Arkana bakmadan kaç git,aşk değil bu ya ,senin ki kölelik
ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin diye boşuna dememişler. ben gütmeyi tercih ettim. o alttan almamayı
senin yapcağan tek şey ayrılmak 3 gün ağlarsın sonra unutursun başkası çıkar karşına ..düşünsene senin nazını çeken biri hemde...bunun gibi değil
böyle insanlar degısmez canım ben 3 sene cektım evlılıgımıze 1 ay kala ayrıldık..50 gun boyunca ayrı kaldık sonra kendısı geldık yıne barıstık..yıne sozler verıldı duzelıcez edıcez dıye..yıne evlıklıkten konuldu tarıhı yerı 2 ay kala yıne ayrıldık sonuc hep hüsran..3 gün aglarsın mecazı anlamda ben 50 gün agladım 8 kilo verdım senın ılıskın cok yenı..kolay atlatabılırsın..ama genclıgını ziyan etmehergün bi yasin-i serif oku ınsanın gercekten ıcını rahatlatıyor..ben öyle huzur buluyorum yoksa yıne saglıgımdan olacaktım..
erkek nesli tükeniyor galibaherkes böyle vazgeçmediğine göre
ayrılmayın seviyosunuz madem
değişmez sana söleyim bende öleydim ne dese alttan alıyodum aman tek kızmasında kavga çıkmasında ben uyumlu olurum diyodum ama noldu beni terk etti başkasına gitti... asla çekme derim adam olmuyolar malesef bi insan neyse o ben değişecegine inanmıyorum...
hayata bakışımız farklı evet ama o yönden tartışmadık hiç her zaman kendime ait fikirlerime saygı gösterdi. kendisi çok kıskanç vede biz bi ayrılık geçirmiştik ben başka biriyle çıktım. bunu o duydu fakat olmadı sonra unutamadım vede kendisi geri dönmemi istedi. fakat her tartışmada başıma kaktı. vede her zaman bana sinirli bi hali var
8 ay dediğin nedir ki ? Daha bunun 8 yılı var,18 yılı var.
Hem dediğin çok tuhaf : "Çok seviyorum ama anlaşamıyoruz." ???
Şu cümlenin birebir aynısını ben yaşadım
aynı seninkisi gibi bi ilişkim vardı hep alttan alıodum ve aşırı kıskançtı 3 sene çıktık sonra ayrılık oldu ben başkasıyla çıktım ve onu unutamadım affetmesini istedim affetti bir aç ay daha cıktık ve çok büyük bir sorun ortaya cıktı ve ben hep alttan aldıgım için bu sefer kaldıramayacağım bi şeydi ve ayrıldık 3.5 sene sonunda bitti büyük bir acı söz konusu kalbimde fırtınalar kopuyor
Sakın ama sakın anlaşamadıgınız konularda alttan alma hep ezilen sen olursun
ben 2,5 yılımı sildim attım
bilmiyorum galiba çok acımasızım
hayat böyle yaptı beni :97:
önce kesin ve net karar vermen lazım cesaretini toplayıp kesin bitirmen lazım ve bir daha asla ne o nede sen aramaman lazım ve o arasada açmaman lazım
Çok acı çekeceksin nefesin daralacak onsuzluk canını yakacak bunalacaksın vakit geçmeyecek bunları unutma cnm aynısını ben yaşıorum ve cok zor
neler yaşayabileceğimin ne yazıkki farkındayım( ama ben zaten onunlaykende yeterince tükendim. onunleykende üzülürken onsuzken üzülmemin unutmak gibi bi amacı olucak hiç değilse.
aynen canım bu mantıkla bende bitirdim
Onunla acı çekeceğime onsuz acı çekeyim dedim ve cidden acı çekiyorum tam 1 aydır nerde ne yapıo ne edio çok merak ediorum ama şundanda eminim arasada açmayacağım ben ona 3.5 yılımı verdim onun yaptıgına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?