- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu adam şu fuar fuar dolaşıp iş yoğunluğundan görüşemediğiniz adam mı?
Aramızda yaş farkı olduğu için dul olduğu için. İstemiyor annemOna vakit ayırdığın için mi?.Canım valla bana bahane gibi geldi ben dulum demek ama inşallah mutlu olursunuz.
Ayrılmak, kırmadan kendinden uzaklaştırmak için bahaneler kitabından canım 894984780478947 baskı.
Hayır daha önce ki konularını da biliyorum. Yok faceden silmiş, sonra yine eklemiş falan filan. Bir yazıyor bir yazmıyor mesajlarına bir cevap veriyor bir vermiyor. Hayır aynı kişi ise tabi..
Bahane bunlar. Normalde daha da bir yapışır erkekler aa bekar kız buldum diye.yarin bir gün kendime layık evlenip boşanmış bi bayanla evleniyorm diye haberi gelirse şaşırmayın. bu cinsler hep aynı.
Sıkıntı yaratacklar blyrm ama herşeye karşı durablrm onun içinÖnemli olan ailelerin ne düşündüğü.. senin ailen sıkıntı yaratmıcaksa bırakma derim..
belkide sizin sevgiye daha çok htiyacınız olduğu b,r dönemde karşınıza çıkması size cazip geliyordur, benimde aklıma bu geldimayıstan beri tanıştığım biri kendisi ama yoğun olarak eski sevglmden ayrılmamdan 2 hafta sonra görüşmeye başladık
Hayr cnm bnu dusundum ama alakası yok acaba br boşluk doldurma mi diye dusundm ama hayr cnm gerçekten sevyrmbelkide sizin sevgiye daha çok htiyacınız olduğu b,r dönemde karşınıza çıkması size cazip geliyordur, benimde aklıma bu geldi
o zaman hayırlısı olsun hakkınızda, ben eninde sonunda sevdiğiniz kişinin inadının kırılacağını düşünüyorımHayr cnm bnu dusundum ama alakası yok acaba br boşluk doldurma mi diye dusundm ama hayr cnm gerçekten sevyrm
o zaman hayırlısı olsun hakkınızda, ben eninde sonunda sevdiğiniz kişinin inadının kırılacağını düşünüyorım
Bir dha konusu açıldığında zaten unrmda olmadığı soyleycgmBir daha dul oluşunun aramızda konuşulmasını kesinlikle istemiyorum. Bu beni hiç düşündürmüyor seni de düşündürmesin. Bu konu da burada kapansın deyin bakalım napacak.
Pes etmeyi dusunmuyorm fazlasıyla inadim sevrken pes etmem aslaİnsanların ne tuhaf genellemeleri var, herkesin başından geçmiş olabilirdi bu durum, dul veya bekar ne fark eder anlayamıyorum. Herkesin hayatında daha önce birileri olmuştur, meşru olup olmaması ne fark ediyor bilemiyorum.. Umarım bu durumu aşabilirsiniz seviyorsanız pes etmeyin...
Umarım tez zamanda kavuşursunuz o zaman :)Pes etmeyi dusunmuyorm fazlasıyla inadim sevrken pes etmem asla
inşallahUmarım tez zamanda kavuşursunuz o zaman :)
Bir ilişkiye başlandığı zaman tanıyor insanlar brbrni zatenonun hakkında bilmediğin çok şey var diye anladım ben. önce onu iyice tanımaya baksan
Vazgeçmiyor zaten vazgecse defalarca git dediğim zaman giderdi.Sevse vazgeçmez. .
canım orası öyle de ben geçmişine dair şeyleri kastettim, arkadaşlar sormuş sen sürekli bilmiyorum sormadım demişsin. adam sonuçta evlenip boşanmış, neden olduğunu bilmen hakkın diye düşünüyorum şu durumda. tabi yine sen bilirsin, yanlış anla diye söylemedim ama..Bir ilişkiye başlandığı zaman tanıyor insanlar brbrni zaten
O zaman neden evlenmiyorsunuz?Vazgeçmiyor zaten vazgecse defalarca git dediğim zaman giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?