Bir şey anlamadım. Daha doğrusu anladım ama anlam veremedim.
1) Neden çocuğu ezikler gibi sürekli bensiz duramazsın diyerek kafasına kakıyorsunuz?
2) O madem bir şey hissetmiyormuş neden sizinle flört ediyor?
3) Kaç yaşındasınız ki birbirinize engel basıyorsunuz? Sadece arkanızı dönüp gidin uyuşmadıysanız.
4) Bir anlam çıkarmayın. Size inat çevrimiçi olacağını sanmıyorum. Böyle şeyleri üstünüze alınmak unutmanızı zorlaştırır
Hayır ben engelle derken hala bişeylerin bitip bitmediğini merak ederek söyledim, bilmiyorumKendinizi neden bu kadar küçük duruma düşürdünüz? Nasıl olur da "bensiz yapamazsın" diyebiliyorsunuz? O da cevap olarak bunu söylemesi çok da anormal değil. Tamam dayanamazsınız mesaj atarsınız da neden "engelle beni" diyorsunuz, siz engelleyin. Tamam siz seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor ve şu an çok değersiz görüyor. Kendinize yeni bir sayfa açma zamanı geldi.
1-Biz öyle muhabbet ediyoduk sen bensiz duramazsın diye nazlanmak istedim ama inada bindi
2-Bilmiyorum onu sormaya fırsatım olmadı bile
3-19
4-Ama sürekli çevrimiçi olan biri değil hiç ama hiç çıkmıyor
anladım yaşın da küçükmüş
bu tip hataları yapa yapa öğreneceksin
en azından bir dahaki sefere yapmazsın
belki başkalarıyla konuşuyordur
bir tavsiye vereyim: hiçbir zaman direkt olarak sana yapmadığı hareketleri üstüne alma.
inan kendini zora sokarsın :)
Ben 3 yıllık sevgilime demedim bensiz yapamazsın diye. Yapılır çünkü.. Belki de o kadar sıkıldı ki bensiz duramazsın demenden sana sensiz durabileceğini yaşatarak göstermek istedi?
Yeni sevgili yapmisss1-Biz öyle muhabbet ediyoduk sen bensiz duramazsın diye nazlanmak istedim ama inada bindi
2-Bilmiyorum onu sormaya fırsatım olmadı bile
3-19
4-Ama sürekli çevrimiçi olan biri değil hiç ama hiç çıkmıyor
Yanlış tavırlar takınmışsınız, brnce engelleyin ya da rehberinizden silin. Takip etme takintisindan kurtulmuď olursunuzHayır ben engelle derken hala bişeylerin bitip bitmediğini merak ederek söyledim, bilmiyorum
Engelle diyince engellerler saolsnlar
Sevgilimiydiniz ? Nzamandır knşuosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?