Çok seviyorum be çimen göz ..

Ş
peki sence şuan beni affetmemesinin sebebi bumu yoksa başka bişeymi var ? Sonuçta sana tekrardan mesaj atıyorum ama affetmiyosun kafam çok karılık inan midem ağrılı kaç gündür bilmiyorum artık ..

Evet kesinlikle bundan sonra yapacağım tek şey sessizlik olacak , canım çok yanıyor ama daha elimden bişey gelmiyor artık cahillik mi tripmi ne diye adlandırılırsa

Ş

peki sence şuan beni affetmemesinin sebebi bumu yoksa başka bişeymi var ? Sonuçta sana tekrardan mesaj atıyorum ama affetmiyosun kafam çok karılık inan midem ağrılı kaç gündür bilmiyorum artık ..

çocuğu baştan korkutmuşsun ayrıca baymışsın sürekli sürekli aynı şeyi tekrar edip bir süre kafasını dinlesin yazma bakalım belki geri dönüş yapar bir ihtimal. sende aklını başına al kuzum.

Teşekkür ederim dediğini yapıcam şuan bana küçücük bile umut vererek içimi nasıl rahatlattığını bilemezsin çok teşekkür ederim iyiki varsın ..

3 gün oldu hala konuşmuyoruz ne yazıyor ne bişe ama instag. takip ediyor ondan vazgeçmemiş ve sürekli wht. çevrimiçi içim içimi yiyor acaba biriylemi konuşuyor diye

beni boyle sev'den cok etkilenmissin anlasilan, basliga bakinca..
madem cok seviyosun, ne bu kaprisler, zor kizi mi oynamak istiyosun boyle ite kaka?

beni boyle sev'den cok etkilenmissin anlasilan, basliga bakinca..
madem cok seviyosun, ne bu kaprisler, zor kizi mi oynamak istiyosun boyle ite kaka?

Kendisinide dizideki çocuğa benzetiyorum zaten ondan ağzımda kalmış , Öyle bi olay oldu ve daha düzelemedi evet belki yaptığım ergence bişeydi ama hatamın farkındayım ben kendimi düzeltebilirdim oda sanki bunu bekliyormuş gibi davrandı sonuçta ben ona mesaj attım sonradan beni çok isteseydi geri dönmezmiydi Nolur bi akıl verin kaç gündür yemek bile yiyemiyorum çok kötüyüm

cok fazla trip ve kapris yapmissin.. iddiali cumleler kurmussun.. usandirmis olabilirsin..
bi bekle bakalim.. artk msj atma..

cok fazla trip ve kapris yapmissin.. iddiali cumleler kurmussun.. usandirmis olabilirsin..
bi bekle bakalim.. artk msj atma..

Evet doğrudur kendimce çok bencil davrandım , yazmıyorum zaten yazamıyorum yazsam daha büyük tepki verir diye korkuyorum , ama böylede sanki tamamen bitiyoruz gibi , sizce wht. neden bu kadar çevrimiçi ??

bi kere şu var; deli gibi asik oldugu kisi bile 'bensiz yapamazsin' dese, kisi inada bindirir, 'yaparim' der.. neyin, hangi Turk filminin kafasi bu?

Evet doğrudur kendimce çok bencil davrandım , yazmıyorum zaten yazamıyorum yazsam daha büyük tepki verir diye korkuyorum , ama böylede sanki tamamen bitiyoruz gibi , sizce wht. neden bu kadar çevrimiçi ??
nerden bilebiliriz?

Burada ne zaman birinin küçük olduğu düşünülse, yaşı sorulsa her zaman o kişi 19 yaşında oluyor :)

Sensiz yapabiliyormuş işte sana onu kanıtlıyor. 2-3 güne barışırsınız

Burada ne zaman birinin küçük olduğu düşünülse, yaşı sorulsa her zaman o kişi 19 yaşında oluyor :)

Sensiz yapabiliyormuş işte sana onu kanıtlıyor. 2-3 güne barışırsınız

2 gün oldu tamamen konuşmayalı şuana kadar barışmamız gerekmiyormuydu eğer öyle olursa duacınız olur sizi bulurum ama :)

emek derken? yaşın cok da kucuk degilmis, ama daha kucuk gibi davraniyorsun.. kusura bakma ama cok itici davranmissin, ne bekliyosun ki?

Bu kadar abartılması saçmalık benc ben dersimi alabilirdim , bu durumda olmamız gerekmiyordu. Benim onun üstündeki emeğim kimsede yoktur yeri geldi arkadaş gibi bütün dertlerini dinledim yaptığım hiç bişeyden gocunmuyorum ama en azından açıklama yapabilirdi..

burda ne kadinlar var, kocasinin corabina kadar giydirip yine de kiymeti bilinmeyen : )) onu gec bi kere..
sunu anlamiyorsun, eger cidden asik degilse, senin kaprisli hallerinin gecmesi icin sabretmez, bi iki giciklasma yeter de artar bile.. tam olarak oturmus iliskilerde bile kimse kolay kolay kapris/trip cekmez, sen sallatili/belirsiz bi iliskide kalkip buyuk buyuk laflar etmissin..

2 gün oldu tamamen konuşmayalı şuana kadar barışmamız gerekmiyormuydu eğer öyle olursa duacınız olur sizi bulurum ama :)

Bence barışacaksınız. Aşılamayacak bir problem değil ki bu. Sen hatanı anlamışsın. Biraz nazlanmak istemişsin ama hoş olmamış. O sana gelip sen bensiz yapamazsın falan deseydi ne kadar hoşuna giderdi ki? Haklı yani çocuk. Erkek arkadaşına çok büyütmedin mi saçmalıyorsun falan demezsen barışırsınız :) Biraz sakinleşmesini bekle, sonra adım at. Şayet dönmezse bil ki sevgi yok

İnşallah dediğiniz gibi olur güzel dilekleriniz ve düşünceleriniz şçin çok teşekkür ederim çoook peki whatsappda bu kadar çevrimiçi olma sebebi ne sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…