Çok seviyorum

Adamlar da kukla mübarek kim ataksa o tarafa uçuyor

Bakışmak ilgi sayılmaz mı sizce siz ne düşünüyosunuz

Ya kukla olmakla alakası yok konu sahibi önce erkek konuşsun o adım atsın diye beklerse daha çok bekleyebilir.Arkadaş olmaya çalışsın ilk adımı kendi de atabilir çekinik olmasın diye söylüyorum

Bir kadın bir erkekle konuşuyorsa bu illa ki ilgisi olduğu anlamına gelmez. Basit bir şey sormakla başlayabilirsiniz işe.

Erkekler çok ilginç adim atarsin niyetleri yoksa aa o bakişmalar yanliş anlaşılır sanki kendi kendine birşey uydurur gibi atmazsın atsaydın derler bence fikrim adim atmayin ama adim atmasi için herşeyi yapın yakın olmak için birşeyler bahane edin ...mesela ògrencilere yönelik pskolojik testler yapılıyor ona verin oda kendi sinifinda yapsin ve bunlara yönelik konuşun işte :)

Yani tabiki bunu bilemeyiz ilk etapta.Çünkü onunda karakteri çekingen,ice dönük olabilir.Utaniyor olabilir.Ama sizde oylesiniz bir tarafin ataga gecmesi gerekiyor.Ogrt arkadaşların dediği gibi dosyalarla derslerle alakali bazi seyler sorun ki muhabbet açılsın.Konuşma ilerlesin zaten sonrası cok kolay olur.O zaman niyetini anlarsiniz.

Bir kadın bir erkekle konuşuyorsa bu illa ki ilgisi olduğu anlamına gelmez. Basit bir şey sormakla başlayabilirsiniz işe.
Malesef benim zümrem değil ve gneelde öğretmenler odası çok kalabalık oluyor onca öğretmen duruyorken ona gidip sorarsam çok anlaşılır

Sizinki nasıldı biraz detaylandırır mısınız

Bunca hengâme neden? Beyefendi sizle yakın tanışma talep ediyorum deyin ne derse öğrenmiş olursunuz bu çile biter.

Nesi anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…