- 6 Eylül 2014
- 726
- 192
- 103
- 30
- Konu Sahibi Strawberry95
-
sosyal medyadan ekleseniz? var mi hesapları? Eğer gönlü varsa hemen mesaj atarKızlar lütfen bi yorum hiç kimseye anlatmadım ilk kez buraya anlatıyorum
Hayatında biri yok sosyal medyasından baktımKaç yaşındasınız ve adamın hayatında biri var mı yok mu biliyor musun önce bunları sorayım
Kendisi neden bir adım atmıyor sevmiyor mu ben eklemeye utanıyorum çünkü eklersem hemen anlaşılır kendisinden bi adım bekliyorumsosyal medyadan ekleseniz? var mi hesapları? Eğer gönlü varsa hemen mesaj atar
Malesef farklı sınıflarYada onun sınıfına derse giriyorsanız öğrenciler hakkında birseyler sorabilirsiniz.
Evet öyle çünkü aşık oldumÇok büyük bi dert gercekten. Siz ona yeterince yakin davransaydiniz konusurdu.
Kendisi neden adım atmıyor sevmiyor mu acabaAdam bekarmı sevgilisi varmı. Ögretmenler odasına gitmeyin bi iki gün. Merak etsin. Ekle sosyal medyadan. Valla hayatında kimse yoksa ilk adımı sen at ekle onuuu ekle onuuuu
Benim yerimde olsaydınız nasıl düşünürdünüz onu merak ettimdeAdam bakmış gülmüş işte daha napsın. Sevip sevmedigini bilemeyiz biz ögretmenim
Merhaba canım, bence o da kararsız olabilir. Senin hayatında biri var mı yok mu bilmiyordur filan.Benim yerimde olsaydınız nasıl düşünürdünüz onu merak ettimde
Siz adım atmışmıydınızSeni üzmek istemem ama hayatında biri yoksa ve senden hoşlanıyor olsaydı bir adım atardı. Ben de öğretmenim ve başımdan seninkine benzer bir olay geçti. Yaşadığım tecrübeyle diyebilirim ki bir erkek adım atmıyorsa ilgi duymuyordur☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?