Çok Seviyorum

Bahane bunlar. Normalde daha da bir yapışır erkekler aa bekar kız buldum diye.yarin bir gün kendime layık evlenip boşanmış bi bayanla evleniyorm diye haberi gelirse şaşırmayın. bu cinsler hep aynı.

Bu adam şu fuar fuar dolaşıp iş yoğunluğundan görüşemediğiniz adam mı?

Evet o

Ona vakit ayırdığın için mi?.Canım valla bana bahane gibi geldi ben dulum demek ama inşallah mutlu olursunuz.
Aramızda yaş farkı olduğu için dul olduğu için. İstemiyor annem

Aynı kişi evet ama şu an öyle bir sorunum yok

Bahane bunlar. Normalde daha da bir yapışır erkekler aa bekar kız buldum diye.yarin bir gün kendime layık evlenip boşanmış bi bayanla evleniyorm diye haberi gelirse şaşırmayın. bu cinsler hep aynı.

Öyle bir şey yapack bri degil

Bir daha dul oluşunun aramızda konuşulmasını kesinlikle istemiyorum. Bu beni hiç düşündürmüyor seni de düşündürmesin. Bu konu da burada kapansın deyin bakalım napacak.

İnsanların ne tuhaf genellemeleri var, herkesin başından geçmiş olabilirdi bu durum, dul veya bekar ne fark eder anlayamıyorum. Herkesin hayatında daha önce birileri olmuştur, meşru olup olmaması ne fark ediyor bilemiyorum.. Umarım bu durumu aşabilirsiniz seviyorsanız pes etmeyin...

Pes etmeyi dusunmuyorm fazlasıyla inadim sevrken pes etmem asla

onun hakkında bilmediğin çok şey var diye anladım ben. önce onu iyice tanımaya baksan

Bir ilişkiye başlandığı zaman tanıyor insanlar brbrni zaten
canım orası öyle de ben geçmişine dair şeyleri kastettim, arkadaşlar sormuş sen sürekli bilmiyorum sormadım demişsin. adam sonuçta evlenip boşanmış, neden olduğunu bilmen hakkın diye düşünüyorum şu durumda. tabi yine sen bilirsin, yanlış anla diye söylemedim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…