cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

İstem dışı güldüm :KK48:
Biz çok rahat bir aileyiz herhalde. ev sınırları içinde rahat rahat osurup geğire biliyoruz. Bir sıkıntı olarak düşünmemiştim.
Hele ki hamileliklerimde eşimin dediği tek şey bir gün gazdan uçarsan şaşırmam deyip gülmüştük.

Halbuki çokta terbiyeli ve kaliteli bir ailede büyüdük diye düşünüyordum:kahve:

Yanımda biri gaz kaçırsada hiç sorun etmem.

Yorgan meselesi ayrı dert banyo yaparken bile kapıyı kapatmıyorum, beni inceleyip izlemeyecekte kimi izleyecek :süslü:
Offf aynı biz :) hele hamileyken neydi o. Bi defasında markette istemsizce çıkmıştı Allahtan kimse yoktu etrafta ama eşim çok gülmüştü :olamaz:

Allah baska dert vermesin iste . Ben de benim ki osursa da artik ben de onun yaninda rahat rahat yapsam, sancilar cekmesem diye icten ice duaciyim. Ama yapmaz iste baparsin :D

Siz orda burda cikariyor musunuz bende bunu merak ettim. Mesela oturmaya gittiniz gaziniz geldi dogal birsey deyip saliyor musunuz ortaliga ? Cevabiniz evet ise soyleyecek sozum yok, hayirsa ayni tertibi eşinizin yaninda da yapabilirsiniz.
Siz niye bu kadar sinirlendiniz anlamadım.
Ben hayatımı birleştirdiğim insandan çekinmem o da benden çekinsin istemem
Aramızda ast/üst ilişkisi yok

Ayrıca yazdığınız son mesajlarda ne kadar kibar olduğunuzu öğrenmiş olduk.
İyi forumlar ;)

Bazi insanlarin geyirmeye karsi tikleri vardir asla sevmez mideleri bulanir falan .. siZinkide boyle bir raddedemi.. terbiye gormemis diyince baska baska seyler geldi aklimada esim benim yanimda hersey yapsin umursamam bile ya .. tiksinmem hicbiseyinden .. siz biraz fazlami abarttiniz ki? Yorgan mevzusuda sacma geldi. Hayat arkadasin herseyini paylastigin insan seni neden gormesin helalisin herseyi gorur yani .. ilginc bir konu

Offf aynı biz :) hele hamileyken neydi o. Bi defasında markette istemsizce çıkmıştı Allahtan kimse yoktu etrafta ama eşim çok gülmüştü :olamaz:

Hahahahahah ay benn yapamam yani ossurmak gaz cikarmak falan ..ama esimden asla tiksinmem istedigidi kadar osursun yani o da benden tiksinmez ama ben iste yapmam wc de hallederim isimi biter gider.. anam ne konu ya gece gece herkesin bi karni agridi bi gazi geldi ama :)))))

Hahahahahah ay benn yapamam yani ossurmak gaz cikarmak falan ..ama esimden asla tiksinmem istedigidi kadar osursun yani o da benden tiksinmez ama ben iste yapmam wc de hallederim isimi biter gider.. anam ne konu ya gece gece herkesin bi karni agridi bi gazi geldi ama :)))))
Aynen gece gece ne muhabbet :)
O değil de cidden üşütmüşüm karnım fena. Eşim sıcak su torbası getirdi ;)

Eslerin birbirine saygisi olmali.
Ben uluorta bu isin yapilmasina karsiyim.
Haklisiniz ama konunun cozumu burda degil.

Esiniz de laftan anlamiyormus yapacak birsey yok.

Burnunuzu tikayin her seferinde

ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo

O sizin eşiniz aynı hayatı aynı yatağı paylaşıyorsunuz osuruktan rahatsız olmak nedir ya gayet normal insani bişey sevişmek öpüşmek yemek yemek su içmek gibi bu sene 5 senelik evli olucaz inşallah daha nişanlıyken demiştim eşime ben hiç kasamam kendimi sende sakın kasma kocam olucaksın böyle şeyler doğal şeyler evlendik o gündür bugündür hiç ne o sorun etti ne ben hele hamilelikte ölüyordum gazdan az geyik yapmadık beraber bana oooo aşkım sabaha kadar konser verdin diyordu :-):KK70:
Diyeceğim o ki sizde eşinizi seviyorsanız salın gitsin Allah daha büyük dert vermesin

kasti olarak, yani bilerek ve sizi rahatsız etmek maksadıyla osuruyorsa bu elbette çirkin bir şeydir. ama doğruya doğru konuşmak gerekirse, istemeden gaz çıkarıyorsa bunda bişey yok ki. en nihayetinde ev hâli. yeri geldiğinde istemeden ben de kaçırabiliyorum bazen. ki kaçırdığımda, eşim bile olsa utanıyorum.

Allah başka dert vermesin
Biz ne yapalım bu durumda ses kontrol duası falan mı ¿
Varya imreniyorum böyle konuları görünce hiç mi derdiniz yok hadi onu geçtim eşiyim diye şahit olmayayım diosunda biz neyiz de eşinin osurmasına şahit oluyoruz bu durumda ??

Valla benim esimde hic icinde tutmaz ben yaninda hic yapmadim o ayri. Ama beni hicmi hic rahatsiz etmiyor. Burasi onun evi burada rahat etmeyecekse nerde edecek ? Butun gun calisiyor yoruluyor adam o...gu geldimide tutacakmi veya baska bir odayami gitmek zorunda kalacak bosverrr belkide sana batiyordur

Ne alakası var şimdi bununla? Toplu taşımada yaptığımızı da nerden çıkardınız yahu? Bence sizi osuruğunuzu tutmaktan nerde salacağınızı bilemedipinizden kokuyordut toplu taşımalar..! Tövbe estağfurullah ya.. He rmesajınızda insanlar eşlerinin yanında rahat davranabiliyor diye bi saygısız olarak adletmek falan.? Hayırdır yani.. Eve gelen misafiri osurukla karşılamıyoruz herhalde bando takımı gibi... Allah allah ya..
cok guldum ya haklsiniz burda tabiki birisinin yaninda yapmiyo bende yapmam disarda asla olmaz . aslinda cinsel iliski yasanilan insanin osourgundn niye tiksinirjz bunu dusunmrmistim

Back
X