- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
adam evli mi yoksa boşanmış mı orasını anlayamadım
Sizin bunu sorun etmediginizi biliyor mu? Siz uzaklaşmasının tek ve gerçek sebebinin bu olduğundan emin misiniz?
Adam bahane uretiyor bariz...
çocuk yoksa sorun değil bence bekar insanlar çok mu karekterli sanki ama ne sebeple boşanmış bu çok önemli işte sizin gelecegınız açısından
İkna olmaması çok garip, yani bu bir kusur degil ki bu kadar inanılmayacak bir şey olsun. Sorun degil demissiniz. Acaba daha önce böyle bir şey mi yaşadı, yani boşanmış olması sebebiyle reddedilme.Dul cnm
biliyor ama nasıl desem sanki bir hevesle sorun değil diyorum ama birşeyler olursa sorun edeceğimi düşünüyor sanırım. evet gerçek sebebinin bu oldğna eminm
İkna olmaması çok garip, yani bu bir kusur degil ki bu kadar inanılmayacak bir şey olsun. Sorun degil demissiniz. Acaba daha önce böyle bir şey mi yaşadı, yani boşanmış olması sebebiyle reddedilme.
sorun aldatma içki şiddet vb gibi şeyler değilse gerisi karekter çatışmasıdır
buna çabalıyorum bendeSiz daha net ve kararlı olarak sadece onu istediğinizi belirtin. Davranışlarınızla sözlerinizle belki korkuları geçer
farkında olmalı artık ne kdr sevdiğimi. ama eski ilşkmi de bilen biri yani eski ilşkmn üstnden 2 hafta geçtikten sonra bz konuşmaya başladık. eski sevglme olan düşknlüğümü vsde biliyor bu yzden br tereddütü vr blmyrmEğer senin buna karşı bi yargın olmadığını bilip ne kadar sevdiğinin de fakındaysa, KESİNLİKLE BAHANE YEMESİN BİZİ.
farkında olmalı artık ne kdr sevdiğimi. ama eski ilşkmi de bilen biri yani eski ilşkmn üstnden 2 hafta geçtikten sonra bz konuşmaya başladık. eski sevglme olan düşknlüğümü vsde biliyor bu yzden br tereddütü vr blmyrm
mayıstan beri tanıştığım biri kendisi ama yoğun olarak eski sevglmden ayrılmamdan 2 hafta sonra görüşmeye başladıkEski iliskinden 2 hafta sonra mi gorusmeye basladiniz? Bundan uzak duruyor olmasin, acik konusayim ben bu kadar kisa surede baskasiyla konusan birine guvenemem, hayatima da alamam.
onu diyecek kdr umursamaz değil. fazlasıyla kıskançSen daha iyilerine layıksın da diyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?