Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin diye boşuna dememişler. ben gütmeyi tercih ettim. o alttan almamayı

senin yapcağan tek şey ayrılmak 3 gün ağlarsın sonra unutursun başkası çıkar karşına ..düşünsene senin nazını çeken biri hemde...bunun gibi değil

senin yapcağan tek şey ayrılmak 3 gün ağlarsın sonra unutursun başkası çıkar karşına ..düşünsene senin nazını çeken biri hemde...bunun gibi değil

3 gün ağlayıp unutacağım biri olsa 8 ay bayunca dayanmazdım. biçok kez ayrılmayı denedim ama 3 günde unutamadım. daha fazla zaman alıcak canım yanıcak ama geçecek inşallah

böyle insanlar degısmez canım ben 3 sene cektım evlılıgımıze 1 ay kala ayrıldık..50 gun boyunca ayrı kaldık sonra kendısı geldık yıne barıstık..yıne sozler verıldı duzelıcez edıcez dıye..yıne evlıklıkten konuldu tarıhı yerı 2 ay kala yıne ayrıldık sonuc hep hüsran..3 gün aglarsın mecazı anlamda ben 50 gün agladım 8 kilo verdım senın ılıskın cok yenı..kolay atlatabılırsın..ama genclıgını ziyan etme hergün bi yasin-i serif oku ınsanın gercekten ıcını rahatlatıyor..ben öyle huzur buluyorum yoksa yıne saglıgımdan olacaktım..

değişmeyeceğini verilen sözlerin tutulmayacağını yaşadım ne yazıkki ( allah güç versin bundan sonrası için

erkek nesli tükeniyor galiba herkes böyle vazgeçmediğine göre
ayrılmayın seviyosunuz madem

ben 2,5 yılımı sildim attım
bilmiyorum galiba çok acımasızım
hayat böyle yaptı beni :97:

anlaşamıyosanız eninde sonunda ayrılcaksınız..

Tatlım aynı drumdayız her buluşmamızda en az 1 lafıma sinirlenir patlar. Ne dediğimi bilsen o kdr büyütülcek bişey bile degl.. hep ben hep ben alttan ala ala tükendim bende bazen patlıyorum naparsan yap diye o zamanda üstüme geliyo anlamıyorum cok karısık biziyi anlaşıyoruz ama hep takıntıları war saınırm huylu huyundan vazgecmiycek..

bu yorumu alkışlıyorum,kesinlikle ve kesinlikle doğruu bir tespitttt.ne kadar kednden ödün verirsen başına çıkar,ileriside hüsran olur ve bundan daha çok üzülürsün...

Şu cümlenin birebir aynısını ben yaşadım

aynı seninkisi gibi bi ilişkim vardı hep alttan alıodum ve aşırı kıskançtı 3 sene çıktık sonra ayrılık oldu ben başkasıyla çıktım ve onu unutamadım affetmesini istedim affetti bir aç ay daha cıktık ve çok büyük bir sorun ortaya cıktı ve ben hep alttan aldıgım için bu sefer kaldıramayacağım bi şeydi ve ayrıldık 3.5 sene sonunda bitti büyük bir acı söz konusu kalbimde fırtınalar kopuyor

Sakın ama sakın anlaşamadıgınız konularda alttan alma hep ezilen sen olursun

geç bi tecrübeyle oldu ama anladım hep fedekarlık yapmamam gerektiğini

önce kesin ve net karar vermen lazım cesaretini toplayıp kesin bitirmen lazım ve bir daha asla ne o nede sen aramaman lazım ve o arasada açmaman lazım

Çok acı çekeceksin nefesin daralacak onsuzluk canını yakacak bunalacaksın vakit geçmeyecek bunları unutma cnm aynısını ben yaşıorum ve cok zor

neler yaşayabileceğimin ne yazıkki farkındayım ( ama ben zaten onunlaykende yeterince tükendim. onunleykende üzülürken onsuzken üzülmemin unutmak gibi bi amacı olucak hiç değilse.

neler yaşayabileceğimin ne yazıkki farkındayım ( ama ben zaten onunlaykende yeterince tükendim. onunleykende üzülürken onsuzken üzülmemin unutmak gibi bi amacı olucak hiç değilse.

aynen canım bu mantıkla bende bitirdim

Onunla acı çekeceğime onsuz acı çekeyim dedim ve cidden acı çekiyorum tam 1 aydır nerde ne yapıo ne edio çok merak ediorum ama şundanda eminim arasada açmayacağım ben ona 3.5 yılımı verdim onun yaptıgına bak

1 ayda geçmeyeceğinden bende eminim. senin için daha zordur dile kolay 3.5 yıl. allah sabır versin. bundan sonra herşey zamana ve dualarıma kalıcak. kendimi çok hırpalamamaya çalışıcam ama ne kadar başarabileceğimi bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…