cok sikildim artik . hicmi terbiye gormemis ailesinden

ilkkezmi nasil bi cevrede buyudun. Ben yapan baskalarinida duydum. saraydami yetistin.
Valla sarayli degilim
Ama bulundugum cevrede insanlar eslerinin yaninda futursuzca zart zart osurmuyor
Ne munasebet yahu?

E size normal cevre boyleyse niye kiziyorsunuz madem?:KK6:

ilkkezmi nasil bi cevrede buyudun. Ben yapan baskalarinida duydum. saraydami yetistin.
Yapan başkalarını da duyduysan kalkıp niye konu açıyorsun?
Sana nasıl yardımcı olabiliriz?
Birkaç yorumun gene okunmuyor kendi alfabeni ürettin sanırım bu konudan dem vurup sakın çevirmen olma dediğimde bana terbiyesiz demiştin hatırlatırım. Gerçekten böyle bir kafa yapısına sahipsen zaten çevirmen olma hala aynı düşüncedeyim.
Çevirmen dediğin entelektüel olur osuruktan konularla uğraşmaz :)

Ben bu sitede her zaman konu sahibini koruma taraftarıyım ama bu konu cidden yani ne denir ki... Ne yapalım kardeşim bütün site toplanıp kocana mesaj mı atalım bir daha o***ma diye. hayret bişey gerildim yine

Boşanın bence :KK53:
Ben yapmam ama eşim sağ olsun pek içinde tutmaz. Ama bunların geneli böyle galiba. Hayatın gerçekleri. Çok sıkıntı yapmamak lazım :)

Ne yaparsanız yapın yada yapmayın böyle bir konuda eşlerin birbirleri hakkında konuşması çok iticidir
Boşanma bile olsa bunların başkalarına konuşulmaması gereken durumlar diye düşünüyorum
Şekilde görüldüğü gibi anlatıldığında derde çare bulmaktan çok alay konusu olabiliyorsunuz
Ben eşimin benim hakkımda böyle bir konuda insanlara açıldığını bilsem kırılır üzülür kızar belkide asla affedemezdim
Eşinizin size saygısı olduğunu düşünmüyorsunuzya bence sizde eşinize karşı saygılı değilsiniz
İlişkinizde olması gereken değerler eksik

Konu çok gereksiz olmuş adam tek başına odada o....yo o bile rahatsızlık veriyo size siz bu adamdan boşanıp kurtulmak için bahanemi arıyorsunuz birde yorgan altında yapıyorum degişinizde çok itici

İstem dışı güldüm :KK48:
Biz çok rahat bir aileyiz herhalde. ev sınırları içinde rahat rahat osurup geğire biliyoruz. Bir sıkıntı olarak düşünmemiştim.
Hele ki hamileliklerimde eşimin dediği tek şey bir gün gazdan uçarsan şaşırmam deyip gülmüştük.

Halbuki çokta terbiyeli ve kaliteli bir ailede büyüdük diye düşünüyordum:kahve:

Yanımda biri gaz kaçırsada hiç sorun etmem.

Yorgan meselesi ayrı dert banyo yaparken bile kapıyı kapatmıyorum, beni inceleyip izlemeyecekte kimi izleyecek :süslü:

Temelleri osuruk ile atılmış demek ki..
Ben olsam kaynanama anlatırım oğlun neden bu kadar osuruyor senden mi öğrendi diye. Burda elalemin kadınlarına sormaktan daha mantıklı.

ya kac kez uyaedim sesli osurma yanimda osurma daha dogrusu diye . bir ara dikkat etti tamam sonra gene oldu yok yanliskla oldu yok usutmusum yok bilerek yapmadim. benimde geliyo ama yaninda yapmam yani . Ben senin esinim diye her haltini gorecek bilerek degilim. o is bile yorganla olur mahrem yerler mumkun mertebe gosterilnez. ne bileyim ya insan evlenmeden anlayamiyo
Allah aşkına gaz çıkarmak ne kadr doğru daha doğrusu olabılır ama sevmıyorum ben eşime diyorum okadar gene yanımda yapıyo

mart ayında aynı konuyu açmışsın ama değişen bir şey olmamış

kocanın göbeğinden, yemesinden, vs den tiksiniyorsun ama 2. çocuk için soğan kürü soruyorsun.

insanoğlu enteresan cidden.

Back
X