• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sıkıldim boyle oturmaktan

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Cok kararsizim bi fikir verin :(
Ben 21 yasindayim. Okulum aciktan devam ediyo. Bu sene haziranda mezun olcam insallah.
Bes ay kadar muhadebecide calistim.
Gelelim konuya.
Ben ya bi is bulup ( sekreter,kasiyer v.b) calisayim mezun olana kdr diyorum cunku diploma ve tecrube olmadan iyi bir is bulmam mumkun degil.
Yadaa bulundugum sehire bi cigkofteci dukkani acayim diyorum. Kuzenimle ortak. 1 2sene basinda dururum. Snra kpss ile mucadele ederim diyorum :)
Ama karar veremiyorum hangisi daha mantikli.
Bi fikri onerisi olan var mi ? Cok skildim evde oturmaktan :(

Valla bizim şehirde olsan adım başı çiğkofteci hepside sinek avlıyor artık..o furya bitti..hiç bulaşma derdim..

Varsa başka Bi yeni fikir o yönde iş kur..ben olsam okuduğum okul neyse o yönde bı iş arardım kendıme..hem alaylı hem okullu olurdum..işte öyle bişe

Bolumum muhasebe. Tecrube olmadan is bulamiyorum. :( cig kofte bulundugum yerin carsisinda cok fazla ama bi semtte hic yok oraya acmayi dusundum. Ama bilmiyorum gider mi.

İşyeri açmak, küçük bir işletme olsa dahi sorumluluk istiyor. Muhasebesi, kirası, elektriği, suyu vs derken ciddi mesai istiyor.
Tecrube kazanmanız daha makul gibi geldi bana bu sartlarda.

ya o değilde bugun cok uykum var
oturacagına uyu dıye bayat bır esprı yapacagım .
sonracıma neden butık vs degıl ya ıbrahım tatlısesın kızı olmayasın cıg kofte ne alaka?
ama acık varsa ıhtıyac varsa e yanı
ama sen unıversıte mezunu kız kasıyerlık yaparak cv doldurman hıc ısıne yaramayacagı gıbı bırde ay sunada bak denırsın gorusmelerde bence

Bolumum muhasebe. Tecrube olmadan is bulamiyorum. :KK43: cig kofte bulundugum yerin carsisinda cok fazla ama bi semtte hic yok oraya acmayi dusundum. Ama bilmiyorum gider mi.

Madem muahasebe de tecrübe, o zaman neden çiköfte :KK48:
Bölümünle ilgili tecrübeyi ancak çalışarak edinirsin.
Bir an önce muhasebe ile ilgili bir işe girin, madem bu işi yapacaksınız biyerden başlamanız lazım..
Yoksa nerden olacak bu tecrübe....zaman su gibi geçiyor.

ya o değilde bugun cok uykum var
oturacagına uyu dıye bayat bır esprı yapacagım .
sonracıma neden butık vs degıl ya ıbrahım tatlısesın kızı olmayasın cıg kofte ne alaka?
ama acık varsa ıhtıyac varsa e yanı
ama sen unıversıte mezunu kız kasıyerlık yaparak cv doldurman hıc ısıne yaramayacagı gıbı bırde ay sunada bak denırsın gorusmelerde bence
Butik acmanin maliyet daha yuksek. Cigkoftede bi yer kiralayip bayilik aliyosun bitiyo.
Cvde kasiyerlik kotu etkiler diyosunuz yani.

Madem muahasebe de tecrübe, o zaman neden çiköfte :KK48:
Bölümünle ilgili tecrübeyi ancak çalışarak edinirsin.
Bir an önce muhasebe ile ilgili bir işe girin, madem bu işi yapacaksınız biyerden başlamanız lazım..
Yoksa nerden olacak bu tecrübe....zaman su gibi geçiyor.
İstedigim bu ama kac aydir is bakiyorum mezuniyet olmadan almiyolar ise maalesef :(

İstedigim bu ama kac aydir is bakiyorum mezuniyet olmadan almiyolar ise maalesef :KK43:

İlginç nerede yaşıyorsunuz. İlla küçük çaplıda olsa işletmeler vardır.
Herkes üniversite mezunu muhasebe elamanı çalıştıracak diye bir kaide yok.
En azından o işin içinde olmalısınız. Fatura bile kesseniz, cari hesaplarla haşır neşir olursunuz
Böylece işin biyerinden asılırsınız..

Cok kararsizim bi fikir verin :KK43:
Ben 21 yasindayim. Okulum aciktan devam ediyo. Bu sene haziranda mezun olcam insallah.
Bes ay kadar muhadebecide calistim.
Gelelim konuya.
Ben ya bi is bulup ( sekreter,kasiyer v.b) calisayim mezun olana kdr diyorum cunku diploma ve tecrube olmadan iyi bir is bulmam mumkun degil.
Yadaa bulundugum sehire bi cigkofteci dukkani acayim diyorum. Kuzenimle ortak. 1 2sene basinda dururum. Snra kpss ile mucadele ederim diyorum :)
Ama karar veremiyorum hangisi daha mantikli.
Bi fikri onerisi olan var mi ? Cok skildim evde oturmaktan :KK43:

Dükkan açmakla kalmıyor fazlası ile sorumluluk gerektiriyor, bence en iyisi, sekreterlik, muhassebecilik yapın, dükkan olursa çok vakit kalmaz size

Eğer ilk başlarda çok iyi maaş beklentin olmazsa muhasebe ile ilgili iş kolayca bulursun. Çok sık personel değişikliği ve arayışı olur. Muhasebede tecrübe kazanmak da çok mühim, öğrendiğin her şey işine yarar. Bence muhasebeyle ilgili basit de olsa bir işle başlaman daha mantıklı, kasiyerlik filan daha sonraki seçeneklerin olsun.

Eğer ilk başlarda çok iyi maaş beklentin olmazsa muhasebe ile ilgili iş kolayca bulursun. Çok sık personel değişikliği ve arayışı olur. Muhasebede tecrübe kazanmak da çok mühim, öğrendiğin her şey işine yarar. Bence muhasebeyle ilgili basit de olsa bir işle başlaman daha mantıklı, kasiyerlik filan daha sonraki seçeneklerin olsun.
Yok ama bulamiyorm :( internetteki butun ilanlari takip ediyorum. Saga sola haber verdik ama muhasebe isi yok malesef. Maas beklendimde yuksek degil. Bir onceki iste 400 lira aliyodum msela.

Back
X