Çok Seviyorum

Ndn yada nicin olduğu beni ilgilendirmiyor aslında. Beni ilgilendiren o

O zaman neden evlenmiyorsunuz?

Dha 22 yaşındayım ve yeni mezun oldm evlenmek için çok erken oldgnu dusunuyrm . söz konusu o yada değil. Uzun bir ilişkim de olsaydı bu yaşta evlenmem

Mezun olmuşsunuz ..
Bi iş bulursunuz ..
sonra söz nisan düğün 2 yıl ..
Olursun 25 :))

Hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz bana da açıkçası bahane sevmiyor umursamıyor seni diyor beynim ama bakınca da gerçek gibi bilmiyorum karar veremiyorum ne yapmalıyım. Benden adım bekliyor bahanesi kendini acıdan uzak tutmamış yani ona acı verecek şeylerden okuyanlar fikir verebilir mi? Senin olayında da aynısını düşünüyorum bahane gibi geliyor ama yaşayan da sensin en iyi sen bilirsin

Sevgi uzaklaşmak, kaçmak değil kavuşmak ve mücadele etmektir.
O seni sevseydi zaten kazanmaya çalışırdı ki sen herşeye razı olmuşsun.
Belki de adam seni mutlu edemeyeceğini biliyor, kusurlarını da söylememek için böyle arabesk tavırlara giriyor.

evlenip boşanan biri de yeniden sevip evlenebilir
neden kendini layık görmüyo size siz hiç evlenmediğiniz için mi

çok duygusal biri sanırım çok ayrıntılı düşünüyor
sevginizi vazgeçmek istemediğinizi fazlasıyla belli edin
onu siz tanıyorsunuz ikna etmekte size kalmış

bi tanıdığım var evlenip boşanmış, daha sonra sizin gibi bi kızla tanışıp aşık oluyorlar. ailesi kesinlikle karşı çıkıyor kızın. ama ikisi de geri adım atmıyor, ailesi mecbur kabul ediyor. şimdi 4 yıllık evli çok mutlular, üstelik bir de kızları var :) umarım sizin için hayırlısı olur..

siz daha yüz yüze görüşmediniz yanlış hatırlamıyorsam? hep aynı konulardasın, bundan da bir iş çıkmayacak. insanları dinlemiyorsun, senin karşıtın laf gelince hemen bıçak biliyorsun. adam daha işinden ayrılıp da seni görmeye gelmiyor. ama dur, alışmaktan korktuğu için gelmiyordur bu arabeskliğe bakarsak. ben adamın seni sevdiğini söylediğine de inanmıyorum açıkçası, senin hoşlanıyorum mesajına bile nasıl bekleterek zorla cevap vermişti, aradan ne kadar zaman geçti de seviyorum dedi? ne değişti? kendin çalıp, kendin oynuyorsun.

Benim eşim de bir kez evlendi boşandı benden önce çocuk yoksa sorun cikmiyo iki tarafta saygılı olduktan sonra yanlış anlamasin kimse çocuk sorundur gözüyle bakmıyorum çocuk her zaman masumdur sorun kabullenip kabullenememektedir

Sevgilinizi karşınıza alıp güzelce, çok çok tatlı bir dille anlatmalısınız ona. Başka bir çözüm yolu yok bence...

Adam ya kendini iyi biliyor,gözü eğlencede ,kalıcı olmayan ilişkilerde ya da sizi istemiyor bahane üretiyor.

belki de ilk evliliğinin bitiş sebebidir onu sizden uzak tutan sıkıntı adamdan çıktıysa aynı şeyleri size yaşatmak istemiyor olabilir sebep yalnızca onun boşanmış olması değil bence boşanma nedenini tam olarak öğren ve ona göre hareket et

evet ben hiç evlenmedim. o ise evlenip ayrılmış birde aramızda yaş farkı var

yanlış hatırlıyorsunuz uzun zamandır tanıdığım biri. hoşlanıyorum mesajına ertesi gün kendisi de hoşlandığını söylemişti ve evet seviyorum dedi kendisi. kendm çalıp kendim oynamıyorum.

çocuk yok canım ama olsa da başımn üstnde yeri var.

Sevgilinizi karşınıza alıp güzelce, çok çok tatlı bir dille anlatmalısınız ona. Başka bir çözüm yolu yok bence...

kafamda toparlayayım kelimeleri konuşacağım en kısa zamnda.

Adam ya kendini iyi biliyor,gözü eğlencede ,kalıcı olmayan ilişkilerde ya da sizi istemiyor bahane üretiyor.

gözü eğlencede olan biri değil. fazlasıyla işkolik bir adam. yoksa eğlence meğlence pek sevmez o.

olablr blmyrm sormadım açıkçası sormak istiyorum ama çekiniyorum

gencecik tazecik bir kızsın, çok mu aradın evlenip boşanmış, yaşça senden büyük adamı?
zaten evlensen de, kafalar uyuşmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…