kızlar ben 21 yasındayım ve calısıyorum babam son zamanlarda benı hıc bır yere gondermez oldu nerdesın kımlesın sureklı benı bunaltıyor...çok sıkıldım ne yapmalıyım bılmıyorum erkek arkadasım da var ve ona bu yuzden fazla vakıt ayıramıyorum babam cok kıskanc sanırım bırının hayatımda olmasından korkuyo ;((
bazı babalar öyledir, baktı heralde yaşın yavaş yavaş evlenme çağına geliyor kaybetme korkusu yaşıyordur. onlarıda anlamak lazım.
Ama bayanlar herşeyi idare etme yeteneği olduğu gibi bunuda idare edebilirsin bence :):)
İdare et sıkılma bunalma, hayat ilerler mutlu olucağın sonuçlarla karşılaşırsın elbet.
Birde önerim eğer ciddiyseniz öncelikle sevgilinle konuşup tabiki (onun fikri de önemli) babana eğer kendin söleyebilirsen kendin, söyleyemezsen annenin aracılığı ile
ciddi bir ilişkin olduğunu söyleyebilirsin..
kızlar ben 21 yasındayım ve calısıyorum babam son zamanlarda benı hıc bır yere gondermez oldu nerdesın kımlesın sureklı benı bunaltıyor...çok sıkıldım ne yapmalıyım bılmıyorum erkek arkadasım da var ve ona bu yuzden fazla vakıt ayıramıyorum babam cok kıskanc sanırım bırının hayatımda olmasından korkuyo ;((
bende aynı senin gibitdim canım ilk rahatlamam üniv zamanında oldu üniv geldim aynen devam hatta daha çok sıkıldım farklı şehirde okutturdu ama eve geldim yine aynı şey diye. zamanla alıştılar ama 27 yaşındayım nişanlıyım anca rahatlamaya başladım. bu zmanda bile hala şu saatte ol diye tembihler beni. onlar bizim byüğümüz ve kendi fikirlerimizi kabul ettirmemiz çok zor. unutma aile insanın en kıymetli varlığıdır. şikayet etmeden idare etmeye çalış. erkek arkadaşında seni gerçekten seviyosa idare eder eminim. nişanlım çok idare etmiştir beni bu konuda. hatta şimdi geyiğini bile yapar olduk bugünler geçici unutma en güzel zamanlarını şikayet etmeden aileni idare ederk geçir olurmu
Siz de haklısınız evde su sıralar cok sıkıntılar var babam bırden battı ve her gun eve borc kagıtları vs..bunalıyorum sadece kafa degıtmak gezmek ıstıyorum bunuda yapamdıgım ıcın mutsuzum...erkek arkadasım en gec bu senenın sonunda cıddı bıseyler olsun ıstıyor bu yuzden bana anlayıslı davramıyor...cok teşekkr ederim yazdıklarınız ıcın de
canım bende aynı senin gibiyim.dışarı çıkmak için izin isterken 40 takla atıyorum, evden 1de çıkıyorum en geç 6da evde ol diyorlar 6yı çeyrek geçsin kıyamet kopuyor.hatta dün 12de çıktım evden, erkek arkadaşımla gideceğimiz yer 45 dk lık mesafe 5te evde olurum dedim 4te gel dediler.çok sıkboğaz ediyolar o yüzden seni çok iyi anlıyorum.erkek arkadaşımda bozuluyo ama yapcak bişey yok.
erkek arkadaşın ciddi bişey olsun istiyomuş ama o zamanda seni çok fazla gönderceklerini sanmıyorum onuda şurdan yola çıkarak tahmin ediyorum arkadaşım nişanlandı nişanlandıktan sonra daha az görüşmeye başladı nişanlısıyla.ailesi sürekli çıkma nişanlısın sen öyle her zaman görüşülmez filan diyodu.benim teyzemde nişanlıyken öyle eve geç dönmeler filn olmazdı anneannem yine arardı nerdesiniz hadi eve gelin diye.yani yine çok rahat olcağınızı pek sanmıyorum.bak babanında sıkıntısı varmış belki adamcağız o yüzden böyledir sen bunalıyosun ama babanda bunalıyodur
öylede düşünüyorum ama ne biliyim yani ben kendimi biliyorum bana biraz güvenseler zaten sıkıntılıyız neden iyice bunlatıyolar anlamıyorum caresızlıkde çok kötü bişey arkadaslarım cok rahatlar cıkıyolar ya 7 senelık arkadasım 10 dkk yol ama gıdene kadar neler cekıyorum ::((
bir de dediğin gibi ben de sanmıyorum ki nişanlıyım diye her yere rahat cıkayım...erkek arkadasım anlayıslı ama sanırım ciddi bir şey olduğunda bilemiyorum ne tepki vericek...
güvenle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben canım.bak zaten sıkıntılıyız neden iyice bunaltıyolar demişsin ama onlar bu sıkıntının icinde senin dışarı çıkmaktaki sıkıntını düşünemezlerki.adamcağızın başında dert varmış bak şimdi o neler düşünüyodur nasıl düzeltirim ben diye.biz arkadaşlarımla 5 kişiyiz hic birimiz rahat cıkamayız dışarı.10 senelik arkadaşız ama doğru düzgün hep beraber bi yere gezmeye gitmişliğimiz pek yoktur.e aileler izin vermiyo salmıyolar pek tutucu değiller ama bilmiyorum dışarıya karşı tutumları bu.
ayrıca dışarı rahat cıkabilmek, erkek arkadaşınla rahat görüşebilmek için yani bu baskın neden olduğu için ciddi bişeye girişmek istiyosan yani ben öyle anladım gibi bence biraz bekle.bana düşmez ama fikrim..
güvenle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben canım.bak zaten sıkıntılıyız neden iyice bunaltıyolar demişsin ama onlar bu sıkıntının icinde senin dışarı çıkmaktaki sıkıntını düşünemezlerki.adamcağızın başında dert varmış bak şimdi o neler düşünüyodur nasıl düzeltirim ben diye.biz arkadaşlarımla 5 kişiyiz hic birimiz rahat cıkamayız dışarı.10 senelik arkadaşız ama doğru düzgün hep beraber bi yere gezmeye gitmişliğimiz pek yoktur.e aileler izin vermiyo salmıyolar pek tutucu değiller ama bilmiyorum dışarıya karşı tutumları bu.
ayrıca dışarı rahat cıkabilmek, erkek arkadaşınla rahat görüşebilmek için yani bu baskın neden olduğu için ciddi bişeye girişmek istiyosan yani ben öyle anladım gibi bence biraz bekle.bana düşmez ama fikrim..