hata yapmışsın açıkyüreklilikle çocukça davrandığını, şakanın dozunu kaçırdığını ve tekrarlanmayacağını söylersin
zaten olgun biriyse bununla bir tarafları kalkmaz ve sana bir şans daha tanır
ama sonrasında üstüne düşme
bazen sadece dürüst olmak her türlü taktikten iyidir
ayrıca teşekkür ederim :)
Hiçmi düzeltilir yanı yok sizce ya
Kim kimsiz yapamiyormus gormus oldun. Bundan sonra hakkini veremeyecegin laflari etme. Hos, boyle ego kokan laf kimseye edilmez. Komik olmus, kendini kucuk dusurmussun o kisinin karsisinda. Bence daha elleme. Ayrilirsa ayrilsin yani. Haketmissin kusura bakma.Ya gerçekten egolu biri değilim ben nazlanıyodum sadece of..
çocuğu rahat bırak dönerse senindir dönmezse hiç olmamış demektir
Bunu yapmam için biraz zaman geçmeli değilmi ? en azından sakinleşmeli yada başkasıyla konuşuyosa yazmamsaçmamı olur ay şimdide buna takıldım yahu ..
Kim kimsiz yapamiyormus gormus oldun. Bundan sonra hakkini veremeyecegin laflari etme. Hos, boyle ego kokan laf kimseye edilmez. Komik olmus, kendini kucuk dusurmussun o kisinin karsisinda. Bence daha elleme. Ayrilirsa ayrilsin yani. Haketmissin kusura bakma.
sanırım sanal bi aşk?
Tamam.En iyisi yatağıma gidip biraz müzik biraz hüzün deprasyona gireyim ..
Tabiki. Bırak biraz yalnız kalsın. Hem belki seninde ihtiyacın vardır. Özgüven iyi bişi ama fazlası zarar. Olsun canın saolsun. İki gün sonra içinden gelen bi msj at sonra aman de geç sonra. En azndan hatalı olduğunda frkına vran biri olduğunuda bilsin. Ama bu sürede arama whatsabada girme bakmak için faln. Hiçbişiyinlede oynama. Göz önünde olmakdan kaçın. Ve bekleSize kucak dolusu sevgiler yolluyorum :) Ama tekrardan yazmaam için biraz zaman geçmeligaliba , ne dersin ? :/
yoo yaz gitsin ne zaman istiyorsan
bir de totoları mı kalkıcak da bilmemne diye mi düşüneceğiz
içinden ne geliyorsa onu yap
eğer o senin içten ve dürüst tavrını olumlu karşılamazsa kendisi kaybeder !
Sen çok hatali davranmissin kendini begenmislik cok kötü bi ozelliktir. Şahsen benim tek kusurum kendimi beğenmiş olmamdi onu da aştım suan mükemmel bi insan oldum mesela
(Sakaydi tabiki biraz gül diye diyorum. Çökmüşsün resmen kendine gel biraz
Biraz gülmek iyidir her zaman sonuçta hayat devam ediyor canım güçlü bi kizsin sen, atlatirsin eminim hiç onemli değilŞuan bana iyi gelebilecek tek lafı ettin gerçekten çöktüm çünkü içimde koskocamab bi boşluk var düşünceli hareketin için çook teşekkür ediyorum ..
Biraz gülmek iyidir her zaman sonuçta hayat devam ediyor canım güçlü bi kizsin sen, atlatirsin eminim hiç onemli değil
Ben anladim sanırım seni erkek arkadaşından değerli olduğunu duymak istemissin ama o da odunun biri çıkmış bunu bak nasıl yaparim görürsün diye ciddiye almış ya da itici de gelmiş olabilir tabi ama senin kendini ifade ediş tarzın buydu kendini suçlama artık o kaybeder seni. Kedini bi kez daha anlat açıkla eğer bunun için gidiyosa bırak gitsinİçim o kadar değişik duygularla kaplıki anlatamıyorum kendimi ve bu beni daha suçlu duruma sokuyor çok önemli benim için o ..
Ev evet anlatmaya çalıştığım buydu ben bi tür kendi çağında naz yaptım güyaBen anladim sanırım seni erkek arkadaşından değerli olduğunu duymak istemissin ama o da odunun biri çıkmış bunu bak nasıl yaparim görürsün diye ciddiye almış ya da itici de gelmiş olabilir tabi ama senin kendini ifade ediş tarzın buydu kendini suçlama artık o kaybeder seni. Kedini bi kez daha anlat açıkla eğer bunun için gidiyosa bırak gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?