- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
siz 6 aydır bu bahsettiğin borçları ödüyorsunuz benim anladığım kadarıyla.Bebeğiniz doğana kadar da biçok borç bitmiş olmaz mı.
Hem ev hem arabayı aynı anda aldınız ve iki krediyi birliktemi ödüyorsunuz. Valla helal olsun biz bir ev kredisi ödüyoruz anamız ağladı. Bende 7 aylık hamileyim ve arabamız yok almıyoruz daha doğrusu alamıyoruz((
beyaz eşyalar ve araba bitiyormuş bu durumda aylık 700 TL lik masrafınız azalacak. Bu ay sıkındişinizi ailelerden destek alın özel harcamalarınızı yok edin. Eğer varsa düğün takınız bir kısmını bozup elinizi rahatlatın. Ev kur brcunu peşin kapatmanın alemi yok nasılsa ekstra faiz ödemiyorsunuz. 200 TL lik telefon faturası diye belirttiğiniz meblada elektirik su doğal gaz varsa tabiki çok değil ama kışa girdik doğalgaz zammı almış başını gitmiş. O hesapta bir hata olabilir. Yada önümüzdeki ay daha fazla gelebilir. Ben geçen ay 15 gün yakmama rağmen sırf doğalgaza 120 TL ödedim. Malum evde bebekde var kısmakda pek mümkün olmuyor. Eşinizin kredisinin kaç taksiti kaldı? arabanızı satıp kapatın boorçları sonra kalan para yetmezse biraz daha kredi çeker yeni araba alırsınız en azından tek borcunuz olur dicem ama yine ekstra faiz girecek. Diğer taksitlerin kaç ay kaldığınıda bilmiyorum ama kredi kartlarına çok d,kkat edin askari ödemek neredeyse hiç ödememek anlamına geliyor çünkü
canım öncelikle ben bu iki yakamızın birleşmemesini çektiğimiz krediler girdiğimiz faizlere buluyorum... rabbim kazancımızın bereketini vermiyor.. bende 30milyatlık araba aldım kredi çektim sonra bi baktım araba taksiti araba benzini, pulu, kaskosu derken iki yakam kavuşmaz olmuş... bu arada kartlar almış başını gidiyor uykularım kaçıyordu ben bekarım bu aradaa...bende sattım arabayı,kredi borcundan benzinden puldan kaskodan kurtulmuş olddum kredimi kapadım banada 15000 tl para kaldı, maaşımda bana kaldı şimdi o paraya bankaya faizsiz bi hesaba yatırcam,, toplam 3000 tl felan kart borcum var onuda maaşımdan ödicemm... bunalımda kurtuldum üstüne köşedede param var... ben sattım kurtuldum satın daralmayın yine alırsınız.. en güzel günleri zehir etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?