cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo

Boşanacaksan boşan artık ya adamdan
Kilosu, her şeyi senden beklemesi, yemekleri tam beklemesi bitti osurması kaldı tartışacağımız.
Hele yorganla olur muhabbetine girmiyorum bile artık.
Sıkmaya başladın ya gerçekten böylesin ya trolsün başka açıklaması yok....

Boşanacaksan boşan artık ya adamdan
Kilosu, her şeyi senden beklemesi, yemekleri tam beklemesi bitti osurması kaldı tartışacağımız.
Hele yorganla olur muhabbetine girmiyorum bile artık.
Sıkmaya başladın ya gerçekten böylesin ya trolsün başka açıklaması yok....
tartisma sen yazmada bisey

aman aman yine her şeye troll diyenler gelmiş konu sahibi sığınağına lütfen :)

rahatsız oluyorsanız söylediniz anlamadıysa aranıza mesafe koyun. iğrençsin senden tiksiniyorum diyin. ayrıca yorganla nasıl oluyor o ne ayol karanlıkta görmeden

ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo
Yorganla zor olmuyo mu yaa:KK53:

Yün yorgan biraz ağır oluyo
Elyaf daha rahat :KK14: :)
amannnn yorgan zatennyok evde . lafin gelisi dedim onunben. ustume biseu alirim mutlaka. dikkat ederm. gaz vikarmasindan biktm artik . p degil ayri uyuyoruz cocuktan dolayi diger odada cikargidi gazi duyuyorum yaa. of

Back
X