Çok seviyorum fakat anlaşamıyoruz,kararsızım..ne yapmalıyım ?

sizin büyük bir sorununuz varmıydı ?

Mesela bizim en büyük sorunumuz ve ayrılık sebebimiz benim kapanmamı istedi ya kapanacaksın yada biter gibi bi cümle kurdu ve ben herşeyine tamam dediğim için bunada tamam dicem sandı ama yanıldı demicem demedim de ama bi gün pişman olur inş

sorunumuz benim artık yorulmuş olmam. söylediğim gibi ben ayrıldıktan sonra başka biriyle çıktım kendisi çok sevdiği için buna rağmen dön dedi. kendisine yediremedi ama çok sevdiği içinde hazmedemedi bunu. her tartışmada her kavgada başıma kaktı. bende artık dayanamıyorum. vede sevgimden şüphe ediyo her seferinde. ona göre ben ondan daha az seviyomuşum fakat ben her türlü çabayı gösterdim vicdanım çok rahat

Sen konuşurken sanki kendimi dinliyor gibiyim

Aynen bende sen gibi başkasıyla çıktım ama olmadı ve döndüm oda affetti ama sonra kafama kaktı bi kaç kere o zaman affetmeseydin demek geldi hep içimden

Ve ona görede ben az seviyormuşum fedakarlık yapmıomuşum daha ne yapcam ölsem onun için dicekki ecelin geldi öldün onun için yaptıklarımı görmüo malesef

gerçekten ne kadar da aynı şeyleri yaşamışız. yarın örüşmek istediğimi bişey konuşacağımı söyledim. oda anladı ayrılmak isteyeceğimi sanırım. seni bırakmam haberin olsun dedi. bende görüşürüz diyip kapattım telefonu kararım kesin, biticek bu sefer

Canım bak kararlı git yanına ilerde ezilmemek için mutlaka net ol ve sert görün sakın üzgün görünme kısa kes derdini anlat ve bitir arkana bakma çık gel hemen yanından ve sakın seni engellemesine izin verme

Ben biraz daha şanslıydım telefonda bitirdim yüz yüze olsa yapamazdım ama telefonla olunca telefonu kapatınca cok üzüldüm

1 aydır ondan haber alamıorum alışmak zor

bence hiç düşünmeden ayrıl cnm.alttan ala ala kendin olmaktan çıkarsın.bırak o seni alttn alsın.ona bunu alıştırmışsın sen.baştan tepkini koycaktın.kendini ezdire ezdire dahada tepene çıkar.mutsuz olan sen olursun o bişey sanar kendini.eyvallah etmemeye başla o düzelirse devam et.gamsız ol biraz.eğer düzelmezse ayrılmak isterse ayrıl sende.zaten bu kadar çabuk seni kaybetmeyi göze alırsa hiç sevmemiştir.bırak gitsin..tek taraflı hiç bişey olmaz.gerktiğinde o da seni alttan alcak sende onu herşey karşılıklı.

bende telefonda bitirmeyi düşündüm ama bende kapatınca çok üzülürdüm böylesi en iyi olucak. gidip herşeyi yüzüne karşı anlatıcam telefonda ne kadar kararlı olduğumu anlayamazdı vede çok sevdiğimi bildiği için geri döneceğimi zannederdi. yüzyüzeyken herşeyi söylemem kararlılığımı hissettirmem daha kolay olucak
geçecek inşallah canım. benim şimdiden mideme kramplar girmeye başladı. hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

ona göre o alttan alma rekorunu kırmıştır. çünkü o, biz ayrıldığımızda benim başka biriyle çıkmamı affederek en büyük alttan almayı sağlamış durumda. yani kendi fikri bu. bu saatten sonra zaten olmaz anladım artık bunu. kendimi ezdirmedim hiç ama çok ödün verdim. ben bile şaşırdım bu kadar sabırlı olabildiğime. fakat artık sabredecek gücümde kalmadı

amin canım hayırlısı olsun

Benimkide kesin bnm döneceğimi düşünüo halen çünkü alışık her kavgada ben dönüyordum

Acaba ne düşünüyor çok merak ediyorum

Bu arada yaşlarınız kaç ?

ayrıl canım sabretme. Sen şanslısınki çıkıyosun. Bizde öyleydik. Şimdi 3 seneden fazladır evliğiz ve sorunlar hala devam ediyor ikimizde çok seviyoruz ama mutsuzuz. Tabi bizim tek sorun onun ailesi.

oda benim döneceğimden çok emin olucak ama böylesi daha iyi dönmeyince hayal kırıklığı yaşıycak buda ona yeter. ben 18 o 22 canım

ayrıl canım sabretme. Sen şanslısınki çıkıyosun. Bizde öyleydik. Şimdi 3 seneden fazladır evliğiz ve sorunlar hala devam ediyor ikimizde çok seviyoruz ama mutsuzuz. Tabi bizim tek sorun onun ailesi.

en kötüsüde sevdiğini bile bile anlaşamadığımızı görmek sanırım. sevmesekte anlaşamasak çok koymayacak ama böyle olunca...:2: sizinki düzelir inşallah canım

oda benim döneceğimden çok emin olucak ama böylesi daha iyi dönmeyince hayal kırıklığı yaşıycak buda ona yeter. ben 18 o 22 canım

Aynen cnm aynen aynı şeyleri yaşıoruz

bence benmkide şu an benim halen dönmemiş olmama inanamıyor

bende 22 o 20

Aynen cnm aynen aynı şeyleri yaşıoruz

bence benmkide şu an benim halen dönmemiş olmama inanamıyor

bende 22 o 20

inşallah bende senin gibi kararlı olucam canım. aslında hiç bi ayrılığımızda bu kadar kararlı olamamıştım ben. ama artık sabrım tükendi. vede ilk defa başaracağıma eminim allahın izniyle

inşallah bende senin gibi kararlı olucam canım. aslında hiç bi ayrılığımızda bu kadar kararlı olamamıştım ben. ama artık sabrım tükendi. vede ilk defa başaracağıma eminim allahın izniyle

canım istiyorsan yaparsın eminim

E ne zaman konuşacaksın yarın mı ?

evet canım yarın gidip konuşucam. şu an bana özü mesajları atmaya başladı. vede her zamanki gibi Bİ DAHA YAPMIYCAM DİYO. geçti artık tabi. etekleri tutuşmaya başladı

na saflar ya bu erkekler bence hiç cvp verme muhattap olma artık çok geç bence

ödün vere vere kendini yıpratırsın şekerim boşveerr.hiç takma kafana.affetmeseymiş bi de kafana mı kakıyo senino kaybeder cnm.nasıl koşar peşinden gör sen

ödün vere vere kendini yıpratırsın şekerim boşveerr.hiç takma kafana.affetmeseymiş bi de kafana mı kakıyo senino kaybeder cnm.nasıl koşar peşinden gör sen

yıprandım ne yazıkki. bu yüzden bitiyo zaten. ben rahatım yani içim rahat. gerisi ona kalmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…