biriyle konuşuyorum şuan herşey çok güzel gidiyodu fakat 2 gün önce bi konuşma geçti aramızda ben ona bensiz duramazsın falan tavır yaptım bunu bi kaç kere tekrarlayınca oda kızdı kendini iyice bişey sanmaya çalışıyosun falan dedi bende tamam falan deyip konuyu kapadım daha yazmadı ben dün dayanamadım mesaj attım 'içimde boşluk var seni geri istiyorum ' diye ama beni takmadı ona sen ne hissettin dediğimde 'yalan yok bişey hissetmedim' dedi engelle beni dedim oda ne alaka falan dedi neyse en sonunda öyle kapanıp tekrardan bitti şuan kendimi okadar kötü hissediyorujm ki canım çok sıkkın telefondan bakıyorum sanki bana inat çevrimiçi duruyor her zaman yaptığı şey değildir normalde napıcam bilmiyorum çok kötüyüm
beni boyle sev'den cok etkilenmissin anlasilan, basliga bakinca..
madem cok seviyosun, ne bu kaprisler, zor kizi mi oynamak istiyosun boyle ite kaka?
cok fazla trip ve kapris yapmissin.. iddiali cumleler kurmussun.. usandirmis olabilirsin..Kendisinide dizideki çocuğa benzetiyorum zaten ondan ağzımda kalmış , Öyle bi olay oldu ve daha düzelemedi evet belki yaptığım ergence bişeydi ama hatamın farkındayım ben kendimi düzeltebilirdim oda sanki bunu bekliyormuş gibi davrandı sonuçta ben ona mesaj attım sonradan beni çok isteseydi geri dönmezmiydi Nolur bi akıl verin kaç gündür yemek bile yiyemiyorum çok kötüyüm
cok fazla trip ve kapris yapmissin.. iddiali cumleler kurmussun.. usandirmis olabilirsin..
bi bekle bakalim.. artk msj atma..
nerden bilebiliriz?Evet doğrudur kendimce çok bencil davrandım , yazmıyorum zaten yazamıyorum yazsam daha büyük tepki verir diye korkuyorum , ama böylede sanki tamamen bitiyoruz gibi ,sizce wht. neden bu kadar çevrimiçi ??
nerden bilebiliriz?
Burada ne zaman birinin küçük olduğu düşünülse, yaşı sorulsa her zaman o kişi 19 yaşında oluyor :)
Sensiz yapabiliyormuş işte sana onu kanıtlıyor. 2-3 güne barışırsınız
emek derken? yaşın cok da kucuk degilmis, ama daha kucuk gibi davraniyorsun.. kusura bakma ama cok itici davranmissin, ne bekliyosun ki?Bu kadar emek vermişken şöyle hareketler görmek canımı çok yakıyor..
emek derken? yaşın cok da kucuk degilmis, ama daha kucuk gibi davraniyorsun.. kusura bakma ama cok itici davranmissin, ne bekliyosun ki?
burda ne kadinlar var, kocasinin corabina kadar giydirip yine de kiymeti bilinmeyen : )) onu gec bi kere..Bu kadar abartılması saçmalık benc ben dersimi alabilirdim , bu durumda olmamız gerekmiyordu. Benim onun üstündeki emeğim kimsede yoktur yeri geldi arkadaş gibi bütün dertlerini dinledim yaptığım hiç bişeyden gocunmuyorum ama en azından açıklama yapabilirdi..
2 gün oldu tamamen konuşmayalı şuana kadar barışmamız gerekmiyormuydueğer öyle olursa duacınız olur sizi bulurum ama :)
Bence barışacaksınız. Aşılamayacak bir problem değil ki bu. Sen hatanı anlamışsın. Biraz nazlanmak istemişsin ama hoş olmamış. O sana gelip sen bensiz yapamazsın falan deseydi ne kadar hoşuna giderdi ki? Haklı yani çocuk. Erkek arkadaşına çok büyütmedin mi saçmalıyorsun falan demezsen barışırsınız :) Biraz sakinleşmesini bekle, sonra adım at. Şayet dönmezse bil ki sevgi yok[/QUOTE
İnşallah dedi
İnşallah dediğiniz gibi olur güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz şçin çok teşekkür ederim çoook peki whatsappda bu kadar çevrimiçi olma sebebi ne sizceBence barışacaksınız. Aşılamayacak bir problem değil ki bu. Sen hatanı anlamışsın. Biraz nazlanmak istemişsin ama hoş olmamış. O sana gelip sen bensiz yapamazsın falan deseydi ne kadar hoşuna giderdi ki? Haklı yani çocuk. Erkek arkadaşına çok büyütmedin mi saçmalıyorsun falan demezsen barışırsınız :) Biraz sakinleşmesini bekle, sonra adım at. Şayet dönmezse bil ki sevgi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?