valla ne yalan söyliyeyim bugüne kadar hep lüzumsuz şeylere üzülüp kafanı taktığın için sana hep kızdım.konularını okudum ama kırmamak için cevap vermedim ama bu konu benimde yaşadığım hatta allaha çok şükür atlattığım bi konu.ve bu sefer kafana takmakta çok haklısın.
plansız bi gebelik oldu benimkisi ve aynen seninde yaşadığın gibi bir sürü maddi sıkıntılarım borçlarım vardı benimde.üstüne bi de tam işimi değiştirip daha iyi maaşlı bi yere başlıcam diye sevinirken iş başı yapmadan bi gün önce test yapıp hamile olduğumu öğrendim.eski işimden çıkmış bulundum, yeni işime giremedim, çocuk için hiç hazır değildim dağ gibi borcum vardı.Üstüne bi de 2.ayımda evime hırsız girdi, tüm birikimimi altınlarımı ve para edecek tüm eşyalarımı götürdü.Artık resmen isyan eder oldum.Evimde korkudan duramadım hamile halimle sokak sokak dolaşıp ev aradım, yine o halde ev taşıdım.eşim bütün gün çalıştığı için onu göremez oldum, bu zor günlerimde bana destek olmuyor diye hep ona yüklendim halbuki alakası yoktu ama işte hamilelikte asla mantıklı düşünemiyor insan.gel zaman git zaman eşim işinide kaybetti.yaklaşık 2 ay işsiz gezdi.daha öncede söylemiştim, marketlerden elleri poşetle çıkan insanları kıskanır olmuştum, gözlrim doluyordu 7. ayımdaydım daha bebeğime bi çorap bile alamamıştım gerçekten çok üzücü bi durum yaşamayan bilemez.Ama rabbim bi anda bi kapı açtı bize, 20 gün önce falan.henüz aylardır ödenmemiş kredi kartlarım, faturalarım hatta 2 aylıkta kiram var sıkıntım tam olarak bitmiş değil ama eşim kazanmaya başladı en azından artık işsiz değil.son 2 haftadır bebeğim için alışveriş yapıyorum nerdeyse tüm eksiklerini tamamladım.ama şurda doğumuma kalmış bi hafta her sabah eşimle kalkıp yeni dükkanımıza gidiyorum çalışıyorum akşama kadar, doğuma kadar iki kuruş fazla kazanabileyim diye.bebeğimin ihtiyaçları bittiğinde de işte diğer borçlara başlıcaz inşallah.
bunları yalnız olmadığını anla diye yazıyorum, herkesin bi derdi var dile geliyor yahut gelmiyor.gerçekten bu dönemin çok hassas olduğunu biliyorum ama lütfen kendini çıkmazda hisssedipte üzülme.ne zaman nerden neyin çıkacağı hiç belli olmuyor rabbim bi anda güldürüverir yüzün gün doğmadan neler doğuyor, bol bol dua et.allah yardımcın olsun