- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
canım orası öyle de ben geçmişine dair şeyleri kastettim, arkadaşlar sormuş sen sürekli bilmiyorum sormadım demişsin. adam sonuçta evlenip boşanmış, neden olduğunu bilmen hakkın diye düşünüyorum şu durumda. tabi yine sen bilirsin, yanlış anla diye söylemedim ama..
O zaman neden evlenmiyorsunuz?
Mezun olmuşsunuz ..Ndn yada nicin olduğu beni ilgilendirmiyor aslında. Beni ilgilendiren o
Dha 22 yaşındayım ve yeni mezun oldm evlenmek için çok erken oldgnu dusunuyrm . söz konusu o yada değil. Uzun bir ilişkim de olsaydı bu yaşta evlenmem
30dan önce düşünmuyorum nasılsa br erkekle bir omur geçirmek için evlenecegm ne kdr geç o kdr iyiMezun olmuşsunuz ..
Bi iş bulursunuz ..
sonra söz nisan düğün 2 yıl ..
Olursun 25 :))
Sevdiğine emin değilim .30dan önce düşünmuyorum nasılsa br erkekle bir omur geçirmek için evlenecegm ne kdr geç o kdr iyi
Sevgilinizi karşınıza alıp güzelce, çok çok tatlı bir dille anlatmalısınız ona. Başka bir çözüm yolu yok bence...Fazlasıyla seviyorum ben bu adamı ama bilmiyorum ya bazen kalbimi ağrıtıyor bu sevgi. Evet sevgili değiliz ama o flörtün tatlı aşamalarını yaşıyoruz. Ama kendisi kendni bana layık görmüyor evlenip ayrılmış olduğu için. Bu yüzden beni kendisinden uzak tutmaya çalışıyorSevdiğini biliyorum çnkü kendisi söyledi. ve çevremde o kıza karşı birşey hissetmiyorsan çek git diyenlere karşıda hissettiklerini söylemiş. Ama aramızda ki tek sorun bu. Sırf bu yüzden bir sonumuz olmadığını düşünüyor. Ben hiç evlenmedim. başımdan evlilik vs. geçmediğini biliyor. Ondan vazgeçmeyeceğimi de biliyor. Ama ne yapsam da şu inadını kırsam kendisini benden uzaklaştırmaktan vazgeçse diye düşünüyorum günlerdir.
Adam ya kendini iyi biliyor,gözü eğlencede ,kalıcı olmayan ilişkilerde ya da sizi istemiyor bahane üretiyor.Fazlasıyla seviyorum ben bu adamı ama bilmiyorum ya bazen kalbimi ağrıtıyor bu sevgi. Evet sevgili değiliz ama o flörtün tatlı aşamalarını yaşıyoruz. Ama kendisi kendni bana layık görmüyor evlenip ayrılmış olduğu için. Bu yüzden beni kendisinden uzak tutmaya çalışıyorSevdiğini biliyorum çnkü kendisi söyledi. ve çevremde o kıza karşı birşey hissetmiyorsan çek git diyenlere karşıda hissettiklerini söylemiş. Ama aramızda ki tek sorun bu. Sırf bu yüzden bir sonumuz olmadığını düşünüyor. Ben hiç evlenmedim. başımdan evlilik vs. geçmediğini biliyor. Ondan vazgeçmeyeceğimi de biliyor. Ama ne yapsam da şu inadını kırsam kendisini benden uzaklaştırmaktan vazgeçse diye düşünüyorum günlerdir.
evlenip boşanan biri de yeniden sevip evlenebilir
neden kendini layık görmüyo size siz hiç evlenmediğiniz için mi
çok duygusal biri sanırım çok ayrıntılı düşünüyor
sevginizi vazgeçmek istemediğinizi fazlasıyla belli edin
onu siz tanıyorsunuz ikna etmekte size kalmış
bi tanıdığım var evlenip boşanmış, daha sonra sizin gibi bi kızla tanışıp aşık oluyorlar. ailesi kesinlikle karşı çıkıyor kızın. ama ikisi de geri adım atmıyor, ailesi mecbur kabul ediyor. şimdi 4 yıllık evli çok mutlular, üstelik bir de kızları var :) umarım sizin için hayırlısı olur..
siz daha yüz yüze görüşmediniz yanlış hatırlamıyorsam? hep aynı konulardasın, bundan da bir iş çıkmayacak. insanları dinlemiyorsun, senin karşıtın laf gelince hemen bıçak biliyorsun. adam daha işinden ayrılıp da seni görmeye gelmiyor. ama dur, alışmaktan korktuğu için gelmiyordur bu arabeskliğe bakarsak. ben adamın seni sevdiğini söylediğine de inanmıyorum açıkçası, senin hoşlanıyorum mesajına bile nasıl bekleterek zorla cevap vermişti, aradan ne kadar zaman geçti de seviyorum dedi? ne değişti? kendin çalıp, kendin oynuyorsun.
Benim eşim de bir kez evlendi boşandı benden önce çocuk yoksa sorun cikmiyo iki tarafta saygılı olduktan sonra yanlış anlamasin kimse çocuk sorundur gözüyle bakmıyorum çocuk her zaman masumdur sorun kabullenip kabullenememektedir
Sevgilinizi karşınıza alıp güzelce, çok çok tatlı bir dille anlatmalısınız ona. Başka bir çözüm yolu yok bence...
Adam ya kendini iyi biliyor,gözü eğlencede ,kalıcı olmayan ilişkilerde ya da sizi istemiyor bahane üretiyor.
belki de ilk evliliğinin bitiş sebebidir onu sizden uzak tutan sıkıntı adamdan çıktıysa aynı şeyleri size yaşatmak istemiyor olabilir sebep yalnızca onun boşanmış olması değil bence boşanma nedenini tam olarak öğren ve ona göre hareket et
amin canım inşallahHayırlısı olur inşallah canim
çok aramadım açıkçası :) ta nıdığım biriydi ama aşık olmak için zaman geçmesi gerekmiş demekki.gencecik tazecik bir kızsın, çok mu aradın evlenip boşanmış, yaşça senden büyük adamı?
zaten evlensen de, kafalar uyuşmaz ki...
hakkında hayırlısı, iyi olur sonunuz inşaallah, ama sana layıksa...çok aramadım açıkçası :) ta nıdığım biriydi ama aşık olmak için zaman geçmesi gerekmiş demekki.
amin inşallah :) ben onu kendime layık görüyorum iştehakkında hayırlısı, iyi olur sonunuz inşaallah, ama sana layıksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?