Çok Seviyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Fazlasıyla seviyorum ben bu adamı ama bilmiyorum ya bazen kalbimi ağrıtıyor bu sevgi. Evet sevgili değiliz ama o flörtün tatlı aşamalarını yaşıyoruz. Ama kendisi kendni bana layık görmüyor evlenip ayrılmış olduğu için. Bu yüzden beni kendisinden uzak tutmaya çalışıyor Sevdiğini biliyorum çnkü kendisi söyledi. ve çevremde o kıza karşı birşey hissetmiyorsan çek git diyenlere karşıda hissettiklerini söylemiş. Ama aramızda ki tek sorun bu. Sırf bu yüzden bir sonumuz olmadığını düşünüyor. Ben hiç evlenmedim. başımdan evlilik vs. geçmediğini biliyor. Ondan vazgeçmeyeceğimi de biliyor. Ama ne yapsam da şu inadını kırsam kendisini benden uzaklaştırmaktan vazgeçse diye düşünüyorum günlerdir.

adam evli mi yoksa boşanmış mı orasını anlayamadım

Dul cnm

Sizin bunu sorun etmediginizi biliyor mu? Siz uzaklaşmasının tek ve gerçek sebebinin bu olduğundan emin misiniz?

biliyor ama nasıl desem sanki bir hevesle sorun değil diyorum ama birşeyler olursa sorun edeceğimi düşünüyor sanırım. evet gerçek sebebinin bu oldğna eminm

Dul cnm

biliyor ama nasıl desem sanki bir hevesle sorun değil diyorum ama birşeyler olursa sorun edeceğimi düşünüyor sanırım. evet gerçek sebebinin bu oldğna eminm
İkna olmaması çok garip, yani bu bir kusur degil ki bu kadar inanılmayacak bir şey olsun. Sorun degil demissiniz. Acaba daha önce böyle bir şey mi yaşadı, yani boşanmış olması sebebiyle reddedilme.

sorun aldatma içki şiddet vb gibi şeyler değilse gerisi karekter çatışmasıdır

Siz daha net ve kararlı olarak sadece onu istediğinizi belirtin. Davranışlarınızla sözlerinizle belki korkuları geçer

İkna olmaması çok garip, yani bu bir kusur degil ki bu kadar inanılmayacak bir şey olsun. Sorun degil demissiniz. Acaba daha önce böyle bir şey mi yaşadı, yani boşanmış olması sebebiyle reddedilme.

blmiyorum belkide . geçen sene yani 1.5 sene kdr önce bir aşk acısı yaşamış bnu duydum ben ama nasıl nden hç bilmiyorum

sorun aldatma içki şiddet vb gibi şeyler değilse gerisi karekter çatışmasıdır

aldatma ve içki oldğnu sanmıyorum cnm şiddet gösterecek yapıda br adam da değil

Eğer senin buna karşı bi yargın olmadığını bilip ne kadar sevdiğinin de fakındaysa, KESİNLİKLE BAHANE YEMESİN BİZİ.
farkında olmalı artık ne kdr sevdiğimi. ama eski ilşkmi de bilen biri yani eski ilşkmn üstnden 2 hafta geçtikten sonra bz konuşmaya başladık. eski sevglme olan düşknlüğümü vsde biliyor bu yzden br tereddütü vr blmyrm

Eski iliskinden 2 hafta sonra mi gorusmeye basladiniz? Bundan uzak duruyor olmasin, acik konusayim ben bu kadar kisa surede baskasiyla konusan birine guvenemem, hayatima da alamam.

Eski iliskinden 2 hafta sonra mi gorusmeye basladiniz? Bundan uzak duruyor olmasin, acik konusayim ben bu kadar kisa surede baskasiyla konusan birine guvenemem, hayatima da alamam.
mayıstan beri tanıştığım biri kendisi ama yoğun olarak eski sevglmden ayrılmamdan 2 hafta sonra görüşmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…