Yok ama bulamiyormEğer ilk başlarda çok iyi maaş beklentin olmazsa muhasebe ile ilgili iş kolayca bulursun. Çok sık personel değişikliği ve arayışı olur. Muhasebede tecrübe kazanmak da çok mühim, öğrendiğin her şey işine yarar. Bence muhasebeyle ilgili basit de olsa bir işle başlaman daha mantıklı, kasiyerlik filan daha sonraki seçeneklerin olsun.
kotu etkıler demıuyorumda hıc etkısı olmaz dıyorumButik acmanin maliyet daha yuksek. Cigkoftede bi yer kiralayip bayilik aliyosun bitiyo.
Cvde kasiyerlik kotu etkiler diyosunuz yani.
matematiğin iyi değilse kpss ye hiç bulaşma
ortaksa dükkan işine hiç girme derim, ama açmaya karar verirseniz mutlaka 15 gün bile olsa dükkanı olan birinin yanında takılın size bütün püf noktalarını öğretsin, dışardan göründüğü gibi değil çünkü.Cok kararsizim bi fikir verin
Ben 21 yasindayim. Okulum aciktan devam ediyo. Bu sene haziranda mezun olcam insallah.
Bes ay kadar muhadebecide calistim.
Gelelim konuya.
Ben ya bi is bulup ( sekreter,kasiyer v.b) calisayim mezun olana kdr diyorum cunku diploma ve tecrube olmadan iyi bir is bulmam mumkun degil.
Yadaa bulundugum sehire bi cigkofteci dukkani acayim diyorum. Kuzenimle ortak. 1 2sene basinda dururum. Snra kpss ile mucadele ederim diyorum :)
Ama karar veremiyorum hangisi daha mantikli.
Bi fikri onerisi olan var mi ? Cok skildim evde oturmaktan
ay o ne ben bilmiyorumGelin haxball oynayalım bence.
http://haxball.com/ay o ne ben bilmiyorum
pingim çok iyi de anlayamadım nasıl olcağını araştirim bakim, bi de çok fena küfür ediyorlar
Pingin iyiyse oda kursana be geleyim acıkpingim çok iyi de anlayamadım nasıl olcağını araştirim bakim, bi de çok fena küfür ediyorlar
oynadım biraz emmee, tam şeedemedim ki , kurdum odayı özelden mesaj attım sana :)Pingin iyiyse oda kursana be geleyim acık
bu benim fikrim katılmak zorunda değilsin arkadaşımneden öyle diyosun? geliştirebilir. ayrıca 4matle 86aldım ben, evet çalışmıştım da ama bi talihsizlik oldu sınavda ancak bu kadar oldu. yani mat olmadan kpss imkansız diye bişey yok, çabalar olursa olur olmazsa olmaz bu yani
fikirden ziyade bayagı bi genelleme olmuş seninki. mat yapmadan atanan tanıdıklarım var. ha zor değil mi evet, ama bulaşma etme denecek kadar imkansız değilbu benim fikrim katılmak zorunda değilsin arkadaşım
ben gelimmi sıkılıyorumGelin haxball oynayalım bence.
TEKRARLIYORUM: KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN...!fikirden ziyade bayagı bi genelleme olmuş seninki. mat yapmadan atanan tanıdıklarım var. ha zor değil mi evet, ama bulaşma etme denecek kadar imkansız değil
havalara bakTEKRARLIYORUM: KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN...!
TEKRARLIYORUM: KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN...!havalara baktekrarlıyorum matsiz kpss zor ama imkansız değilDİR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?