Çok seviyorum be çimen göz ..

Burcu669

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
151
70
38
29
Merhaba kızlar şuan buraya içimi döküp rahatlamak istiyorum .. Biriyle konuşuyorum şuan herşey çok güzel gidiyodu fakat 2 gün önce bi konuşma geçti aramızda ben ona bensiz duramazsın falan tavır yaptım bunu bi kaç kere tekrarlayınca oda kızdı kendini iyice bişey sanmaya çalışıyosun falan dedi bende tamam falan deyip konuyu kapadım daha yazmadı ben dün dayanamadım mesaj attım 'içimde boşluk var seni geri istiyorum ' diye ama beni takmadı ona sen ne hissettin dediğimde 'yalan yok bişey hissetmedim' dedi engelle beni dedim oda ne alaka falan dedi neyse en sonunda öyle kapanıp tekrardan bitti şuan kendimi okadar kötü hissediyorujm ki canım çok sıkkın telefondan bakıyorum sanki bana inat çevrimiçi duruyor her zaman yaptığı şey değildir normalde napıcam bilmiyorum çok kötüyüm

Bir şey anlamadım. Daha doğrusu anladım ama anlam veremedim.

1) Neden çocuğu ezikler gibi sürekli bensiz duramazsın diyerek kafasına kakıyorsunuz?
2) O madem bir şey hissetmiyormuş neden sizinle flört ediyor?
3) Kaç yaşındasınız ki birbirinize engel basıyorsunuz? Sadece arkanızı dönüp gidin uyuşmadıysanız.
4) Bir anlam çıkarmayın. Size inat çevrimiçi olacağını sanmıyorum. Böyle şeyleri üstünüze alınmak unutmanızı zorlaştırır

Kendinizi neden bu kadar küçük duruma düşürdünüz? Nasıl olur da "bensiz yapamazsın" diyebiliyorsunuz? O da cevap olarak bunu söylemesi çok da anormal değil. Tamam dayanamazsınız mesaj atarsınız da neden "engelle beni" diyorsunuz, siz engelleyin. Tamam siz seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor ve şu an çok değersiz görüyor. Kendinize yeni bir sayfa açma zamanı geldi.

Hic bisey anlamadim.

1-Biz öyle muhabbet ediyoduk sen bensiz duramazsın diye nazlanmak istedim ama inada bindi
2-Bilmiyorum onu sormaya fırsatım olmadı bile
3-19
4-Ama sürekli çevrimiçi olan biri değil hiç ama hiç çıkmıyor

15 yaşında mısınız ben onu anlamadım. Bensiz yapamazsın, sensiz yapamıyorum yok engelle beni. 15 yaşında değilseniz bile karşı taraf bunu bu şekilde görmüş. Onun yerinde olsam uğraşmazdım.

Hayır ben engelle derken hala bişeylerin bitip bitmediğini merak ederek söyledim, bilmiyorum

1-Biz öyle muhabbet ediyoduk sen bensiz duramazsın diye nazlanmak istedim ama inada bindi
2-Bilmiyorum onu sormaya fırsatım olmadı bile
3-19
4-Ama sürekli çevrimiçi olan biri değil hiç ama hiç çıkmıyor

anladım yaşın da küçükmüş
bu tip hataları yapa yapa öğreneceksin
en azından bir dahaki sefere yapmazsın
belki başkalarıyla konuşuyordur

bir tavsiye vereyim: hiçbir zaman direkt olarak sana yapmadığı hareketleri üstüne alma.
inan kendini zora sokarsın :)

Neden cocuga bensiz yapamazsin diyosunki?
Biri karsimda dursa , bensiz yapamazsin dese inadina ispatlarim yapabilecegimi...

Ayrica seni sevmiyormus ama berabermis .
Buda ilginç.

Ben 3 yıllık sevgilime demedim bensiz yapamazsın diye. Yapılır çünkü.. Belki de o kadar sıkıldı ki bensiz duramazsın demenden sana sensiz durabileceğini yaşatarak göstermek istedi?

Napmam gerekiyo peki unutmam dimi ..
Bu arada yaklaşımınız için çok teşekkür ederim çok iyi geldi..

Ben 3 yıllık sevgilime demedim bensiz yapamazsın diye. Yapılır çünkü.. Belki de o kadar sıkıldı ki bensiz duramazsın demenden sana sensiz durabileceğini yaşatarak göstermek istedi?

Ya hepsini anlarım hani bi geçmişimiz vardı bunu bana belirtebilirdi ama dimi ? hemen kesip attı başka bişey varsa da adamgibi söyleseydi keşke..

Engelle diyince engellerler saolsnlar
Sevgilimiydiniz ? Nzamandır knşuosunuz ?

Hayır ben engelle derken hala bişeylerin bitip bitmediğini merak ederek söyledim, bilmiyorum
Yanlış tavırlar takınmışsınız, brnce engelleyin ya da rehberinizden silin. Takip etme takintisindan kurtulmuď olursunuz

Engelle diyince engellerler saolsnlar
Sevgilimiydiniz ? Nzamandır knşuosunuz ?

Evet bende direk engellerse falan diye totem yapıyodum
Yaklaşık 3 aydır kounşuyoruz birbirimize iyi geldiğimizi söyleyip duruyoduk en inceayrıntıya kadar birbirimizi tanımak istiyoduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…