zaten yaşlarınız çok küçükmüş.daha iyileriyle tanışma fırsatın da olur ilerki zamanlarda sana sert davranan biri zaten ne kadar seviyordur belliki egosuyla hareket ediyor bunu sevgi sanıyor.aksi erkek herzaman aksidir emin ol sakin ise herzaman sakindir bunun daha önceden başkasıyla çıkmış olmanla alakası yok yani çıkma olayın olmasa başka bişe bulur onu kafana kakar.maksadı kakma olsun zeytinyağ gibi üste çıkma olsun tipik bir aksi oğlan modeli
yıprandım ne yazıkki. bu yüzden bitiyo zaten. ben rahatım yani içim rahat. gerisi ona kalmış artık[/QUOTE
biraz bencil olmak en iyisi bazen.5 yıllık çıktığım var ama en ufacık üzsün beni koyarım kapıya valla. o da biliyo bunu.insanın büyüdükçe aklı başına geliyo.ne aptalmışım diyosun.küçükken bazı şeylere çok çabuk boyun eğebiliyosunda büyüdükçe çok saçma geliyo bunlar cnm.ne aptalmışım diyosun.bende çok seviyorum ama sevgi de biyere kadar yani.
yıprandım ne yazıkki. bu yüzden bitiyo zaten. ben rahatım yani içim rahat. gerisi ona kalmış artık[/QUOTE
biraz bencil olmak en iyisi bazen.5 yıllık çıktığım var ama en ufacık üzsün beni koyarım kapıya valla. o da biliyo bunu.insanın büyüdükçe aklı başına geliyo.ne aptalmışım diyosun.küçükken bazı şeylere çok çabuk boyun eğebiliyosunda büyüdükçe çok saçma geliyo bunlar cnm.ne aptalmışım diyosun.bende çok seviyorum ama sevgi de biyere kadar yani.
evet kesinlikle sevgi bi yere kadar. yaşımın küçüklüğüyle mi alakalı bu kadar sabretmem..bilmiyorum
allah bozmasın canım sizi
İçin Rahat çünkü Vicdanın rahat çünkü sende bnm gibi ilişkin için elinden geleni yaptın Yapabileceğinin en iyisini yaptın
Bu yüzden vicdanlarımız rahat ve hep öyle olacak
Onlar da elbet bir gün pişman olur inş
ben her zaman sadece ettiğini çeksin diyorum. yarında sadece bunu söyliycem. buda ona yeticek eminim. en önemlisi vicdanımın rahat olması. yoksa bitiremezdim sanırım. ama artık biliyorum ki sabrın sonundayım. hep söylemiştim ya bu deveyi güdüceksin yada bu diyardan gidiceksin. daha fazla sabredemediğim için tercihim gitmek oluyo. desteğin fikirlerin için çok ama çok teşekkür ederim canım
evet kesinlikle sevgi bi yere kadar. yaşımın küçüklüğüyle mi alakalı bu kadar sabretmem..bilmiyorum
allah bozmasın canım sizi
amin cnm çok sağol.senin de hakkında hayırlısı olsun.iyi insanlar çıksın karşına:93:
Ne demek cnm bnm ben hep burdayım destek olurum sana allah yardımcın olsun yarın
amin cnm çok sağol.senin de hakkında hayırlısı olsun.iyi insanlar çıksın karşına:93:
teşekkürler. şimdi değil ama unuttuktan sonra çıkar inşallah iyi biri
amin canım. ayrıldıktan sonra en önemli şey birinin desteği bence. yarın bitsinde bi gelip anlatıcam herşeyi
Hissedecklerini biliyorum da asıl ben karşındakinin neler söyleyeceğini merak ediyorum ama en önemlisi ona bi şey söylettirme konuşmasına fırsat verme bugüne kadar hep o konuştu şimdi sıra sende güçlü ol konuş ve çek git
Bende telefonda söyleyeceklerimi kısa ve öz söyledim onun konuşmasına pek fırsat vermedim sadece dediki sana bi şey söyeleyeceğim hayır dedim o söyeleyeceğin şeyi söyleme ( seni seviyorum diyecekti ) Çünkü beni sevseydin bırakmazdın dedim sesi titriyordu
Hoşçakal dedim kapattım çok zordu
yarın konuşacaklarımda haklı olduğumu görücek. bu sefer ne konuşmasına nede kendisini savunmasına müsade etmiycem. bitti dicem vede nedenlerini anlatıcam. ben anlatırken konuşursa giderim dicem. biliyo yaparım dersem yaparım. bittikten sonrası içinde... allah kolaylık versin
Off ya ne zor ya çok acımasızca bize yapılan bu davranışlar
canım desteğin şu an kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyo. beni anlayan kendide aynı şeyleri yaşamış biri olduğun içinde beni gerçekten anladığını düşünüyorum. geçeceğine inan. şuan itibariyle aklımda sadece herşey güzel olacak fikri var
Tatlım herşey güzel olacak güzel olmak zorunda malesef hayat dewam ediyor
Bide sürekli ben allahım sana şükür diyorum evlenip boşansaydım daha kötüydü en azından böyle iken yaşandı bitti oluyor ama inanki herşeyi geçtim onun nasıl oldugunu cok ama çok merak ediyorum
ortak arkadaşlarınız falan yok mu ? bende senin gibi olucam sanırım benimde ondan haber alabileceğim kimse yok :2:
Kardeşi var arasam hemen öğrenirim nasıl oldugunu ama aramıyorum olduki telefon onun yanında felen olur görür mazallahbu arada face şifresi var arada girip bakıorum hiç bi faaliyet yok bide face adresi ikimizin adı@hotmail.com diye dewam ediyor yani her girdiğinde hatırlıodur bizi ve facesinde ilişkisi var yazıo halen
hala bekliyo demekki dönmeni. umudunu kaybetmemiş yani. hiç dönmiceksin dimi kararın kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?