Çok sevmek ama soğumak. Bu nasıl bir duygu?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Anlaşamadığımız bir konu yüzünden sürekli tartışıyorduk. Hep dedim; biterde eğer bu yüzden bitecek. Konu da şu; Çok fazla kız arkadaş çevresi var. İnat mı etti bilmiyorum ama illa aynı şeyi yapmakta diretiyor. Ben artık soğumaya başladım. Konuşuyorum, anlamıyor. Bu konuyu onu en açık şekilde nasıl izah edebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.

kız arkadaş çevresi derken? nasıl çevre? yani normal insanların kız ve erkek çevreleri olur zaten. tam olarak neyi problem ediyorsunuz?

Aşırı kıskanç olma bence
Bırak olsun
Özgüvenin yüksek olsun
Geçici soğumadır ayrılırsan pişman olursun

Sevgilimle güzel giden bir ilişkimiz vardı. Anlaşamadığımız bir konu yüzünden sürekli tartışıyorduk. Hep dedim; biterde eğer bu yüzden bitecek. Konu da şu; Çok fazla kız arkadaş çevresi var. İnat mı etti bilmiyorum ama illa aynı şeyi yapmakta diretiyor. Ben artık soğumaya başladım. Konuşuyorum, anlamıyor. Bu konuyu onu en açık şekilde nasıl izah edebilirim? Yardımınıza ihtiyacım var.
Eski konunuzda da dengesiz demişsiniz zaten.
Çok kız arkadaşının olması sinirimi bozuyor demişsinizdir illa ki ama anlamak işine gelmiyor demek.
İzah edemezsiniz hali hazırda onun da bildiği bir şeyi.

Eski konunuzda da dengesiz demişsiniz zaten.
Çok kız arkadaşının olması sinirimi bozuyor demişsinizdir illa ki ama anlamak işine gelmiyor demek.
İzah edemezsiniz hali hazırda onun da bildiği bir şeyi.

Evet dedim. Defalarca. Ama bu soğuma olayından bahsetmem lazım.

Ben cok cok asiri kiskancim benim sevgilimin kiz arkadasi olamaz.kisa ve net.Ben onun her seyiyim hem arkadasi hem sirdasi hem hayat arkadasi.Saygi duyarim baskalari normal karsilaya bilir ana ben asla ve asla izin vermem.iyi yine siz izin veriyorsunuz.

Peki sizin karsi cinsden arkadaslariniz varmi?nasil karsiliyor?ola bilirmi diyor yoksa senin erkek arkadasin olmazmi diyor

Ben cok cok asiri kiskancim benim sevgilimin kiz arkadasi olamaz.kisa ve net.Ben onun her seyiyim hem arkadasi hem sirdasi hem hayat arkadasi.Saygi duyarim baskalari normal karsilaya bilir ana ben asla ve asla izin vermem.iyi yine siz izin veriyorsunuz.
sana da +100000

Peki sizin karsi cinsden arkadaslariniz varmi?nasil karsiliyor?ola bilirmi diyor yoksa senin erkek arkadasin olmazmi diyor

İstemiyorum. İstemediğim halde varlar. Artık kendime üzülüyorum. Çünkü çok kıskancım ve kafamda kuruyorum artık. Tedirgin oluyorum. Nasıl güveneyim ben o arkadaşlarına? Benim çok erkek arkadaşım yoktu ama bundan sonra dikkat etmicem zaten. ve soğuduğumu söylemeli miyim bilmiyorum

Back
X