çok sık idrara çıkıyorum kızlar :(

ccigdem

ABDULLAH
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
219
10
118
40
Kayseri
kızlar 23 haftalık hamileyim ama son 1 haftadır çok sık idrara çıkmaya başladım. idrar az da olsa mutlaka çıkmam gerekiyor.. çocuğu olan arkadaşlar bana bu durumun son zamanlarda görüldüğü söylüyor aklım karıştı sizce bu durum normalmidir ?? cevaplar için şimdiden teşekkürler..

merak etme canım senin durumun gayet normal,ben de 30 haftalık oldum ve hamileliğimin en başından beri çok sık idrara çıkıyorum ama artık son zamanlarda daha fena oldum geceleri resmen tuvalette sabahlıyorum,gündüzleri ise dışarıda olduğum zamanlarda nerdeyse yürüyemiyorum karnımın alt kısmında sancı oluyor dün dr daydım ve gayet normal bebek büyüdükçe idrar kesene baskı yapıyor dedi,endişelenme sakın sende..

Evet bende hamileliğimin başından beri sık sık idrara çıkıyorum. ıdrar az olmasına ragmen sanki saatlerdir tuvalete gitmiyormuşum gibi karnımda şişlik ve ağrı oluyor. Endişelenicek birşey yok. Bi arkadaşım idrar kesen küçük olabilir bebek büyüdükçe baskı yapıyordur birde ondan sık çıkıyorsun dedi. Artık son haftalarımı düşünemiyorum. Geceleri şimdilik kesin 2 kere çıkıyorum. 16+4 haftalık

Şeker yüklemesi yapıldı mı canım?
Ondan dolayı da sık çıkılıyor
Benim yüksek çıktı diyete başladım

korkma canım bende öyleydim tuvaletin kapısından ayrılmaz olmuştum:) hamileliğimin başından beri çok sık giderdim şimdi 7 aylık kızım var çok güzel bir duygu anne olmak allah herkeze nasip etsin sağlıkla kucağınıza almak dileğiyle

sık idrara çıkma normal bişey bebişlerimiz idrar kesesine baskı yapınca doğal olarak sık sık tuvalete çıkmak zorunda kalabilioruz. Ama dikkat et, eğer idrar yaparken yanma oluosa bi doktora başvurmanı tavsiye ederim.

Evet banada bu söylendiği için çok takılmamaya çalışıyorum.Geceleri uyku denen şey kalmadı damla bile gelse tuvaletteyim.Korkum doğumdan sonrada bu kadar çok çıkarmıyım?Yoksa dikiş falan kalmaz herhalde zırt pırt tuvalete kalkmaktan...

Bıktım artık,evden dışarı çıkmaya korkar oldum.Böyle giderse tuvalette yatıp kalkıcam :1no2: mafoldumben

bendede var o sorun ve gayet normal canım merak etme

[ı]canım bende görümcemden biliyorum oda çok sık çıkar idrara endişelenip kendini strese sokma[/ı]

ben henüz 4 haftalık hamileyim ama gaz şişkinlik ve idrara sık çıkma sorunu yaşıyorum.sabaha dek 5 kez gidiyorum tuvlete.ve gaz gaz gaz.uyuyamıyorum bi gaz bi idrar :):)

offff yaaa hic sormayin valla! 3´2.haftama gircem anacim ne uyku kaldi ne dünek! geceleri tuvalete gitmekten sirt bel kalca agrisi derken inanin uyku düzenim bozuldu anca sabah 8 de yatiyorum 12 de kalkiyorum sadece 4 satlik bir uyku ki bazen sadece 1 saatlik bir uykuyla ayakta duruyorum sarhos gibiyim! evet karar verdim artik valla küvette yatacam kizlar :)

bende 26. haftadayım aynı problem haftalardır var:) doktorumla da konuştum normal dedi bu durum için, bence çok dert etme

Merhaba konu eski ama sıkıntılar hep aynı 28+ haftandayım ama çok sık idrara gidiyorum son ayları düşünemiyorum bile sanırım wc de yatar kalırım.Doktora gittiğimde sordum normalmiş bebek baskı yapıyormuş yükleme normal üre normal çiş anormal :) Gece zaten rahatlaşıp uyuyamıyorum birde çişe kalkınca arada birde gaz tutunca yandı gülüm keten helva öyle 12lere kadar da uyuyamam kızım okula gidiyor yani pilot olup uçarım son ayda sanırım.

gece boyunca en az 7 kere uyanıyorum wc ihtiyacı için. bebek büyüdükçe baskı yapıyor mesanemize. normal

Bende 19 +3 um ve gece rahat beskez kalkiyorum oyleki bi damla cikiyor ama sanirsin patlicam. Karnim cok cikti ve yere egilemiyorum daha simdiden boyle ileriki aylari dusinemiyorum.aman kizim saglikli olsun da annemin kiymetini anladim gercekten zormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…