- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi Hayalperest5
Tıpa yok mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadimEşim sen hastasın değinde çok değil buradan üç kişiyi okutsam bir daha ağzını açamaz![]()
Allah askina yuru git . sacma seyler yazicani mesgul etmeTıpa yok mu ?
cekinmiuo iste bir ara dikkat etti son zamanlarda gene basladi. o degil ayri yatiryorum diger odada n gelebikiyo sesi ya
Yuh bunu yaparken nasi utanmaz insan esinden
Ben okuyorum bacım inanmiyor herşeyi trol sanıyor. Yok diyorum bak gerçek üye, olamaz diyorEşim sen hastasın değinde çok değil buradan üç kişiyi okutsam bir daha ağzını açamaz![]()
nasil kovayim ya cozumu yokki kendine hakim olacakG.tüne tıpa tak. Şaka bi yana iğrenç bişey bu evden kov.
Ama bu mevzular derin mevzular.Ayak üstü konuşamayız ki!
Keşke bi basın toplantısı falan düzenleseniz...
neden trol saniyotkiBen okuyorum bacım inanmiyor herşeyi trol sanıyor. Yok diyorum bak gerçek üye, olamaz diyor![]()
Ne pis herifmis igrenc yacekinmiuo iste bir ara dikkat etti son zamanlarda gene basladi. o degil ayri yatiryorum diger odada n gelebikiyo sesi ya
Allah askina yuru git . sacma seyler yazicani mesgul etme
ilkkezmi nasil bi cevrede buyudun. Ben yapan baskalarinida duydum. saraydami yetistin.Ne pis herifmis igrenc ya
Ilk kez duydum
ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo
amannnn yorgan zatennyok evde . lafin gelisi dedim onunben. ustume biseu alirim mutlaka. dikkat ederm. gaz vikarmasindan biktm artik . p degil ayri uyuyoruz cocuktan dolayi diger odada cikargidi gazi duyuyorum yaa. of