Çok sevmek ama soğumak. Bu nasıl bir duygu?

Esimle 12 yildir tanisiyoruz.5 yildirda evliyiz.gerek unv hayatinda olsun gerek is hayatinda olsun bayan cevresi hep oldu..ve bircoguylada tanistim cok guzel arkadasligimda oldu..
Ve bu konuyla ilgili cok sukur hic bir problem yasamadim..esime guvenim tamdi hep.ve kendimede guvenim tam.
Biraz ozguvenli olun bence..daha hic esimi hic bi arkadasindan kiskanmadim net.

Normal arkadaş çevresine bir şey demiyorum ki zaten. Benim de tanıştığım arkadaşları oldu. Instagramdan oradan buradan tanımadıklarını ekleyip takipleşmesi canımı sıkıyor. Bu da güvenimi zedeliyor.

İstemiyorum. İstemediğim halde varlar. Artık kendime üzülüyorum. Çünkü çok kıskancım ve kafamda kuruyorum artık. Tedirgin oluyorum. Nasıl güveneyim ben o arkadaşlarına? Benim çok erkek arkadaşım yoktu ama bundan sonra dikkat etmicem zaten. ve soğuduğumu söylemeli miyim bilmiyorum

Soğudum şeklinde söylerseniz daha sonra başınıza kakabilir. Ya da dönülmez bir yola sokabilir, ya da size kızdığı en ufak bir olayda aynı cümleyi size kurabilir. Başka kelimelerle anlatmanızı tavsiye ederim

Soğudum şeklinde söylerseniz daha sonra başınıza kakabilir. Ya da dönülmez bir yola sokabilir, ya da size kızdığı en ufak bir olayda aynı cümleyi size kurabilir. Başka kelimelerle anlatmanızı tavsiye ederim

Ne gibi mesela? Yardımcı olur musunuz?

Açık sözlü olmak tabi ki iyi. Tamamen soğudum demiyorum ama soğumaya başladım öyle böyle değil ve bu konuyu konuşmazsam bu şekilde devam ettiği sürece onu kandırırım. Ben böyle yapamıyorum. Bilsin. Tercih onun. Eğer tamamen soğursam zaten geri dönüşü olmaz.

İyi de sizin duygularınızı dikkate alsa zaten rahatsız edicu davranışlarda bulunmaz. Siz onuştuktan sonra değişirse ya kısa süreli olur ya da bişeyler için fırsat kollar daha cazip gelir. Soğumaya devam diyorum :)
Buz gibi olunca bırakırsınız. Size saygı duymayan adamla uğraşmayın bence. O sizin erkek arkadaşlarınız konusunda aynı rahatlıkta mı? Bu önemli bence.

Ne gibi mesela? Yardımcı olur musunuz?

Benim edebiyatım pek iyi değildir:) "Sürekli aynı konu hakkında tartışıyoruz. Benim duygularımı önemsemiyor gibisin. Bu da beni hem çok üzüyor hem de düşündürüyor." Diyebilirsiniz mesela. O da size ne düşündürüyor diyecek muhtemelen :) bu aralar seni düşündüğüm zaman aklıma sadece bu tartışmalarımız geliyo tarzı sürdürebilirsiniz.

Back
X