cok sıkıldim boyle oturmaktan

Yok ama bulamiyorm internetteki butun ilanlari takip ediyorum. Saga sola haber verdik ama muhasebe isi yok malesef. Maas beklendimde yuksek degil. Bir onceki iste 400 lira aliyodum msela.

matematiğin iyi değilse kpss ye hiç bulaşma

neden öyle diyosun? geliştirebilir. ayrıca 4matle 86aldım ben, evet çalışmıştım da ama bi talihsizlik oldu sınavda ancak bu kadar oldu. yani mat olmadan kpss imkansız diye bişey yok, çabalar olursa olur olmazsa olmaz bu yani

ortaksa dükkan işine hiç girme derim, ama açmaya karar verirseniz mutlaka 15 gün bile olsa dükkanı olan birinin yanında takılın size bütün püf noktalarını öğretsin, dışardan göründüğü gibi değil çünkü.

bu benim fikrim katılmak zorunda değilsin arkadaşım

bu benim fikrim katılmak zorunda değilsin arkadaşım
fikirden ziyade bayagı bi genelleme olmuş seninki. mat yapmadan atanan tanıdıklarım var. ha zor değil mi evet, ama bulaşma etme denecek kadar imkansız değil

fikirden ziyade bayagı bi genelleme olmuş seninki. mat yapmadan atanan tanıdıklarım var. ha zor değil mi evet, ama bulaşma etme denecek kadar imkansız değil
TEKRARLIYORUM: KATILMAK ZORUNDA DEĞİLSİN...!

Tıcaret cok rısklı malesef yasın genc tecruben yok bence okugun bolum uzerıne ıslerse calısıp tecrube kazanmalısın canım.Ilerde ıyı bı gelırın oldugunda tıcarete atılmanı tavsıye ederım en azından ıyı bı getırısı olmasada senı cok fazla zora sokmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…