cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

Hahahhaa bir an dusundumde ne kadar komik olur

Gene ayni noktaya geldik seven begenen yapsin. Ne de olsa baskalarinin yaninda yapmiyormussunuz arkadaslar. O yuzden bizim icin sorun yok. Gormuyoruz duymuyoruz nasilsa.

Osuruk konusunda kismen hakli olsanizda ( baska odada yapabilir,sizin yaninizda degil yani) ama O isi yaparken bile gorunmemeye calisiyorsunuz :)
Esinize uzuldum...

Vallahi benim bağırsak problemim var yani tutamıyorum maalesef bence çokta önemli değil napalim insanlık hali bu kadar abartilmamali

Bazı insanlar çok hassas bu konularda ama ben değilim mesela, eşimi ayıplamam, ben de yapıyorum bazen hatta :) Çünkü hassas bağırsak sendromum var, bazen aşırı gaz yapabiliyor ve bunu çekmeyen bilemez o an o gazı atmazsanız içinizde bomba var gibi oluyor. Bazen wc ye giderim bazen eşimin yanında, ben onun her türlü kılını tüyünü pisliğini görüyorum sonuçta.

herkesin görüşü farklı olabilir ne bekliyordun cevap olarak anlamadım ki

dilerim eşinizin her haltını görecek,bilecek duruma düşmezsiniz.

Arkadaslar maddi durumum iyi bu arkadasin tedavi masraflarini karsilamak istiyorum isim adres bilen bana ulassin

Valla ben zerre kadar umursamam bu durumu. Esim de ben de evimizde rahatizdir. Çünkü evimiz. Saygiyla da zerre kadar alakasi yok. Hatta daha da abartayim dogumdan önce bütün kil tüy temizligimi esim yapti. Doğumdan sonra pansumanimi 25 gün esim yapti. Bunun nezaketle saygiyla filan da alakasi oldugunu dusunmuyorum. Hamilelikte surekli gazim olurdu hamilelige kadar ben de dikkat ederdim utanırdim esimden hamilelikten sonra o da kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…