- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
hayır canım ya evım yok benım
ev kredısı degıl o borcları kapatmak ıcın cekılmıs baska bır kredı arabamın kredısı yok sadece son 500 tl verılıcek o kadar
15000 tlyi faizsiz hesaba yatırana kadar altın alıp bankada kasaya koy durduğu yerde değerlenir.
canım altın şu anda çok riskli bi çok tanıdığım nisan ayında 75 e kadar düşeceğini söyüyor...hem ben ne zaman altın aldıysa hep zarar ettim bana hiç iyi gelmedii..
canım öncelikle ben bu iki yakamızın birleşmemesini çektiğimiz krediler girdiğimiz faizlere buluyorum... rabbim kazancımızın bereketini vermiyor.. bende 30milyatlık araba aldım kredi çektim sonra bi baktım araba taksiti araba benzini, pulu, kaskosu derken iki yakam kavuşmaz olmuş... bu arada kartlar almış başını gidiyor uykularım kaçıyordu ben bekarım bu aradaa...bende sattım arabayı,kredi borcundan benzinden puldan kaskodan kurtulmuş olddum kredimi kapadım banada 15000 tl para kaldı, maaşımda bana kaldı şimdi o paraya bankaya faizsiz bi hesaba yatırcam,, toplam 3000 tl felan kart borcum var onuda maaşımdan ödicemm... bunalımda kurtuldum üstüne köşedede param var... ben sattım kurtuldum satın daralmayın yine alırsınız.. en güzel günleri zehir etmeyin...
kızlar arabayı sat dıyosun ıyı hoş dıyosunuzda ne bılıyım o bana aıt ılk sey daha dogrusu esımle bana arabayı satmak en son dusundugum sey eger taksıtlerı ödiyemecegımı dusunursem belkı
o söyleyenlere inanma sen canım 75e sanmam düşsün..altın herzaman uzun vadede iyi bir yatırım aracıdır kısa vadede zaten köşeyi dönemez kimse..benim altınlarım bana hiçbirzaman zarar olarak geri dönmedi..uzun vade altın en iyi yatırım araçlarından biridir..herşey zamlanırken faizler yükselirken altın ne diye 75'e kadar düşsün ?
anım siz sağa sola çok taksitiniz var ondan sıkışıyorsunuz ben olsaM arabayı satarım tüm kartları taksitleri kapatırım bir iki ay daha toparlandıktan sonra yine araba alırım bu defa tek bi yere borçlanırım,,ama eşinin krediside var yada o bitmeden hiçbişey yapmam çünkü yüklü bi miktar.
sıkma canını. borçlar hepimizin derdi. ama borçsuz da bişey olmuyor. 5 yıllık evliyim iki yakamızın bir araya geldiğini görmedim daha. tam bu ay düze çıkıcaz desem başka bişi çıktı. halimize şükredelim kazanıyoruz ki borca giriyoruz. o krediler de biter. üzme tatlı canını. sen bebeğini düşün mutlu ol. gerisi boş.kızlar hepinize gunaydın sadece rahatlamak için yazdıgımı etrafımda suan kımse olmadıgını konusucak en bastan belırtmek ısterım.
24 yasındayım 6 aylık evlı 5 aylık hamıleyım mükemmel bır kocam var onu cok sevıyorum aynı sekılde onunda benı sevdıgını dusunuyorum ama bugun içimi sıkan sey maddiyat
eşimin bekarken çekmıs oldugu bır kredı var ve ben bunu 2 aylık hamıleyken falan ögrendım ya da daha önce bana soyledı ama rakamı az soylemıste olabılır tam hatırlamıyorum acıkcası şimdi ay sonunu getıremıyoruz eşim memur 2100 maaş alıyor ben özelde çalısıyorum 1200 maaş alıyorum
810 tl eşimin banka kredisi , 170 eşimin evkur mobılya borcu , 370 benım evkur mobılya borcum , 200 beyaz eşya , 475 ev kredisi , 200-250 ttelefon faturası , 500 arabanın son taksıdı kredi kartlarının asgarı tutarlarını bılmıyorum bile
iki yakamız bır araya gelmıyor 27 mılyarlık bır arabamamız var satsak tum borclarımız sıfırlanır ama onuda satmak ıstemıyorum böyle işte bu ay baya fazla düşündürdü bu borclar benı sıkıldım
Eşim 800 ben 700-TL maaş alıyoruz toplam eve giren para 1500-TL kontorlü hat aldık faturalıları kapattık bir ay bana bir ay ona kontor yukluyoruz. Kampanyalı kontor hatları var 20-TL ye 100 Tl lik 30-Tl ye 150-Tl lik konuşma veren faturalı hatları kapatıp onlardan alın bu şekilde bir ay size bir ay ona yükleme yapın. 400-Tl kira veriyoruz, Eşimin kredi borcu var bekarlıktan onu ödüyoruz 250 - Tl benim var 300-Tl vergi borcum. Bir ay onun bir ay benimki ödeniyor. Faturalar 200'e yakın geliyor. Şimdi kış da geldi doğalgaz zamlandı tek odada oturup yakmamaya çalışıyoruz.Kredi kartlarına da aylık 300 gidiyor. 200-300 de aylık bize kalan para o da gidiyor ay sonuna gene kredi kartına dadanmak zorunda kalıyoruz ekmek alacak para kalmıyor...
Oturup bir ödeme planı yapıp kuruş kuruş harcama yapmayı deneyin. Eşim bazen bana seni Türkiyeye ekonomi bakanı yapsak Borcu falan kalmaz memleketin gıdıp gıdım harcıyorsun parayı harcarken için acıyor diyor alaya alıyor beni, ama her ay sonunda da teşekkür ediyor bu huyuma. Hayatınızdaki gereksiz harcamaları kısmayı deneyin. Arabayı satıp biraz elinizi rahatlatıp sonra tekrar alabilirsiniz de. Hem hamilelikte stres te yaşamamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?