dünden beri bitmek bilmeyen kasık ve bel ağrısı ve kusamasam da öğürme krizleri yaşıyorum.hiç uyuyamadım akşam.pazartesi kontrolde keseyi görmüştüm 5+2 ydim.korkuyorum bişey mi oldu diye,bugün doradan randevu aldım,nolur dua edin bişey olmasın.
Canım kendine dikkat et, Allaha emanet bebişlerimiz. Ben de 6+5 haftalık hamileyim ve kasık bel ağrılarım çok var. Doktor rahim genişliyor ağrıması çok normal dedi. Mide bulantım yok çok şükür ama ağrılar gece şiddetleniyor ve aynı korku bende de var.Yalnız olmadığını bil canım:)
ben 12 haftalık hamıleyım kasık ağrılarım hala devam edıyor kanama olmadığı sürece doktorum bu ağrıların çok doğal olduğunu rahim büyüdüğü için rahimi tutan bağların kasıldığını ve bundan dolayı ağrı olduğunu soyledi.
doğuma sayılı günlerim olmasına rağmen hala bende aynı ağrıları çekiyorum.öncelerde duraklıyordu bu ağrılar ayın belli zamanlarında yine başlıyordu.doktor bana normal dedi kasıklarında baskı var rahim genişliyor felan dedi.minoset verdi günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi.senin ağrıların geçer inşallah benimki geçmedi 8 haftalıktan beri oluyor böyle sancılarım.hele son ayımda daha çoğaldı.
doğuma sayılı günlerim olmasına rağmen hala bende aynı ağrıları çekiyorum.öncelerde duraklıyordu bu ağrılar ayın belli zamanlarında yine başlıyordu.doktor bana normal dedi kasıklarında baskı var rahim genişliyor felan dedi.minoset verdi günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi.senin ağrıların geçer inşallah benimki geçmedi 8 haftalıktan beri oluyor böyle sancılarım.hele son ayımda daha çoğaldı.