- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
böyle bir cümlesi olmadı zaten. sadece dul olduğum için susuyorum seni kendimden uzak tutuyorum dedi.Sen daha iyilerine layıksın. Seni mutlu edemem. Seni haketmiyorum. Bunlar çok klişe şeyler. Bence boşver gitsin...
onun açısından toplumsal baskı yok ya benim açımdan ? şuan bile annem asla diyor onun için. ama ben herkesi karşıma alacak kadar çok seviyorum.Bana hiç inandırıcı gelmedi.İkinizde bekarsınız , ben dulum deyip de soğutmaya çalışmak nedir?
Bir de erkek yani toplumsal baskı yok , bir şey yok.
Umarım sizi gerçekten seviyordur ve bu saçma düşünceleri kafasından atıp sizinle mutlu olmaya çalışır.
her ilişkinde, ilişki aşamanda da 'çevre' olaya mutlaka dahilFazlasıyla seviyorum ben bu adamı ama bilmiyorum ya bazen kalbimi ağrıtıyor bu sevgi. Evet sevgili değiliz ama o flörtün tatlı aşamalarını yaşıyoruz. Ama kendisi kendni bana layık görmüyor evlenip ayrılmış olduğu için. Bu yüzden beni kendisinden uzak tutmaya çalışıyorSevdiğini biliyorum çnkü kendisi söyledi. ve çevremde o kıza karşı birşey hissetmiyorsan çek git diyenlere karşıda hissettiklerini söylemiş. Ama aramızda ki tek sorun bu. Sırf bu yüzden bir sonumuz olmadığını düşünüyor. Ben hiç evlenmedim. başımdan evlilik vs. geçmediğini biliyor. Ondan vazgeçmeyeceğimi de biliyor. Ama ne yapsam da şu inadını kırsam kendisini benden uzaklaştırmaktan vazgeçse diye düşünüyorum günlerdir.
adamın bence bi duygusu yok, uzak duruyo, konu sahibi bu sekilde algılamayı tercih ediyo..türk filmi gibi
kendinden soğutmak için neer yapıyo
sorun bende değil sendeymiş, daha iyisine layıkmışım, hangi kitaptan ezber bu, miş miş miş de muş muş muşSen daha iyilerine layıksın da diyormu.
her ilişkinde, ilişki aşamanda da 'çevre' olaya mutlaka dahil
ayrıca ne layık görmemesi, cok sevdigini biliyo madem, kendinde bi duygu olsa bence duramaz.. inat minat değildir o.. kaldı ki erkek.. kadın olsa, boşanma sonrası çekince ve korkuları daha baskın olabilir.. ama adamın cocugu yok(cocuk olunca bir değil bin düşünülür), karsısındaki kız da çok sevdigini söylüyor, ne engel olacak ki? laf..
bu işte bi yol olacagını sanmıyorum.. acık konuşayım, kusura bakma..birşey hissetmeyen adam git dediğimde gitmesini bilirdi. seviyorum diyip arkamda durmazdı. sevmiyorsun diyenlere karşı arkamda durup evet ben bu kıza karşı brşeyler hissediyorum demezdi.
göreceğizbu işte bi yol olacagını sanmıyorum.. acık konuşayım, kusura bakma..
hep aynı iddialı tavır.. sen bilirsingöreceğiz
malesef öyle cnm . annemn mahallede karşı komşu genç oğlan evlenip ayrılmış kızı aldı. birde dğün yaptılar diye mesela laf etti herkes. ne yani kadın evlenmiş anlaşamamış ayrılmış suç mı hiç evlenmemiş oğlan ile evlenemez mi kız.Dul psjkolojisinin erkek versiyonu ne bu simdi?once kadinlae simdide erkekler hayir ne oluyor evlenip bosaninca ya 40 kisiyle gezerler severler onlae genc kanlari kayniyor olur biri kadin erkek fark etmez namusuyla edebiyle evlenir anlasamaz bosanir olur Dul.....bu kafalr bir degissin bunu anlatin ona dogal davranin nesi layik degilmis onu anlamiyorum bunla layikligin ne alakasi var hep suru psikolojisi cahillik insanin siniri bozuluyor sirf dul kalmim diye memlekette bekar dolu bi duzgun durun kardesim... delirdi millet ya...
onun açısından toplumsal baskı yok ya benim açımdan ? şuan bile annem asla diyor onun için. ama ben herkesi karşıma alacak kadar çok seviyorum.
Fazlasıyla seviyorum ben bu adamı ama bilmiyorum ya bazen kalbimi ağrıtıyor bu sevgi. Evet sevgili değiliz ama o flörtün tatlı aşamalarını yaşıyoruz. Ama kendisi kendni bana layık görmüyor evlenip ayrılmış olduğu için. Bu yüzden beni kendisinden uzak tutmaya çalışıyorSevdiğini biliyorum çnkü kendisi söyledi. ve çevremde o kıza karşı birşey hissetmiyorsan çek git diyenlere karşıda hissettiklerini söylemiş. Ama aramızda ki tek sorun bu. Sırf bu yüzden bir sonumuz olmadığını düşünüyor. Ben hiç evlenmedim. başımdan evlilik vs. geçmediğini biliyor. Ondan vazgeçmeyeceğimi de biliyor. Ama ne yapsam da şu inadını kırsam kendisini benden uzaklaştırmaktan vazgeçse diye düşünüyorum günlerdir.
adamın bence bi duygusu yok, uzak duruyo, konu sahibi bu sekilde algılamayı tercih ediyo..
Ailem istemiyor dedin mi adama?
Çok seviyorum diyorsun ama bence ben dulum diyip çekileceğine seni ve aileni kazanmak için uğraşabilir küçümsediğimden değil ama aşılamayacak şeyler de değil.Çocuğu mu var ailen o yüzden mi istemiyor?
Birbirinizi seviyorsanız boşanmış olma bahanesi saçmalık.
Kader ne yapalım yani.
farkında olmalı artık ne kdr sevdiğimi. ama eski ilşkmi de bilen biri yani eski ilşkmn üstnden 2 hafta geçtikten sonra bz konuşmaya başladık. eski sevglme olan düşknlüğümü vsde biliyor bu yzden br tereddütü vr blmyrm
hayır bilmiyor annemin onunla görüşmemi dahi istemediğini şaka gibi ama annem sevdiğim adamı kıskanıyor
sorun bende değil sendeymiş, daha iyisine layıkmışım, hangi kitaptan ezber bu, miş miş miş de muş muş muş
konu sahibi her zamanki gibi, uymak istedigi yorumlar dısındakileri kabul etmiyor.. hep de sözümüze geliyor ama kendi bilir ne diyim..Ayrılmak, kırmadan kendinden uzaklaştırmak için bahaneler kitabından canım 894984780478947 baskı.
Hayır daha önce ki konularını da biliyorum. Yok faceden silmiş, sonra yine eklemiş falan filan. Bir yazıyor bir yazmıyor mesajlarına bir cevap veriyor bir vermiyor. Hayır aynı kişi ise tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?