Çok Seviyorum,Çok Ama Çok Pişmanım :(

dame_chocolate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
9
0
36
Eski sevgilimi çok özlüyorum yaptığım hatalar yüzünden kaybettim onu sonrasında çok uğraştım geri kazanmak için ama olmadı şimdi ise çarelerim tükendi ve sizlerden yardım istiyorum en iyisi baştan anlatayım her şeyi;
Ayrılma nedenimiz;Başka bir kızın elini tutmuş ve bunu da bana okulda ki bir arkadaşımız görüp resmini attı ama ben ona gerçeği söylemedim ayrılırken onda önce olan birini unutamadığımı söyledim. Hoş 15 gün sonra gerçeği söyledim ve aldatılmış olmanın verdiği hırsla onun hiç onaylamayacağı şeyler yaptım onun kardeşim dediği çocuğun eski kız arkadaşının evine taşındım. O kızı hiç sevmezdi. Hatta daha sonra kızla kavgaları oldu ve kız eski sevgilimin annesine küfür falan etti. Neyse... Bunun gittiği her mekana gittim her yerden takip ettim ama sonra aldatılmadığımı bizi ayırmak isteyen bir kızın oyunu olduğunu öğrendim bunların defalarca kez özür diledim affetmedi dinlemedi bile. Daha sonra Aralık ayında benim evime geldi sarhoş olarak bana neden inanmadın neden güvenmedin dedi koltukları yumrukladı kendisini yumrukladı o gece barışmış gibiydik daha sonra sabah mesaj attı kahvaltıyı hazırla geliyorum diye ev dolu gelemezsin dedim ve akşam ben seni hiç affetmicem repliğini duydum. Daha sonra benim kuzenimle görüştüğünü duydum daha önce görüşme demiştim ve bunların yanına gittim vs. Şimdi ise 1.5 aydır konuşmuyoruz ne telefonda ne başka bir yerde ve benim okul değiştirdiğimi şu an da da şehir dışında olduğumu biliyor. Sizce ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama çevresinden çok etkileniyor

Valla Türk dizisi gibi, heycanla okudum sonu ne olacak diye. Diyeceğim o ki, sizi umursamıyor. Unutmaya baksanız bir de. 1,5 yıl geçmiş ve kuzeninizle görüşmeye başlamış. KUZENINIZLE. hala seviyorum mu diyosunuz

Kuzenimle evet ama 1.5 yıl geçmedi 10 Ekim de ayrıldık.19 yaşındayım bu arada.Evet fotoğraflarını çekmiş arkadaşım telefonuma gönderdi o an kıza destek amaçlı tutmuş ben yanlış anladım işte

Gidin kumda oynayın ya.. Yaşlarınız kaç sizin ? Seni umursamayan sen neden taktın kafana ? Dünyada ondan başka derdinmi yok ? Daha yaşayacağın çok heyecan var takılma fazla..

Umursanmıyor olsam neden aradığımda telefonlarımı açsın ya da sarhoş olunca evime gelsin?Benimle ilgili twitler atsın?

Yeni nesil cidden çok hızlısınız. Niye yumruklar havada uçuşuyo? Kızın elini tutmadan destek olunmuyo mu? Kuzeniniz bu hikayede ne alaka? Bunları anlayamadım ama gerçekten sevdiğinizi anladım sadece. Bence çok ısrarcı olmak itici gösterebilir. Biraz zamana bırakın herşeyi. Ve hayatı tadını çıkararak yaşayın. Bence bu sarhoş olup kendini yumruklayan biriyle oldukca zor.

Yeni nesil cidden çok hızlısınız. Niye yumruklar havada uçuşuyo? Kızın elini tutmadan destek olunmuyo mu? Kuzeniniz bu hikayede ne alaka? Bunları anlayamadım ama gerçekten sevdiğinizi anladım sadece. Bence çok ısrarcı olmak itici gösterebilir. Biraz zamana bırakın herşeyi. Ve hayatı tadını çıkararak yaşayın. Bence bu sarhoş olup kendini yumruklayan biriyle oldukca zor.

Sevgili iken sarhoş olup kapıya dayanma çok romantik görünüyor olabilir ama inanın değil . Resmen tiksinirim bu şekilde sarhoş olup kapıya dayanan erkeklerden şu haberlerde çıkan kadın cinayetinin 1 numaralı zanlı adayı bu tipler ..

O bunu yaptı, bu foto gösterdi, ben öbürünü unutamadım, gittim arkadaşının eski yerine taşındım, eski yar anasına sövmüş, yok aslında o yapmamışmış, hop geri adım attım, sarhoş oldu,
bana geldi, kendini yumrukladı, araya küs kuzen geldi,
Halay başı oldu, o gün bu gündür mendil arıyoruz. Tey tey tey
Aman bacaklar yorulmasın...

birincisi o çocuğa bu kim demeden neden böyle saçma bir işe adım atıyorsun? çocuk seni aldatmamış işte..ben aldatıldığım halde resmen ! gidip bu ne diye sordum ki açıklamasını bekledim.sen çocuğa bırak açıklama yaptırmayı soruyu bile yöneltmemişsin.hemen hemen yaşıtız senden sanırım ay olarak büyüğüm ama emin ol şu tavrını lisede ergenliğe yeni giren kızlar dahi yapmaz.zaman tanı ona siniri geçince dediğin gibi seviyorsa döner zaten ve benden sana tavsiye şu tavırlarını değiştir kendin zararlı çıkarsın.

İlk defa bir konu bana bukadar sahte geldi.....

doğruysa da afedersiniz ama çok basit, kalitesiz işler yapıyorsunuz , yok elini destek için tutmalar, bunu fotoğraflayıp ara bozmalar, eski sevgilinin dıdısının evine gıcıklık olsun diye taşınmalar... çevrenizi değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…