cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

Ne alakası var şimdi bununla? Toplu taşımada yaptığımızı da nerden çıkardınız yahu? Bence sizi osuruğunuzu tutmaktan nerde salacağınızı bilemedipinizden kokuyordut toplu taşımalar..! Tövbe estağfurullah ya.. He rmesajınızda insanlar eşlerinin yanında rahat davranabiliyor diye bi saygısız olarak adletmek falan.? Hayırdır yani.. Eve gelen misafiri osurukla karşılamıyoruz herhalde bando takımı gibi... Allah allah ya..
Hahahhaa bir an dusundumde ne kadar komik olur :D :D

Gene ayni noktaya geldik ;) seven begenen yapsin. Ne de olsa baskalarinin yaninda yapmiyormussunuz arkadaslar. O yuzden bizim icin sorun yok. Gormuyoruz duymuyoruz nasilsa.

Osuruk konusunda kismen hakli olsanizda ( baska odada yapabilir,sizin yaninizda degil yani) ama O isi yaparken bile gorunmemeye calisiyorsunuz :)
Esinize uzuldum...

Vallahi benim bağırsak problemim var yani tutamıyorum maalesef bence çokta önemli değil napalim insanlık hali bu kadar abartilmamali

ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo

Bazı insanlar çok hassas bu konularda ama ben değilim mesela, eşimi ayıplamam, ben de yapıyorum bazen hatta :) Çünkü hassas bağırsak sendromum var, bazen aşırı gaz yapabiliyor ve bunu çekmeyen bilemez o an o gazı atmazsanız içinizde bomba var gibi oluyor. Bazen wc ye giderim bazen eşimin yanında, ben onun her türlü kılını tüyünü pisliğini görüyorum sonuçta.

herkes farkli set demis. kimisi kari koca yapio normal karsiliyo kimisi bosanma ssbebi goruyo kimisi saygisizlik saygi duymuyo diyo. kimisi hayatimda Boyle bi igrenclik duymadim derken kimisi nolcak canim Ben esime gulerim diyo . hangisi baz alinirki anlamadimm

herkesin görüşü farklı olabilir ne bekliyordun cevap olarak anlamadım ki :işsiz:

ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo
dilerim eşinizin her haltını görecek,bilecek duruma düşmezsiniz.

Arkadaslar maddi durumum iyi bu arkadasin tedavi masraflarini karsilamak istiyorum isim adres bilen bana ulassin

Valla ben zerre kadar umursamam bu durumu. Esim de ben de evimizde rahatizdir. Çünkü evimiz. Saygiyla da zerre kadar alakasi yok. Hatta daha da abartayim dogumdan önce bütün kil tüy temizligimi esim yapti. Doğumdan sonra pansumanimi 25 gün esim yapti. Bunun nezaketle saygiyla filan da alakasi oldugunu dusunmuyorum. Hamilelikte surekli gazim olurdu hamilelige kadar ben de dikkat ederdim utanırdim esimden hamilelikten sonra o da kalmadi.

Back
X