çok seviyorum diyor ama hiç benimle zaman geçirmiyor

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sevgilim beni çok sevdiğini söylüyor ayrılmaya kalksam ortalığı yıkıp geçiyor ama boş zamanı olsa bile benimle buluşmuyor mesela 10 gündür görüşmedik ne yapacağımı şaşırdım lütfen akıl verin:çok üzgünüm:

niye...hic sordunmu kendisine??
belki cok yogundur. belki biraz paraya SIKIsmistir...
konussan belki kendi anlatir..(eger konusmadinsa tabi.)olumunekankayizsmile

soruyorum saçmalama niye bulışmak istemiyim falan diyo sevmediği düşünmeye başladım

Sevmesse neden seninle birlikte olsunnn..
Bunu onunla konuşarak çözmelisinn.. ozman hem sevip sevmediğini öğrenmiş olursunn hemde kafanda soru işareti olmaz...
Onu özlediğini bu kadar süre görmemeye dayanamadıgını arada bi kaç saat daha olsa görüşmekk istediğini güzellce ifade et ona mutlaka sana bi açıkla yapıcaktır...
Böyle Belirsizlikte yaşanmaz ve bu kadar uzun sürede görüşmeden ilişki ilerlemez... Bence güzelce konuş onunla...

Ortalığı yıkmak derken???akannehir

en son ayrılmaya kalktığımda arabasının camlarını kırmıştı . açıkca konuşuyorum ama sonuç aynı bıktım bende 4 aydr beraberiz bu arada

hemen ayrıl,bak ben çok yapıcıyımdır,benımkide ortalığı yakıp yıkardı..amaaaa obırını buldu ve gitti...daha iki gün önce ayrılaım deyınce yakıp yıkan adam,kesin biri var hayatında,yedekdesin tatlım,bak 17 yaşındada olmuştu öle bişey,meğer başkasıyla evlenemye hazırlanıyomuş,seven yanında olur,sorunlu bi ilişki yol yakınken ayrıl tatlım,çok gençsin,üzülme..

ayrılıyorum zaten telefonu kapatıyorum evin onüne geliyo ne kendini düzeltiyo ne yapsam anlamıyo ayrılığıda kabul etmiyo

ben sana bukonuda net fıkrımı soyleyım seven bır ınsan sevdıgını enkucuk fırsatta gormek ıster onunla zaman gecırmek ıcn adeta fırsatlar cıkarır 10 gundur bırsaatını bıle ayıracak zamanı yoksa bu garıp bır durum bunu sorgulamak ustune gıtmek nekadar dogru bılemem kestırıp atmakta olmaz tabıkı ama yınede bence sevgılının yaptıgı dogru degıl sevgı fedarkarlıktır bırseylerden fedakarlık etmelı ısse ıs zamansa zaman nebılıyım senı olumsuzda etkılemek ıstemıyorum ama bence 10 gunudr gorusmemenız buyuk bır sorun....

4 aylik bir iliski , daha cok yeni sayilmaz mi? bence yol yakinken aklini basina topla dogru bi karar ver yani ya devam et ya da bitir bu iliskiyi.

4 aylik bir iliski , daha cok yeni sayilmaz mi? bence yol yakinken aklini basina topla dogru bi karar ver yani ya devam et ya da bitir bu iliskiyi.

bencede cok haklısın 4 ayda bu durumda olması cok ılgınc sankı sıkılmıs gıbı yada baska bırı var gıbı ya bıtrcek yada onu oyle kabul etcek

kafam allak bullak oldu zaten ya ne yapsamda ayrılığı kabul etmedi . ve son hafta hiç bi işi yoktu evde oturuyodu düşünün artık

en son ayrılmaya kalktığımda arabasının camlarını kırmıştı . açıkca konuşuyorum ama sonuç aynı bıktım bende 4 aydr beraberiz bu arada

Ne işiniz var bu adamın yanında?akannehir
Yarın sizi de döver bu adam??
Hiç mi korkmuyorsunuz yahu?akannehir

ay lalee çok inanılmaz vebaplar veriysun,çalışmadığına ınanamıyorum

Anlamadım arkadaşım,ne demek istediniz?:uhm:

şikayetini belirtiyorsun seni kaale almıyorsa...:sm_confused:

daha 4 ay olmuş niye çektiyorsun kendine

laftan anlayan,anlayışlı, sana değer veren birini bulmak dururken

az önce mesaj attım haklısın bebeğim tamam canım falan diyip geçiştiriyo ama yine bildiğini yapıcak karar verdim ayrılıcam bugün ne yaprsa yapsın umrumda değil . arkadaşın dediği gibi seven insan fedakarlık yapar .kafa ağrıttım kusura bakmayın herkesin yorumu için teşekür ederim

Ne fedakarlığı yahu?
Adamın şiddet eğilimi var,görmüyor musunuz?
Ananız babanız nasıl izin veriyor bu adamlarla görüşmenize aklım almıyor artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…