Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

20 yıllık hayatımda öğrendiğim kesin bişey varsa,oda iki insan anlaşamıyorsa yürümez..bu her ilişkide böyledir.

Canım mrb

Nasılsın Ne yaptın Meraktayım ?

dün giremedim canım yazamadım o yüzden. dediğim herşeyi yaptım. gittiğimde bekliyodu zaten. biraz yürüdük bi yere oturalım dedii gerek yok dedim.. bi banka oturduk ben herşeyi anlattım. eğer kendini savunmaya kalkarsan giderim tek kelime etmiyceksin dedim. biliyo yaparım dediğimi yaparım. ben herşeyi anlattım o sustu. ben bitti konuşmam dedim. haklısın dedi sadece. ama seni bırakmam ben sensiz yaşayamam demeye başladı hemen. bende geçti artık dedim. tamam biraz zaman verelim ne zaman istersen o zaman görüşürüz ne kadar istersen beklerim dedi. bilmiyorum bunu zaman gösterir ama barışma gibi bi niyetim yok şimdi vede olacağını sanmıyorum dedim. oda tamam zaman verelim tamamen bırakma dedi. bende tamam zaman veririz ama bu zaman içinde bikez bile arayıp mesaj atmıycaksın söz mü dedim. dayanamam dedi. bende ben nasıl dayanıyodum senin o hallerine dayanıcaksın dedim sustu. susuşunu evet olarak kabu ediyorum dedim. sonra izin istedi ben konuşabiir miyim diye. konuş dedim. tamam zaman verelim ama diğer seferki gibi bana inat için başka birini hayatına alma yalvarırım dedi. bende aynı hatayı 2. kez yapmam dedim. elimi tutmaya kalktı istemiyorum dedim. bu kadar mı kızgınsın bu kadar mı kırdım seni dedi evet dedim. baktım gözleri doldu. uzatmayalım gidiyorum ben dedim. biraz daha dur lütfen dedi hayır dedim. sonra bana ilk defa seni kaybetme korkusunu iliklerime kadar yaşıyorum ve çok can yakıcı dedi. bende benim canımda o kavgalardan sonra çok yanmıştı senin canının yanması hiç dedim. özür diledi tekrar. affedicek miyim bilmiyorum ben en az 1 ay sonra kararımı söyliycem dedim ne zamana kadar istersen beklerim dedi. ben kalktım o orda oturuyodu hala. çok üzgündü bende çok zor tuttum kendimi ama güçlüydüm.

Oh ne güzel yapmışsın! Bu genç erkekler kendilerini ne sanıyor ,bulunmaz hint kumaşımı ?! Bir genç kızı her daim kayıp edeceğini hem bilmesi hem hissetmesi gerek , fazla tepenize çıkartmayın şunları ,çoğu halen baba parası yiyor

olsun korkması güsel bişey sen çok üzüldün birazda o acı çeksin dönme kararına bişey diyemem canım ama iyi bir ders alacağaı kesin inş çok mutlu olursun verdiğin karardan

kesinlikle kendilerini bişey sanıyolar. ama ben yapılması gerekeni yaptım

olsun korkması güsel bişey sen çok üzüldün birazda o acı çeksin dönme kararına bişey diyemem canım ama iyi bir ders alacağaı kesin inş çok mutlu olursun verdiğin karardan

acı çekiyorum onuda üzdüğüm için çooook mutsuzum ama böyle oldu ((

Canım yaşadıgın şeyler cok üzücü gerçekten bende senin gibi cümle kurmuştum başka birisi ile çıkma konusunda insan aynı hatayı 2 kere yapmaz demiştim ve ben asla aynı hatayı yapmam onu tamamen yüreğimden kalbimden silmeden asla başkasıyla olmam
Daha canın cok yanacak cnm ama benim sevgilimde keşke senin ki gibi pişman olsa beni sevdiğini hissetsem ama malesef benimki 1 aydır hiç aramadı çok zor günler inş atlatırız cnm artık geriye değil ileriye bakmamız lazım ikimizinde

şimdi alttan almak kolay gibi gelır ama evlenınce daha zor olur. sinir hastası olursun... aynı evın içinde olmak daha farklı olur..

çok zor oluyo. bugün bunu tamamen hissediyorum. ona düşünücem demiştim ama düşünücek birşey yok. bitirmekte kararlıyım vede bugünden itibaren başarmaya çalışıcam. yarın okullarda açılıyo oyalayacak birşeyler bulmaya çalışıyorum kendimi. ama cımı şimdiden hissetmeye özlemeye başladım. zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa...

ilk yazını okudum.bir süre ayrıldığınızı başkasıyla çıktığını ama daha sonra ona döndüğünü söylemişsin.erkek arkadaşın bence kızgın.önce kendine sana sonra kendine kızgın.sana olan güvenini bir parça kaybetmiş ve bu kızgınlık onu hırçınlaştırıyor.neden diyeceksin.şundan dolayı sana kızgın çünkü ondan ayrıkır ayrılmaz başkasıyla olmuşsun hemencecik bu ona şunu düşüdnrüyor olabilir beni seviyordu madem benden ayrılır ayrılmaz nasıl hemen birini buldu?sonra sen dönmüşsün tekrar.oda seni kabul etmiş.bu noktadada kendine kızgın.seni seven tarafı hiç bişey dşünmeden hemen seni kabul etmiş çünkü seni seviyor.ama egoları olan erkek tarafıda kendisine kızıyor olmalı maden seni bıraktı gitti heöde hemen birini buldu sonra döndü sana geldi neden kabul ettin onu etmemeliydin diyor belkide kendi kendine.içindeki bu savaş onu hırçınlaştırıyor olmalı.seni seven tarafıyla egoları olan erkek tarafı arasında kalıyor.ve sende ona katlanıyorsun çünkü belkişde içten içe bunu farkındasın ve ona bir parça hak veriyorusn.yapman gereken onu karşına al ve onu deş.nasıl yaparsın bilmiyorum ama senin hakındaki düşüncelerini seninle çok raat bir şekilde konuşmasını sağla bu yarayı deşip içindeki herşeyi temizlemeniz lazım. ancak ozaman kapanabilir.bunu yapmadan ilişkini bitirme derim ben.

bunların bende farkındayım. ne kadar çok severse sevsin bi tarafının bana kızgın olduğunu hissedebiliyodum. bunun için sabrettim çaba gösterdim konuşmaya çalıştım ama konuşmadı istemedi. artık dayanamadım vede bitirdim. ne kadar seversem seviyim, o ne kadar severse sevsin o kızgınlık geçmedikçe bitmeyecekti bu anlaşmazlıklar. vede konuşmaya çalıştım ama olmadı o konu hakkında konuşmak istemedi. buna rağmen sabrettim. ama olmadı başaramadık. bitti...

dur bakalım arkadaşım biraz kendi kendine kalsın.biraz düşünsün.eğer bitmekse sizin için en hayırlısı bitsin.mevla neyler neylerse güzel eyler:)

dur bakalım arkadaşım biraz kendi kendine kalsın.biraz düşünsün.eğer bitmekse sizin için en hayırlısı bitsin.mevla neyler neylerse güzel eyler:)

tabikide öncelikle hayırlısı olsun. ama olmayacağını, yürümediğini acı bi şekilde tecrübe ettim ben. bundan sonra aşk acısı çekmeye razıyım

yok canım aramadı hiç. ararsa düşünmeden bitireceğimi söylemiştim çünkü. arayamaz yani. ama ben bitirmekte kararlıyım. çünkü şimdi böyle olsa bile değişmeyeceğini biliyorum

zor bi durum malesefki cnm yaa ama sen daha iyi bilirsin ilerde hergün ağlıcana şimdi ağlaman daha mantıklı düzelmicekse hele ve sen buna inanıyorsan boşwer gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…